VIDEÓ: Matt papír Dahlia érem

Avatar Gadam | 2021.03.29. 161 Views 0 Likes 0 Ratings

161 Views 0 Ratings Rate it

Utolsó mesterkurzusunk után néhányan kérdeztétek a készítést nagyobb virágok fali dekorációként használni. Tehát márciusi kollekciónkban megmutatjuk, hogyan készítheti el ezt a matt papírból készült dáliás medált.

Csak néhány egyszerű eszközre és anyagra van szüksége, valamint a bejegyzés végén található dália mintánkra. Ha készen áll a virág összeállítására, kövesse az alábbi videó bemutatónkat.

matt papír dália medalion

Ezt a matt papír dahlia medaliont könnyű elkészíteni, ha vágógépet használ. Ezért javasoljuk az egyik használatát! Természetesen mindig kézzel vághatja darabjait. Összesen négy réteget kell összeállítani, és a videó bemutatónk lépésről lépésre bemutatja.

Ha elkészíted a papírvirág medálokat, örömmel látjuk, hogyan díszíted őket! Nagyon szép lakberendezést készítenek, vagy szórakoztatóan használhatóak dekorációként. Akár esküvői dekorációként vagy fotók háttereként is felhasználhatja őket.

Kézműves tipp: Ügyeljen arra, hogy magas hőmérsékletű forró ragasztópisztolyt használjon! Az alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly nem lesz elég erősen fogva.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

  • Lia Griffith matt kézműves papír – Melon Pack: 2. és 3. szín (1 nagy medál elkészítéséhez 10 lapra lesz szükség)
  • Bakers ZsinegRózsaszín és fehér
  • Szalag

matt papír fali dekoráció DIY papír dahlia érmék matt papír dália medalionok papírnövénnyel, virágzó ággal és papírméhsejt tojásokkal

Fedezze fel többet

További projektek ebben a bejegyzésben: A fotóink virágzó ága krepp papírvirágok mesterkurzusunkból származik, de hasonló projekt ez krepp papír birsalmaág. A tálban a miénk matt papír méhsejt tojás. És a virágzó ág mellett a miénk hoya obovata növény.

További barkácsötletekért ne felejtse el megnézni a többi termékünket Márciusi gyűjtemény! És csatlakozzon tovább Facebook, Pinterest, és Instagram.
Source link


161 Views 0 Ratings Rate it