Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, hogy elkerülje a rossz ház megvásárlását

Avatar admin | 2021.04.25. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a következő kérdéshez: Kérdezd meg magadtól ezeket a kérdéseket, hogy elkerüld a rossz ház megvásárlását

Fénykép: Monster Ztudio (Shutterstock)

Ez történik a legjobbakkal: az egyik percben ártatlanul lapozgat a Zillow-listák között, a következőben pedig egy korábbi ipari városban tervezi az életét, ahol álmai történelmi házát találták meg olyan áron, amelyet látszólag meg is tudtak szerezni engedheti meg magának. Akár a következő lépésre is léphet, és személyesen megnézheti a házat, és két dologra is rájön: a házra a sok munka, és teljesen szerelmes vagy a helybe.

De nem számít, hány HGTV műsort néz a régi házak megfordításáról boldog végek, a valóság nem mindig olyan kedves. Függetlenül attól, hogy mikor épült az otthon és annak jelenlegi állapotától, ha olyan helyzetbe kerül, hogy ajánlatot készít, kérdezze meg először ezeket a kérdéseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez valóban az Ön számára megfelelő ház (és a költségvetése).

Rossz ház megvásárlása előtt feltett kérdések

Ban ben cikk a BobVila.com-hoz, Terri Williams több jelet is lebont, hogy olyan házat fog vásárolni, amely nem igazán működik az Ön számára. Íme néhány megfontolandó kérdés, amelyek segítenek eldönteni, hogy ez a legjobb-e választási lehetőség:

 1. Kényszeríti a számok működését?
  Az, hogy „házat engedhet meg magának”, messze túlmutat azon, hogy hipotetikusan biztosíthatja-e az alapokat az előleghez és jelzáloghoz juthat. Ez magában foglalja az összes javítást, adót, karbantartási díjat, rezsit és még ki tudja, mi más is felbukkan az idő múlásával. Ügyeljen arra, hogy mindezt figyelembe vegye, és legyen reális, mit engedhet meg magának.
 2. Izgatja az otthon?
  Nem mindenki van olyan helyen, ahol képes megtartani egy otthont, amely „izgatja” őket, de ha mégis, miért költené ennyi pénzt valamire, amiért nem annyira foglalkozik?
 3. Megfelel az otthon mindenki igényeinek?
  Ha önállóan él, ez nem kérdés, de ha társával és / vagy családjával él, győződjön meg róla, hogy a ház mindenki számára megfelel – nemcsak Önnek.
 4. Hajlandó lemondani az ellenőrzési eshetőségről?
  Ez egy eladói piac, így ha ajánlatának kiemelésére tesz kísérletet, ha lemond az ellenőrzési eshetőségről, az problémát jelenthet a sorban. “Lehet, hogy az ellenőrzési jelentésben felmerül valami, ami teljesen megváltoztatja a lakásvásárlás iránti lelkesedését” – Tyler Forte, a Felix Homes vezérigazgatója mondja a BobVila.com.
 5. Nem veszi figyelembe az ellenőrzési jelentés megállapításait?
  Ha igen, lehet, hogy nem ez a hely az Ön számára. “Ha az ellenőrzés piros zászlókkal tér vissza, és megpróbálják elmondani, hogy ez nem a ház az Ön számára, hallgassa meg őket” – Kris Lindahl, a Kris Lindahl Real Estate vezérigazgatója és alapítója mondja a BobVila.com. “Miután elkezdjük képzelni magunkat egy otthonban, vagy képzeljük el, hogyan nevelünk gyerekeket otthon, nagyon nehéz elmenni.”
 6. El van érve azzal a feladattal, hogy elvégezzen minden otthoni javítást?
  Felhívjuk figyelmét, hogy a lakásfelújítási műsorok csak a teljes felújítási folyamat apró részét mutatják. Ez olyan sok munka. És drága is. Ha nincs hozzáértésed saját magadhoz, vagy nincs pénzed arra, hogy embereket vegyél fel a javítások elvégzésére, itt az ideje.
 7. Magas a forgalom?
  Tegyen egy kis kutatást, és derítse ki az eladásokat a ház története. Ha gyakran cserél gazdát, az nem jó jel, és meg kell találnia, miért történik ez.

Bármilyen szívszorító is lehet, ha eltávolodik attól, amelyről azt gondolja, hogy álmai otthona lehet, a valóság az lehet, hogy nem fog sikerülni. És jobb ezt tudni most, mint a papírok aláírása után.


Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok