Takarítson meg akár 60% -ot a Switch Games-en a Nintendo megkésett „újévi akciója” alatt – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.16. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Kollázs néhány eladó akcióból, köztük a „Mairo Maker 2” és a „Katamari Damacy: Reroll”.
Nintendo

Jobb később, mint soha! A Nintendo Újévi eladó két héttel késhet a menetrendtől, nem panaszkodunk. Ez a tökéletes lehetőség, akár 60% -ot is megtakaríthat minden idők legjobb Switch játékain, beleértve a játékot is Mario Maker 2, Yoshi által készített világ, és Klubház játékok. Az újévi akció január 21-én éjfélig ér véget, tehát indítsa el az eShopot, és kezdje meg a letöltést!

A Nintendo újévi értékesítése első fél játékok és indie klasszikusok keverékét tartalmazza. Előreláthatólag az első fél játékainak nincs olyan súlyos kedvezménye, mint remélhetnéd, de 18 dollár engedmény 2. Splatoon jobb, mint a semmi.

Megtekintheti a kedvezményes Nintendo játékok teljes listáját a társaság honlapján, vagy nézze meg a kiemelkedő értékesítéseket itt:

A Nintendo értékesítése ritka, ezért gyűjtse össze ezeket az ajánlatokat, amíg még lehet. Mielőtt megvásárolná az eShop-ban, feltétlenül ellenőrizze, hogy a játék fizikai példánya eladó-e (hacsak természetesen nem a digitális letöltést részesíti előnyben).

Forrás: Nintendo[ad_2]
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it