Vegán bircher müzli Gojival és pisztáciával

Avatar admin | 2021.02.02. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Nem jó, amikor félelmetes reggelit készíthet, ha hagyja, hogy a dolgok egyik napról a másikra beázzanak? A Bircher müzli (az egyik napról a másikra zab svájci változata) éppen ennyi: sok íz anélkül, hogy izzadtságot okozna.

Ma megmutatjuk, hogyan készíthet tejmentes és vegán nyírfa müzlit. Diófélék és magvak, alma, goji bogyók keverékét és a fűszerek igazán különleges keverékét fogjuk használni. Ez egy meglepetés!

Ez a recept olyan egyszerű, hogy butaság. Csak keverje össze az összes hozzávalót egy tálban, hagyja egy éjszakán át ázni, és másnap reggel vegye ki a reggelit a hűtőből. Töltsön ropogós dióval, és máris mehet.

Hogy elkészítsem vegán, a tejjoghurtot és a tejet szójajoghurttal és szójatejjel helyettesítettük. Minden más növényi eredetű, így nincs szükség semmilyen változtatásra az egészséges reggeli elkészítéséhez. Mivel gyümölcsöt használtunk (száraz és friss), nincs szükség hozzáadott cukorra. Ez a recept természetesen édes és 100% cukormentes.

Ezeknek az egészséges összetevőknek a keverésében az a szép, hogy egy csapásra megkapjuk a napi tápanyag bevitel nagy részét. Egy tál joghurtból és gyümölcs müzliből 33% RDI fehérje, 34% RDI rost, de csak csekély 1,5 g telített zsír (8% RDI) és 12 g cukor (13% RDI). Nem rossz, mint egy nap kezdő, igaz?

A müzli házi készítésének utolsó előnye, hogy lesz sokkal olcsóbb mint ami boltban vásárolt. Megdöbbentő, hogy mennyit szakít le az előre elkészített dobozok megvásárlásával. Búcsúzhat ettől! Ráadásul pontosan szabályozhatja a felhasznált összetevők frissességét és minőségét, és kivághatja a tartósítószereket.


Source link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok