Új álláshirdetések strukturált adatigényei

Avatar admin | 2021.03.15. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A Google bejelentette a „JobPosting” strukturált adatok frissítését. Az új strukturált adatok az oktatási és tapasztalati követelményekhez kapcsolódnak. Ezek az új strukturált álláshirdetések strukturált adatai, és a keresés során való megjelenésük még fejlesztés alatt áll.

Úgy tűnik, hogy az új Séma strukturált adatok kapcsolódnak a A Google karrier-tanúsító tanfolyamai új területeken dolgozók képzésére szolgál.

Nem lehet véletlen, hogy a Google karrier-tanúsító tanfolyamait és a nem diplomával és tapasztalattal kapcsolatos adatok befogadására szolgáló frissített strukturált adatokat ugyanazon a napon jelentették be.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Az a tény, hogy az egyik strukturált adattípusnál elírás van, azt sugallja, hogy a jelölést kirohanták.

Annak bemutatására, hogy ezek az új strukturált adatok jelölései milyen béta állapotban vannak, a Schema.org felsorolja ezeket a strukturált adatokat, amelyek 2021. március 8-án függőben vannak, és a Google három nappal később, 2021. március 11-én jelentette be őket.

JobPosting strukturált adatok

A JobPosting strukturált adatai egyedi felhasználói formában használhatók a Google keresőmotorjának eredményoldalain (SERP).

Emiatt a JobPosting strukturált adatai fontosak ahhoz, hogy versenyezzenek más álláshirdetéseket megjelenítő webhelyekkel.

képernyőkép a strukturált álláshirdetések keresési eredményei között

Béta strukturált adatok

A Google ezeket a béta strukturált adatokként sorolja fel

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

  • educationRequirements.credentialCategory
  • etapasztalatokKövetelmények
  • experienceRequirements.monthsOfExperience
  • experienceInPlaceOfEducation

Ne feledje, hogy a második hibásan van elírva, és helyesen kell megírni tapasztalatigényként.

Ezeknek az új strukturált adattípusoknak a jelenlegi schema.org választási lehetőségeket kell kitölteniük, amelyek lehetővé teszik a kiadók számára, hogy jelöljék meg a követelményeket, de nem engedik megjeleníteni, ha nem igényel diplomát.

A Google által kért új strukturált adatok

Szerint a Schema.org GitHub oldal, a Google 2020 augusztusában kérte ezeket az új strukturált adatokat:

„Ez a Google javaslata a JobPosting és a Foglalkozás körüli sémák fejlesztésére, hogy kifejezetten jelezhessük, ha nincs szükség diploma szintű képesítésre.

Gyors utat szeretnénk találni a kezdeti megközelítéshez, miközben egyidejűleg beszélgetéseket kezdünk arról, hogyan lehet ezt a legjobban modellezni (pl. Nagyobb részletességgel, országspecifikus részletekkel stb.).

Úgy gondoljuk, hogy ennek az alapvető expresszivitásnak a hozzáadása javíthatja az álláskeresést (a Google szolgáltatásaiban és másutt) az alacsonyabb iskolai végzettségű álláskeresők számára. “

A Schema.org kijelenti, hogy ennek célja, hogy segítse a munkában lévő embereket a járvány idején:

„A COVID-19 válaszra való tekintettel jó lenne azonnali megoldást találni a Schema.org e hiányosságára:

Van https://schema.org/educationRequirements (az álláshirdetésekhez és foglalkozásokhoz), amelyek lehetővé teszik a szöveges értékek, valamint az EducationalOccupationalCredential használatával, hogy kifejezzék, mi szükséges valamilyen munkához, de nem az, ami nem.

Ha milliók váratlan munkanélküliséget tapasztalnak a COVID-helyzet miatt, akkor a gyors ide költözésnek jelentős hatása lehet. “

Íme egy példa a tapasztalat követelményeinek és hónapjainak a használatban lévő tapasztalatok tulajdonságaira:

<html>
<head>
<title>Software Engineer</title>
<script type="application/ld+json">
{
"@context" : "https://schema.org/",
"@type" : "JobPosting",
"title" : "Software Engineer",
"educationRequirements" : {
"@type" : "EducationalOccupationalCredential",
"credentialCategory" : "bachelor degree"
},
"experienceRequirements" : {
"@type" : "OccupationalExperienceRequirements",
"monthsOfExperience" : "36"
},

Így a Google új béta álláshirdetés strukturált adatok leírása:

„Az ajánlott JobPosting tulajdonságok mellett hozzáadhatja a következő béta tulajdonságokat, hogy további információkat adhasson az álláshirdetések oktatásáról és tapasztalatairól. Mivel továbbra is fejlesztjük, hogyan használjuk ezeket az információkat, előfordulhat, hogy nem lát semmilyen megjelenést vagy hatást a Google Keresésben. “

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Használja ezeket a tulajdonságokat?

Hasznos lehet ezeket a béta tulajdonságokat hozzáadni a strukturált adatokhoz, hogy készen álljon az új keresési tapasztalatok kihasználására a SERP-kben, amint ezek életbe lépnek.

Ezeket az új strukturált adatokat a Google kifejezetten arra kérte, hogy integrálódjanak a Google új tanúsító programjával, amelynek célja, hogy segítse a munkanélkülieket a jelenleg igényelt munkákra való áttérésben.

Idézetek

Oktatási és tapasztalati tulajdonságok (béta)

A Google megnyitja a beiratkozást karrier-tanúsító tanfolyamokra
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok