Vegán Tandoori Gobi recept | Élelmesen

Avatar Gadam | 2021.02.05. 97 Views 0 Likes 0 Ratings

97 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ha a tandoori ételekre gondol, az első dolog, ami eszembe jut, a csirke. Ne aggódjon, kedves vegán barátok! A finom és színes tandoori pác sokféle ételhez passzolhat. Ma megmutatjuk, hogyan kell elkészíteni tandoori gobi, AKA tandoori karfiol.

Mivel nincs kéznél hagyományos tandoori sütő, ezt a receptet a házi sütőhöz igazítottuk. Az oldal alján található tippekből megtudhatja, hogyan utánozhatja a hagyományos indiai sütő hatásait közös konyhai felszereléssel.

Mivel a karfiol nem olyan porózus, mint a csirke, néhány órával lecsökkentettük a pácolási időt is, hogy gyorsabban elkészíthessük ezt a tandoori ételt.

Hogy ez a recept vegán legyen, lecseréltük a tejjoghurtot szójajoghurtra. Kívánság szerint használhat kókusz joghurtot is. Sőt, nem használtunk ételfestékeket, mivel nem vagyunk rajongók. Tehát a tandoori gobinkon nem az a mesterséges vörös szín látható, amelyet a tandoori csirkéhez társíthat, hanem egy kellemes és természetes narancssárga árnyalat.

Összességében elmondható, hogy ez egy látványos recept, és így könnyen elkészíthető. A pácolási időn kívül csak néhány perc munkát igényel. És tele van a karfiol minden jóságával és a sok fűszerrel, amelyek a tandoori masszát alkotják.

Ezt az ételt egészséges salátával tálaltuk quinoával, csicseriborsóval és spenóttal, hogy kiegyensúlyozzuk étkezését extra zöldségekkel, rostokkal és rengeteg növényi fehérjével. A bőséges rész a RDI 40% -át adja a rostokhoz és 42% -át a fehérjékhez.

Készen áll a karfiol szintezésére? Csináljuk!

[ad_2]
Source link


97 Views 0 Ratings Rate it