Vietnami osztriga király és rák Bún Riêu

Avatar Gadam | 2021.02.04. 72 Views 0 Likes 0 Ratings

72 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Bún Riêu egy alapvetően fontos vietnami tésztaleves, amelyet általában rákhúsból, sertéshúsból, valamint gazdag hal- és paradicsomlevesből készítenek.

Bár finom, a klasszikus recept hosszú összetevők listáját tartalmazza, és néhány órás főzési időt igényel.

Ma szeretnénk megmutatni, hogyan készítsünk rák bún riêu-t gyorsan és kevesebb hozzávalóval.

A sertéshúst kihagytuk a receptből, hogy csökkentsük a zsírokat, és ezt a receptet alkalmassá tegyük pescatariak számára. Sertéshús helyett hatalmas laskagombákat használtunk, amelyek hihetetlenül ízesek és „húsosak”.

A főzési idő megtakarítása érdekében elkészítettünk egy húslevest kész halállomány felhasználásával, majd hozzáadtuk a paradicsomot és a gombát. Így továbbra is ízletes szörf- és „gyep” levest kap, anélkül, hogy a hallevest a semmiből kellene elkészítenie.

A klasszikus ételben szárított garnélával, rákhússal, halmártással – és egyéb összetevőkkel – készített pasztát adnak a forraló húsleveshez, és tetején folyni hagyják, habos keveréket képezve. Ez kissé trükkös, és néhány összetevőt igényel, amelyeket a nyugati szupermarketekben nehéz megtalálni.

A további egyszerűsítés érdekében rákhúst, tojásfehérjét és keményítőt péppé kevertünk, falatnyi golyókká formáztuk, és hozzáadtuk a pörkölthez. Ezek a rákgolyók finomak!

Egyetlen vietnami leves sem teljes bőséges mennyiségű tészta nélkül. Rizs cérnametélt használtunk, és finomsággal elkészítettük az edényt.

Kevesebb, mint egy óra alatt, fazéktól tálig, élvezhet egy kiadós rákos paradicsomlevest, amely teljes étkezésként szolgál kevesebb, mint 430 kalóriával. Ideje feltenni a kötényt!

[ad_2]
Source link


72 Views 0 Ratings Rate it