Vegán gluténmentes Pierogi recept | Élelmesen

Avatar admin | 2021.02.06. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A gombóc olyan univerzális finomság. Megvan a ragadós kínai jiaozi, az olasz ravioli vagy a japán gyoza. Ma készítünk egy gombócot, amely rendkívül népszerű Európában: a lengyel pierogi.

Mivel a hagyományos pierogi recept búzalisztet, tojást és tejszínt használ, nem alkalmas vegánok, illetve tojás-, tej- vagy lisztérzékenységben szenvedők számára. Nincs több, barátok! A pierogi receptünk az gluténmentes és vegántojás vagy tejtermék nélkül készült.

Ezen összetevők eltávolításával ez a pierogi recept egészségesebb, mint a klasszikus. Amint a táplálkozási profil részben láthatja, ezeknek a lengyel gombócoknak egy része háromszor kevesebb zsírot és szinte nulla telített zsírt tartalmaz, mint azok, amelyeket boltban vásárol.

Készen áll az ujjak nyalogatására? Olvassa tovább az alábbi receptet, ahol megmutatjuk, hogyan készíthet gluténmentes pierogi tésztát a semmiből, és egy finom vegán tölteléket káposztával és gombával. Szeretne kipróbálni különböző töltelékeket? Nézze meg a mi oldalunkat GYIK szakasz a lap alján.


Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok