VIDEÓ: Matt papír Dahlia érem

Avatar Gadam | 2021.03.29. 227 Views 0 Likes 0 Ratings

227 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Utolsó mesterkurzusunk után néhányan kérdeztétek a készítést nagyobb virágok fali dekorációként használni. Tehát márciusi kollekciónkban megmutatjuk, hogyan készítheti el ezt a matt papírból készült dáliás medált.

Csak néhány egyszerű eszközre és anyagra van szüksége, valamint a bejegyzés végén található dália mintánkra. Ha készen áll a virág összeállítására, kövesse az alábbi videó bemutatónkat.

matt papír dália medalion

Ezt a matt papír dahlia medaliont könnyű elkészíteni, ha vágógépet használ. Ezért javasoljuk az egyik használatát! Természetesen mindig kézzel vághatja darabjait. Összesen négy réteget kell összeállítani, és a videó bemutatónk lépésről lépésre bemutatja.

Ha elkészíted a papírvirág medálokat, örömmel látjuk, hogyan díszíted őket! Nagyon szép lakberendezést készítenek, vagy szórakoztatóan használhatóak dekorációként. Akár esküvői dekorációként vagy fotók háttereként is felhasználhatja őket.

Kézműves tipp: Ügyeljen arra, hogy magas hőmérsékletű forró ragasztópisztolyt használjon! Az alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly nem lesz elég erősen fogva.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

  • Lia Griffith matt kézműves papír – Melon Pack: 2. és 3. szín (1 nagy medál elkészítéséhez 10 lapra lesz szükség)
  • Bakers ZsinegRózsaszín és fehér
  • Szalag

matt papír fali dekoráció DIY papír dahlia érmék matt papír dália medalionok papírnövénnyel, virágzó ággal és papírméhsejt tojásokkal

Fedezze fel többet

További projektek ebben a bejegyzésben: A fotóink virágzó ága krepp papírvirágok mesterkurzusunkból származik, de hasonló projekt ez krepp papír birsalmaág. A tálban a miénk matt papír méhsejt tojás. És a virágzó ág mellett a miénk hoya obovata növény.

További barkácsötletekért ne felejtse el megnézni a többi termékünket Márciusi gyűjtemény! És csatlakozzon tovább Facebook, Pinterest, és Instagram.

if ( document.referrer.indexOf( document.domain ) < 0 ) { aepc_pixel_args.referrer = document.referrer; } } !function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.agent="dvpixelcaffeinewordpress";n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', aepc_pixel.pixel_id, aepc_pixel.user); setTimeout( function() { fbq('track', "PageView", aepc_pixel_args); }, aepc_pixel.fire_delay * 1000 );

[ad_2]
Source link


227 Views 0 Ratings Rate it