X Shore 330 000 dolláros elektromos csónakja eladó az Egyesült Államokban – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.26. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Egy elektromos csónak háttere
X Shore

A történelem a csónakok tükrözik az autókat, amikor a motorokról van szó. A motoros utazás első napjaiban az elektromos volt a szokásos választás, csak belső égésű motorokkal cserélték le. Az X Shore 329 000 dolláros Eelex 8000-je vissza akar térni azokba a csendesebb napokba, és most a hajó készen áll az amerikai kiadásra.

Elölről az Eelex 8000 kiemelkedő jellemzője, hogy egy teljesen elektromos hajó. Ennek számos előnye van, elsősorban észrevehető zajcsökkentés. A csónakmotorok hangosak, még mielőtt a vízen keresztül történő áramellátás zaja megjelenne. De az Eelex 8000 ehhez képest hihetetlenül csendes.

Az Eelex 8000 pedig néhány olyan ötletet von le más prémium kategóriájú elektromos járművekből, mint a Tesla. Az X Shore fenntartható anyagokat választott, a parafa helyett a teak, a PET és az opcionális lenrostot az üvegszál és a szénszál helyett. Víz- és tükröződésmentes érintőképernyővel rendelkezik az első és a középső kormánykerék közelében.

Elektromos hajó teljes oldalnézete.

Az Over The Air frissítéseket az érintőképernyőről, egy opcionális autopilótról, előre telepített térképekről, valamint hang-, fény-, szivattyú- és hőmérséklet-vezérlőkről szerezheti be. Csatlakoztathat egy Garmin órát az Eelex 8000-hez, és ha véletlenül túl esik a hajón, a hajó észreveszi, ha több mint 10 méterre vagy víz alatt van, és 10 másodpercen belül megáll. A távoli indítási képességek érdekében akár mobilalkalmazást is párosíthat.

Gondolhatja, hogy egy elektromos hajó nem utazhat messze, de az X Shore akár 100 tengeri mérföldes távolságot ígér, az utazási sebességtől függően. Az elektromos motor képességeinek köszönhetően akár 35 csomós sebességet is elérhet, bár az utazási sebesség 24 csomó. Egy óra alatt újratöltheti, ha hozzáfér egy kompresszorhoz, és nyolc óra alatt, ha nem.

Térkép egy érintőképernyőn egy csónakban.
X Shore

A hajó 26 láb hosszú, és lítium-ion akkumulátorok működtetik a motort. Rengeteg olyan szokásos funkciót fog kapni, mint egy úszó létra, napfénytető és bőséges tároló. Az X Shore testreszabási lehetőségeket is kínál, mint például az opcionálisan továbbfejlesztett hangszórók, kanapék és asztalok, valamint lopásgátló rendszerek. Akár három, a természet által ihletett szín közül is választhat: Moha, Sandy és Coffee.

Az Eelex 8000 az Egyesült Államokban 320 000 dollártól kapható X parti helyszín.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok