Újdonság a Litmusban: Fogd és vidd e-mail készítés és még sok más

Avatar admin | 2021.05.02. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Gyorsan kell mozognia. A Litmus pedig tud lépést tartani melletted. Legfrissebb frissítéseink megadják Önnek és csapatának (még a nem kódolóknak is!) Azt a rugalmasságot, amelyre szüksége van a márkájú e-mailek, az utolsó pillanatban történő változtatások és a gyors fordulat megkönnyítéséhez. Nem található itt hiba.

Fedezze fel az összes új módszert, amellyel a Litmus mozgékonyságossá és hatékonyabbá teszi Önt – így inkább az innováció és a konverziók ösztönzésébe fektetheti idejét.

Húzza az e-mail modulokat a Visual Editorba

Az e-mailek létrehozása nagyon manuális és ismétlődő folyamat lehet. Különösen ugyanazok a kódfájlok másolása és beillesztése újra és újra. Ez nem méretezhető. És hajlamos a hibákra.

Tehát nem csoda, hogy a marketingszakemberek 33% -a drag and drop vizuális szerkesztőt használ e-mailjeinek létrehozásához – és további 37% azt kívánja, hogy rendelkezzen velük E-mail munkafolyamatok állapota. Szeretnék. Megadott.

Új drag-and-drop moduláris építéssel a Visual Editor alkalmazással Lakmusépítő, tudsz:

 • Létrehozhat méretarányú e-maileket, egyszerűen meghúzva a modulokat a sablonjába – nincs szükség képzési vagy kódolási ismeretekre. És a kódjához sem kell felesleges elemeket hozzáadni.
 • Fokozza a rugalmasságot, a kreativitást és az innovációt a modulok bármilyen kombinációjával.
 • Maradjon a márkán és hibamentesen az intelligens vezérlőkkel és az e-mail modulok érvényesítésével, hogy elkerülje a véletlen változásokat vagy a helytelen felhasználást.

Chris Greufe

„A fogd és vidd moduláris épület a Litmusban segített csapatunknak az e-mailek létrehozásában. A kódolási ismeretek nélküli csapattagok mostantól minden eddiginél gyorsabban készíthetnek és küldhetnek hibamentes, márkájú e-maileket, és a fejlesztők értékes időt kapnak az innovációra való összpontosításra. A hibátlan, teljesen kódolt e-mailek létrehozásához már nincs szükség harmadik féltől származó tervezési eszközökre és egyszerűen együttműködhet az e-mailek felülvizsgálatában és jóváhagyásában egyetlen zökkenőmentes munkafolyamat során. ”
– Chris Greufe, a Duke Energy Corporation vezető front-end fejlesztője

Barátságos heads-up: Ez az egyedüli a Litmus Enterprise tervei között.

Szervezze moduljait a Design Library kategóriáival

Az e-mailek 30% -a szabványos összetevőkből, kivonatokból vagy részekből álló könyvtár – más néven újrafelhasználható kód modulok – segítségével készülnek. És bár felgyorsítják az e-mailek létrehozását, a megfelelőek keresése lelassíthatja. Most egyedi kategóriákkal jelölheti meg moduljait.

Új kategóriákkal Design Könyvtár, tudsz:

 • Hozzon létre egyedi kategóriákat a modulok csapat, régió vagy egyéb igények szerinti rendezéséhez.
 • Rendeljen több kategóriát modulonként a maximális rugalmasság és egyszerű használat érdekében.
 • Gyorsan megtalálja a legfrissebb, márkának megfelelő modulokat a hatékonyabb együttműködéshez és az e-mailek gyártásának kiterjesztéséhez.

Barátságos heads-up: Ez az egyedüli a Litmus Enterprise tervei között.

Szerezzen be egy teljesen optimalizált e-mail sablont modulokkal

Mindez a moduláris e-mailekről szóló beszélgetés kíváncsi lett? E-mail csapatunk létrehozott egy e-mail sablont sok kivonattal és részrészlettel, amelyekkel együtt játszhat – és ezt hozzáadtuk a Litmus Builderhez, hogy mindenki élvezhesse! Tehát akkor is, ha nem rendelkezik drag-and-drop funkcióval, rengeteg időt takaríthat meg az újrafelhasználható kód modulokkal (saját e-mail fejlesztőnk) 10 perc alatt létrehozhat egy e-mailt!).

moduláris-sablon-lakmusz

Barátságos heads-up: Ez elérhető az összes Litmus-tervben.

Az e-mailek előnézeteinek szűrése és rendezése

Nagy terhelések. Agresszív határidők. Adja hozzá a tesztelhetõ számtalan eszközt és nézetet, és máris magába foglal egy észbontó és idõigényes folyamatot. Tehát nem meglepő A marketingesek 50% -a mondjuk az e-mail munkafolyamat optimalizálása prioritás. Takarítson meg időt, és összpontosítson azokra az e-mail kliensekre, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolják a közönségre.

Bemutatjuk az e-mail előnézetek szűrését Lakmusz teszt. Most már tudod:

 • Szűrés és megkeresés az e-mailek előnézeteiben olyan kulcsszavak alapján, mint az Outlook vagy az iPhone.
 • Rendezés összességében a „legnépszerűbb” szerint, vagy az Email Analytics adatok segítségével pontosíthatja, hol a te az előfizetők e-maileket nyitnak meg.
 • Jelölt előnézetek megjelenítése az e-mail gyors együttműködés és hibaelhárítás érdekében

Barátságos heads-up: Ez elérhető az összes Litmus-tervben.

Szinkronizálja e-mailjeit a Litmus-tól a HubSpot-ig

Az e-mail marketing csapatok 63% -a megértse az elküldés előtti tesztelés fontosságát, és használjon minőségbiztosítási (QA) ellenőrzőlistát. De átmásolja a Litmus által tesztelt e-mailt a HubSpot-ra? Milyen gond – különösen, ha folyamatosan frissít és újratesztel, vagy ha egynél több ESP-t használ. Többé nem.

Újval ESP szinkronizálás a HubSpot esetében:

 • A Litmusban létrehozott e-maileket egyetlen kattintással szinkronizálhatja a HubSpot szolgáltatással.
 • Dőljön hátra és pihenjen – a Litmus Builderben végrehajtott bármilyen változás azonnal frissül a HubSpot-ban.

Barátságos heads-up: Ez az egyedüli a Litmus Enterprise tervei között.

Tesztelje az Adobe Campaign Standard beépítése során

Az e-mail marketingesek 39% -a támaszkodhat az e-mail szolgáltató által biztosított e-mail szerkesztőkre. Tehát az Adobe Campaign Standard alkalmazásban történő e-mailek létrehozása és a Litmus tesztelése között előre-hátra járás fájdalmat okozhat. Most egy zökkenőmentes nézete van a folyamat mozgása érdekében.

Az Adobe Campaign Standard új támogatásával Litmus Chrome kiterjesztés, tudsz:

 • Lásd az E-mailek előnézete című részt, hogy biztosítsa a hibamentes e-maileket az Adobe Campaign Standard beépítése során.
 • Automatizálja a minőségbiztosítási teszteket, hogy az elküldés előtt azonnal láthassa azokat a kritikus elemeket (például linkeket és betöltési időt), amelyek befolyásolják az e-mail teljesítményét.

Barátságos heads-up: Ez az egyedüli a Litmus Enterprise tervei között.

Nézze meg, hogyan néznek ki e-mailjei még több e-mail kliensben

Győződjön meg arról, hogy e-mailjei nagyszerűen néznek ki a Litmus Email Previews tesztelő csomagjának legújabb kiegészítései között:

 • Microsoft Edge minden webes ügyfél számára
 • Office 365 Light Mode (sötét mód már elérhető)

Ez most több mint 100 e-mail kliens, alkalmazás és eszköz ben megtekintheti az e-mailjeit!

Barátságos heads-up: Ez elérhető az összes Litmus-tervben.

Készen áll a kezdésre?

A kevesebbel kevesebbet elérni távoli álomnak tűnhet, de reméljük, hogy a legújabb Litmus-frissítéseink láttán látni fogják. A moduláris e-mail kiépítés, a keresett modulok és e-mail előnézetek gyors megtalálási módjai, valamint az ESP további integrációi azt a hatékonyságnövelést nyújtják, amellyel időt és időt biztosíthat Önnek és csapatának az e-mail optimalizálására és az innovációra. És ez csak egy része annak, amit a Litmus tesz érted.

Indítsa el az ingyenes próbaverziót →

Vagy ha Ön már a Litmus Enterprise csomag vevője, nézze meg, mi új a fiókjában. Másképp, vegye fel velünk a kapcsolatot hogy lássa, hogyan szerezheti be az új Enterprise szolgáltatásokat.


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok