Világítsd meg a következő D & D játékodat a Pixel LED-alapú kockákkal – tekintsd át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.14. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

20 oldalas szerszám LED-es világítással.
Szisztémás játékok

Ha toll- és papírjátékokkal foglalkozol, előbb-utóbb kocka-készletre vágysz. És bár rengeteg lehetőség van (komolyan, a csónaknyi választás), hány dobókockát ismer, amely a telefonhoz és a táblagéphez csatlakozik, felgyullad, amikor dob, és vezeték nélkül tölti? Ez az Pixel elektronikus kocka Kickstarter ígéretek, 39 dollárért kezdődnek egyetlen halálért.

Rövid megjegyzés a Kickstarter Projektekről:

A Kicsktarters mindig azzal a lehetőséggel jár, hogy nem biztos, hogy pontosan azt a terméket kapja meg, amelyet megrendelt, vagy bármilyen terméket. Ennek a csapatnak nincs ismert története vagy meglévő termékei a piacon, és nincsenek garanciák az ígéretek teljesítésére. Vissza a saját felelősségére.

Persze lehet, hogy vásárolhat sötétben világító kockákat, de milyen gyakran veszi fel a (szerepjáték) csatafényt teljes sötétségben? Pixel elektronikus kocka ne csak a sötétben világítson; világítanak. Forgassa őket, és a beágyazott RGB LED-eknek köszönhetően villoghatnak, megváltoztathatják a színeket és villoghatnak. A kocka legfeljebb öt óráig tart, mielőtt újratölteni kellene.

A gyanta kocka tartalmaz LED-ek, Bluetooth elektronika és vezeték nélküli töltőtekercs. Mert mégsem akarna heccelődni egy csatlakozóval való csatlakozással. Vezeték nélküli töltőtokot kap, amelynek mérete attól függ, hogy hány kockát rendel.

De bár a LED bit nagyon jó, az a tény, hogy személyre szabhatja a működésüket, további wow-tényezőt ad hozzá. Párosíthatja a kockát egy társalkalmazással, amelyet a Systemic Games ígér, hogy kiadja a kockával. Itt megváltoztathatja a LED-ek reakcióját, amikor dobja a kockát, de ez még nem minden.

Készíthet is telefonja hangeffektusokat játszik le, amikor a roll eredményeket közvetlenül a Roll20, Foundry és más online platformokra tölti fel vagy tölti fel. Ezek a platformok általában dobják a virtuális kockákat, vagy a sajátjukat, és manuálisan feltöltik az eredményeket. A Pixel Dice mindkét világ legjavát nyújtja, lehetővé teszi a fizikai kockadobást, és azonnal feltölti az eredményeket a digitális platformra.

A kocka D20, D12, D10, D8, D6 és D4 formátumban található, aminek mindenre szüksége lehet a legtöbb asztali játékhoz. Egy darabot kaphat 39 dollárért, kettőt 77 dollárért, négyet 149 dollárért, vagy hét készletet 199 dollárért. Minden, ami kevesebb, mint hét, külön töltőtokot tartalmaz a kocka feltöltéséhez. A készlethez tartozik egy tok, amely nyolc dobókocka befogadására szolgál, és akkumulátor a menet közbeni töltéshez. Különböző stílusok közül választhat, köztük a Midnight Galaxy, az Aurora Sky, az Onyx Black és a Hematite Grey.

Ez megint egy Kickstarter, tehát lehet, hogy csak elveszíti a pénzét. De ha jól érzi magát ez a kockázat, ezek a kockák remekül mutatnak. Április 8-ig van vissza a Kickstarter. A kitűzött cél 2022 márciusáig történő teljesítés.
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok