Tegye a konyháját hívogatóbbá ezzel a 7 tétellel

Avatar admin | 2021.02.11. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Tan párnázott padokat Nathan James, fa bögrés állványokat Olakee és egy szorongatott konyhaszőnyeget a ReaLife.
Nathan James / Olakee / ReaLife

A konyha sok kalapot visel. Ez egy hely a barátok és a család számára, hogy összegyűjtse és megtörje a kenyeret, valamint a házi feladatok, a levelek válogatásának és a harapnivalók fogyasztásának a helye. Néhány tartozékkal azonban könnyebben hozzáadhatja az otthona szívéhez a kényelmet és a kényelmet.

Akár szereted (vagy utálod) a főzést, a konyhád is a családod mindennapjainak központja. A kis zöldelléstől a meleg hangulat megteremtéséig, a megfelelő megvilágítással, imádni fogja, hogy az alábbi kis fejlesztések hogyan javíthatják otthonát.

Tehát készülj fel arra, hogy a konyhád otthonosabb és hívogatóbb legyen! Ki tudja? Lehet, hogy teljesen elhagyja a nappalit.

Párnázott bárszékek

Három természetes fa széklet barnás szövetpárnákkal és három természetes sötét fa széklet sötétbarna bőr párnákkal.
Nathan James

Ha mindennap régi, fából készült bárszékekre ültetik magukat, számlákat fizetnek, vagy házi feladatok halmozásával dolgoznak, talán itt az ideje egy frissítésnek. A párnázott pultok hívogató megjelenésűek és mindenképpen kényelmet nyújtanak.

Ezek a Nathan James székletek 12 kivitelben kapható, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel szekrényeinek, falainak vagy színvilágának.

Négy hüvelyk vastag párnázott ülésekkel és lábtartókkal rendelkeznek a további kényelem és támogatás érdekében. A világos színű széklet minimalista és modern hangulatot kínál, de ha vannak kicsik, érdemes sötétebbé válni, hogy ne foltozzanak olyan könnyen.

Ablakpárkány gyógynövény-ültetők

A Barnyard Designs gyógynövényültetője, közvetlenül a pultra helyezve, friss fűszernövények virágoznak tele.
Barnyard Designs

Élvezze a konyháját (és ételeit) egész évben ablakpárkányon gyógynövénykert. Élvezni fogja a friss fűszernövények fogyasztását az év bármely szakában, és ezek is imádnivalók.

A természet belsejében hatalmas hatással lehet az ön érzésére. A természetes növényzet ismert csökkentse a pulzusát és a stressz szintjét. Ráadásul hozzájárulhatnak a termelékenység növeléséhez, ami rendkívül előnyös, ha a pultnál dolgozik.

Levendula- és kakukkfű illatú gyertyák

Az elme és a test nyugalma + Nyugodt gyertya, gallyakkal és szárított levendula leveleivel körülvéve.
Chesapeake Bay gyertya

Ha egy nyugtatóbb környezet kialakítását reméli, akkor a nyugtató levendula hosszan tartó illata valóban segíthet. Ez nagyszerű módja annak, hogy meleget adjon otthonának, amikor az edények és serpenyők nyugalomban vannak, és a konyhának szüksége van egy kis aromás oompra.

Szeretjük használni a Chesapeake Bay Mind & Body gyertyák hogy az illóolajok és a naturalista illatok révén érezze az egyensúly és a derű érzését. Ez egy nagyszerű gyertya, amelyet akkor lehet meggyújtani, amikor a gyerekek szundítanak, és Önnek egy pillanatra csend van önmagára – és igen, tudjuk, hogy ezek a pillanatok kevésnek számítanak.

Hangulatos konyhai szőnyegek

Futószőnyeg a sziget és a konyhapult között, és egy nagy bajba jutott szőnyeg az étkezőasztal alatt.
ReaLife

A konyhai szőnyegek általában azok a szerelmi vagy utálati kiegészítők. Sokan hajlamosak ragaszkodni a csempékhez vagy a fa padlóhoz, de meglepődnél, hogy egy szőnyeg mit tehet mind a konyhád, mind a tested számára.

A hát- és lábfájdalmak minimalizálásától kezdve a színpompás és a díszes dekorációig az előnyök meghaladják a tétovázást. Szeretünk ezek a szüreti bajba jutott szőnyegek annyi okból. Környezetbarát, csúszásmentes és gépben mosható.

Ha nem gondolja a kényelmes szőnyegek ötletét, akkor legalább nézzen meg néhányat fáradtsággátló szőnyegek hogy szünetet adjon a lábának és a hátának.

Faux Növények

Fehér és fekete háromszög függő ültetvényesek.
Árnyék

Bár szeretjük azt az elképzelést, hogy fényességet teremtsen otthonának lágyszárú kertek vagy növények függesztése révén, megértjük, hogy ez nem mindenkinek való. A szobanövények rendszeres karbantartást igényelnek, és nem mindenkinek van ideje gondoskodni ezekről a kényes dolgokról.

Belép mesterséges növények, tökéletes helyettesítő az elfoglalt otthonteremtőknek és a dolgozóknak egyaránt. A modern mesterséges növények szuper reálisnak tűnnek, mindaddig, amíg a dollárüzletektől távol tartod magad.

Bármely helyre elfér, ahol szükség van egy kis jazz-upra, anélkül, hogy aggódna a napfény miatt. Ráadásul a háziállatok nem eszik meg őket, így ez mindenki számára előnyös! Ezenkívül megnyugtató hangulatot kölcsönöz a konyhának. Ezek a modern, minimalista vetőgépek tökéletesen alkalmazhatók kevés karbantartást igénylő zöld növényzethez.

Olakee bögre tartó

Fa bögre állvány két különböző konfigurációban, különböző kávéscsészékkel.
Olakee

Legtöbben felébredünk, és azonnal a kávéskannához indulunk a reggeli csésze joe-hoz. A hangulatos sarok kialakítása a kedvenc bögréihez egy szép módja annak, hogy nyugtató, hívogató helyet hozzon létre magának és másoknak.

Valljuk be, amikor tudod, hogy bármikor megragadhat egy csésze kávét, akkor tudod, hogy valóban otthon vagy. Ez a rusztikus kávéállvány készlet tökéletes a java kijelzőjéhez. Megspórolja a szekrény és a pult helyet, ráadásul a természetes fa kialakítás valóban élénkíti a dekorációját. Ez is nagyon aranyos.

Aooshine kis hangsúlyos lámpák

Két Aooshine kiemelő lámpa.
Aooshine

A megfelelő lámpákból származó meleg megvilágítás kiválóan alkalmas egy hangulatos konyha létrehozására. A fényes és sugárzó természetes fények kiválóak főzéshez és a munka elvégzéséhez, de a megfelelő hangulat kulcsfontosságú, ha finom ételeket szeretne fogyasztani.

Ezek a kis akcentusos lámpák egyszerûek és elegánsak. A természetes színek szépen illeszkednek a legtöbb konyhához. Továbbá, mivel kicsiek, ezeket bármelyik zugba beteheti, hogy otthonosabb légkört teremtsen.


Néhány apró változtatás néha a legnagyobb hatással lehet a dekorációjára, és nekik sem kell egy karra és egy lábra kerülniük! Ezek az egyszerű, bérlőbarát választások segítenek olyan konyhai légkör megteremtésében, amelyet senki sem akar elhagyni.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok