10 marketing és kommunikációs vezető inspirálja Önt 2021-ben

Avatar admin | 2021.02.28. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

10 inspiráló nő a 2021-es marketingben

Még a marketingesek legjobbjait is meg lehet támadni olyan időkben, mint amilyeneket mindannyian megtapasztaltunk az elmúlt 12 hónap során. De azok, akik meghaladják ezeket a kihívásokat, táplálják az inspirációt, amely mindannyiunk számára szükséges ahhoz, hogy sikeresek legyünk az iparban.

Ezen a blogon tettünk egy pontot arra, hogy kiemeljük az inspiráló marketing hangokat a legfontosabb marketingszakemberek fegyelem szerinti listájával (B2B marketing, közösségi média marketing, tartalom marketing) és híres listáink A marketingben ringató nők Az elmúlt néhány évben megpróbáltuk (nem elég keményen) befogadóbbak lenni ezekben a listákban a nők és a színes emberek képviseletében.

A fekete történelem hónapja során számos márka erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy fényt derítsen a fekete közösségben élő egyének világszerte tett hozzájárulására. De miért kellene az ilyen hozzájárulások tiszteletben tartását egy hónapra korlátozni? Kis részünkről az, hogy miként képviseljük a színes marketingszakembereket a blogunk, a közösségi hálózatok és a marketing tartalmak tartalmában, valamint azok a befolyásolók, akikkel együtt dolgozunk, az elmúlt években jelentősen megváltozott. Ez nem elég, de folyamatosan tanuljuk és növeljük tudatosságunkat, megértésünket és cselekvésünket, amikor a sokféleség és a befogadás fontosságáról van szó.

Ha elgondolkodom azon, akik napi szinten inspirálnak arra, hogy több legyek, hogy jobb legyek marketingesként és marketingvezetőként, a következő színű nők listája kiemelkedik. Javaslom, hogy tudjon meg többet hátterükről, eredményeikről, és fordítson figyelmet arra, hogy milyen mértékben járulnak hozzá a marketing és a kommunikáció világához a B2C-ben és a B2B-ban egyaránt.

Beverly Jackson
Beverly Jackson @BevJackitt: / beverlyjackson /
Globális márka- és fogyasztói marketing alelnök a Twitteren

A GRAMMY Awards, a Yahoo!, Az MGM Resorts és az Activision Blizzard munkatársaival szerzett tapasztalatával Beverly a Twitteren a globális márka- és fogyasztói marketing alelnökeként dolgozik. Beverly dinamikus, magas rangú marketingvezető, aki nagy teljesítményű szórakoztató és digitális marketing csapatok felépítésében, mentorálásában és irányításában dolgozik, miközben hosszú távú stratégiai kapcsolatokat alakít ki a bevételek növelése érdekében.

A Beverly széles körű ügynökségi és házon belüli tapasztalattal rendelkezik a márkabővítmények és az új termékek bevezetésében, metrikák felhasználásával a növekedés elemzésében, innovatív digitális stratégiák kidolgozásában a márkahűség és tudatosság ösztönzésére a közösségi média, a mobil és a közösségi szerepvállalás révén. Korábban interjút készítettünk Beverly-vel, és az évek során többször felismertük a legjobb marketingesek listáin. 2021 januárjában alelnökként csatlakozott a Twitterhez.

Bozoma Szent János
Bozoma Szent János
@badassbozin / bozoma-saint-john /
Marketing igazgató a Netflixnél

Boz a Spike Lee reklámügynökségénél, a Spike DDB-nél kezdte a marketinget. Ezután a PepsiCo italportfólión belül a márkákat irányította, majd a CPG óriás zene- és szórakoztató marketing vezetője lett; az Apple Music & iTunes globális fogyasztói marketing vezetője követi; majd az Uber márka vezérigazgatójaként tevékenykedett; mielőtt vállalná az Endeavour CMO-szerepét (beleértve a WME-t, IMG-t, UFC-t, Miss Universe-t, 160over90 stb.).

Boz a díjnyertes újságíró, Katie Couric mellett indított egy podcastot, a „Vissza a Bizhoz Katie-vel és Boz-szal” címmel, amely azt vizsgálja, hogy a gondolatvezetők, a vezérigazgatók és az újítók miként reagálnak a koronavírus-járvány által bevezetett társadalmi elmozdulásokra. Boz emberbaráti erőfeszítései közé tartozik az Ígéretes ceruzák képviselete globális nagykövetként Ghánában, valamint a Girls Who Code és a Vital Voices igazgatóságaiban való részvétel. Ilyen közreműködéssel Boz könnyen felismerhető volt a Women Who Rock in Marketing listán. 2020 júniusában vállalta a Netflix CMO-szerepét.

Candace Steele Flippin
Dr. Candace Steele Flippin
@CSteeleFlippinitt: / candacesteeleflippin /
Senior alelnök és kommunikációs vezérigazgató az Acuity Brandsnél

Candace több mint 20 éve szolgálja a B2B, valamint a B2C hazai és nemzetközi vállalatokat a pénzügyi szolgáltatások, az orvostechnikai eszközök, a biogyógyszerek és a gyógyszeripar területén, mielőtt az Acuity Brands SVP-ként és kommunikációs vezérigazgatójaként vállalt szerepet.

Candace egy világszerte elismert többgenerációs munkahelyi tudós, a TEDx előadója, az iparág gondolatvezetője és szerzője, aki az üzleti növekedést támogató, a változásban eligazodó és a válságokat enyhítő vállalati kommunikációs és közönségkapcsolati stratégiák kidolgozására és megvalósítására specializálódott. Gazdálkodástudományi doktora, valamint a Case Western Reserve University Weatherhead menedzsmentiskolájának tudományos munkatársa. Candace 2020 novemberében vállalta az Acuity Brands SVP-s szerepét.

Dara Treseder
Dara Treseder
@daratresederitt / daratreseder /
Senior alelnök, a Peloton Interactive globális marketing és kommunikációs vezetője

Veterán marketing vezérigazgató, Dara korábban a szén-dioxid-gazdálkodási és a GE Business Innovations & GE Ventures közös piacvezetője volt. Pályafutása elején marketing- és növekedési erőfeszítéseket vezetett az Apple és a Goldman Sachsnál. A közegészségügy, a női kérdések és a sokszínűséggel kapcsolatos kezdeményezések bajnoka, Dara a Közegészségügyi Intézet (PHI) igazgatóságának alelnöke. Dara a PG&E igazgatóságában is dolgozik.

Dara cum laude diplomát szerzett a Harvard Egyetemen a legmagasabb elismeréssel a területen, és MBA fokozattal rendelkezik a Stanford Egyetemen. Örömmel ismertük el Darát a marketingben ringató nők 10 éves jubileumi listáján. 2020 augusztusában csatlakozott a Peletonhoz, mint SVP és a globális marketing és kommunikáció vezetője.

Deirdre Findlay
Deirdre Findlay
@deirdre_findlayitt / deirdre-findlay /
Globális marketing vezérigazgató és fogyasztói bevétel a Condé Nast-nál

A Google, a Stitch Fix és az eBay korábbi vezetőjeként Deirdre szenvedélyes marketingszakértő, progresszív tapasztalattal rendelkezik az integrált marketing terén – márka, termék, ügyfélkapcsolati marketing, hűség, offline és online közvetlen marketing, vállalkozás-fogyasztó és üzlet-vállalkozás között.

Deirdre a Sonos, az Olaplex és az Effie Worldwide igazgatóságán dolgozik, és Dartmouth-i MBA-val rendelkezik. 2020 januárjában csatlakozott a Condé Nast-hoz mint CMO.

Gail Moody-Byrd
Gail Moody-Byrd
@gailmoodyitt: / gailmoodybyrd /
Marketing igazgató a Noodle.ai oldalon

Gail a McKinsey & Company-nál, a Világbanknál, Levi Straussnál és az SAP-nál töltött több mint 10 év tapasztalata vezet a Noodle.ai KPSZ-szerepéhez. Ott ő felelős a félelmetes márka, a kereslet, a digitális marketing, az események, az értékesítés elősegítése, a termékmarketing és az AR / PR iránt, motiválva csapatát, hogy tudassa a világgal, hogy a Noodle.ai milyen nagyszerű vállalat.

A Harvard Business School MBA diplomáját szerzett Gail a Juma Ventures igazgatótanácsában dolgozik. arra összpontosított, hogy az alacsony jövedelmű fiatalok számára lehetővé tegye a kihívást jelentő körülmények túllépését, a benne rejlő lehetőségek kiaknázását és a közösségükre gyakorolt ​​pozitív hatást. Gail megjelent a Marketingben ringató nők 2020-as listáján. 2018 novemberében csatlakozott a Noodle.ai-hoz mint CMO.

Jeanine Liburd
Jeanine Liburd
@JeanineLiburditt / jeanine-liburd /
A BET Networks társadalmi hatásokkal és kommunikációval foglalkozó vezetője

Korábban az MTV alelnöke, a Viacom vállalati kommunikációért felelős igazgatója és a BET Networks marketing és kommunikációs igazgatója volt. Jeanine ma a BET Networks társadalmi hatásokért felelős és kommunikációs igazgatója, ahol feladatai közé tartozik a multiplatformos közösségi portál vezetése és emelése. változtasson azon kezdeményezéseken, amelyek felhatalmazzák a BET Networks közönségét, hogy hatást gyakoroljanak a fekete közösség ma szembesülő kritikus kérdéseire.

Jelenlegi szerepe arra is összpontosít, hogy a tartalmat katalizátorként használja fel a figyelemfelkeltés és a cselekvésorientált hatáskampányok kiépítése érdekében globálisan. Felügyeli továbbá a stratégiai partnerségeket és a közösségi szerepvállalást helyi és nemzeti szinten. Jeanine-t éves listánkban elismerték a nőként, akik a marketingben mozognak. 2019 szeptembere óta a BET Networks jelenlegi pozíciójában van.

Leah Frazier
Leah Frazier
@TheLeahFrazier/ theleahfrazier /
A Think Three Media elnöke

Leah tapasztalt publicista, tartalmi és befolyásoló marketing tanácsadó, aki kimutatta, hogy márkákkal dolgozik együtt a divat-, ruházati-, szépség- és életmódiparban.

2x Emmy-díjas, bestseller író, TEDx-előadó és a 30 legjobb marketing-podcast kiadója, és jártas a média-ismeretterjesztésben és kapcsolatokban, a vállalkozói szellemben, a közönségkapcsolatokban, az influencerkampányokban, a stratégiai tervezésben és a marketingstratégiában. Emellett erős üzletfejlesztési szakember, a texasi Wesleyan Egyetem Jogtudományi Juris doktorával (JD). Leah 2016 júniusa óta a Think Three Media elnöke.

Lisa Maxwell
Lisa Maxwell
@ LisaMaxwe11itt / itslisamaxwell /
Marketing, adatok és szolgáltatások alelnök a Mastercardnál

Lisa Maxwell bizonyított tapasztalattal rendelkezik a márkák újrafeltalálásáról és felélénkítéséről az üzleti fordulatok révén, és a fogyasztók meglátásai alapján megalapozott üzleti feltalálások létrehozásával. Lisa egy olyan felismerhető márkákon, mint a Nicorette, a NicoDerm CQ, az Abreva és a KY, a sikeres fordulatot a negatívtól a fenntartható kétjegyű növekedésig vezette. Számos újító és hosszú távú omni-channel kampányt hozott létre, amelyek között szerepelt a tévé, a közönségkapcsolatok, az elektronikus fogyasztói kapcsolati marketing (ECRM), a közösségi média, a digitális és a vásárlói marketing. A Mastercardnál betöltött jelenlegi integrált kampányait fejleszti, amelyek kiemelik a Mastercard Data & Services megoldásokat a hűség és elkötelezettség és tanácsadó kínálatában.

Lisa megkapta a 2012-es Tribute to Women in Industry (TWIN) díjat, alumniumi NŐK Amerikában és egy 200 ösztöndíjas bizottság. Jelenleg a GrassROOTS Közösségi Alapítvány igazgatóságában dolgozik. Lisát 2020 áprilisában a Mastercard marketing-alelnökévé léptették elő.

Ty Heath
Tyrona (Ty) Heath
@tyronaitt / tyronaheath /
Igazgató, piaci elkötelezettség, a LinkedIn B2B Intézete

Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik a Google Inc. digitális és termékmarketing oktatásában, tanácsadást folytat az IBM-nél, mint szociális üzleti menedzser és B2B ügynökségi tanácsadói gyakorlatot vezet. Ty most a B2B Intézet @ LinkedIn globális vezetőjeként dolgozik, ahol gondolatait fejezi ki. vezető szerep, amely segít a marketingszakembereknek a B2B marketing stratégia legfrissebb csúcsán tartani kutatás, oktatás és írás révén a B2B marketingről, a társadalmi értékesítésről, valamint a vezetésről, a sokszínűségről és a befogadásról.

Ty a LinkedIn Black Inclusion Groupjának (BIG) volt elnöke, a LinkedIn éves TransformHER konferenciáinak társalapítója, a „Marketers of Tomorrow: A Step by Step Toolkit for Inbound Marketing” szerzője és kétszeres olimpiai próbajáték sínen és terület. Ty interjúkon keresztül számos alkalommal megjelent blogunkban, beszámolva iparági bemutatóiról és elismeréséről a Marketingben ringató nők listáján. 2020 szeptemberében csatlakozott a LinkedIn B2B Intézetéhez.A LinkedIn a TopRank Marketing ügyfele)

Szerencsés vagyok, ha ebből a legjobb marketingesből többet barátnak nevezhetek, és értékelem, hogy közvetlen és közvetett módon befolyásolják erőfeszítéseimet, hogy magam is jobb marketinges legyek. Mindenekelőtt remélem, hogy ez a lista elismerést nyújt a hozzájárulásukért, valamint inspirációt ad olvasóinknak a marketing vezetés, a bevált gyakorlatok és az eredmények terén.

Kit adna hozzá ehhez a listához? Kérjük, ossza meg a megjegyzéseket, vagy küldjön választ nekünk a Twitter, LinkedIn vagy Facebook.
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok