Torta dekoráció házilag: Szuperválogatás

Avatar Gadam | 2022.11.30. 66 Views 0 Likes 0 Ratings

66 Views 0 Ratings Rate it

torta dekoráció házilag

Torta dekoráció házilag. Csak a legjobbak, legelegánsabbak 6 percben. Nézd meg, tanulj, inspirálódj, nyűgözz le mindenkit.

Torta dekoráció házilag: A szuperválogatás

Azok, akik imádnak sütni, vagy házilag készíteni tortát , örömmel veszik, ha igényes extrákkal tudják még kívánatosabbá tenni remekművüket. Én magam is ebbe a csoportba tartozom, ezért kerestem a neten kifejezetten olyan tippeket, trükköket, amelyekkel a legkönnyebben készíthetek lenyűgöző torta dekorációkat.

Ami elsőként megragadta a tekintetemet, az az alábbi videó volt, amiben bő hat percben káprázatos válogatást kaptam a legelegánsabb tortadíszítési módszerekből. Ezért döntöttem úgy, hogy megmutatom Neked is.

Katt ide a videóért. 

Még több torta dekoráció házilag tippsorozat

  • A torta tetejére különböző színű és rétegű cukormázat önthetsz egy szűrő segítségével, hogy a tortádnak galaxisszerű megjelenést kölcsönözz.
  • Fehér csokoládét is használhatsz, hogy a tortádnak nagyon egyedi szövet/virágos megjelenést adj. Először olvasztott fehér csokoládét öntesz egy sima felületre, majd ellapítod. Ezután egyszerűen lekaparod egy palettakéssel, és ezeket a kis kaparékokat a tortád tetejére teszed.
  • Tojást is használhatsz, hogy ovális formát adj a tortádnak és a csokoládénak.
  • A 3D-s megjelenés érdekében vegyél zsírpapírt, és tedd alá a kedvenc nyomtatott mintáidat. Ezután cukormázzal nyomd le a mintát. Hagyd megszáradni, és ragaszd fel a tortára.
  • Egy pipettás zacskót több helyen is átszúrhatsz, és kinyomhatod belőle a krémet. Ezzel a technikával elkészítheted a sütiszörny dekorációt.

Inspiráló kollekció a lenyűgöző házi torta dekorációkért

Az alábbi torta dekorációkat a The Pioneerwoman oldalán találtam. Mindenképp megéri átnézni a galériáját, mert káprázatos ötletekkel van tele.

A torta dekorációs galériát itt találod.


66 Views 0 Ratings Rate it