Xbox Game Pass játékok letöltése Alexával

Avatar admin | 2021.04.15. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Az Amazon és a Microsoft nemrégiben bejelentette az együttműködést, amely lehetővé teszi az Xbox Game Pass előfizetőinek, hogy játékokat töltsenek le, és az Alexa parancsok segítségével megszerezzék a szolgáltatás legújabb frissítéseit.

Az Alexa integráció egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el az Xbox Game Pass előfizetők számára, de az Amazon szerint hamarosan más országokban tervezi bevezetni ezt a funkciót. Az Xbox Games Pass készség minden Alexa-alapú eszközön működik, beleértve az Echo intelligens hangszórókat, az Echo Buds okostelefonokat az Alexa alkalmazáson keresztül, vagy akár az autójában az Echo Auto segítségével – de először engedélyeznie kell a készséget.

A bekapcsoláshoz mondja ki: „Alexa, Engedélyezze az Xbox Games Pass készséget”. Be is kapcsolhatja a Alexa Skills webpage or in the Alexa mobile app’s “Skills & Games” menu. Once it’s enabled, Alexa can tell you what games are available, help you find specific titles, or even download games to your console remotely.

You can use most of these commands immediately, but you need to link your Xbox console to Alexa before it can download games for you. There are two ways to do this:

Using the Alexa mobile app

 1. Open the Alexa app on your iPhone or Android device.
 2. Open the side menu and tap “Add Device.”
 3. Select “Game Console.”
 4. Select “Xbox.”
 5. Follow the on-screen instructions.

On Xbox One and Xbox Series X/S

 1. First, press the Xbox button on your controller to open the guide.
 2. Go to Profile & system > Settings > General > Power mode & start-up, and select “Instant on.”
 3. Next, go to Profile & system > Settings > Devices & connections > Digital assistants
 4. Toggle “Enable digital assistants.”
 5. Sign in with your Xbox account when prompted.

Once your Xbox is linked to Alexa, say “Alexa, install (game name) from Xbox Game Pass” to start downloading.

If you want even more Alexa on your Xbox One or Series X/S, you can download the Alexa Xbox app from the Microsoft store. The app lets you hozzáférjen a digitális segítőhöz a konzolján az időjárási és hírfrissítések ellenőrzéséhez, az intelligens otthoni eszközök vezérléséhez, valamint a hangutasításokkal navigálhat az Xbox-on, sőt játékokat is indíthat.

[[PCMag]


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok