10 Valentin napi marketingötlet, amelyet ügyfelei szeretni fognak

Avatar admin | 2021.02.06. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Ha olyan vagy, mint a legtöbb cégtulajdonos, akkor folyamatosan keresi a meglévő és potenciális ügyfelek bevonásának módjait. A Valentin-nap tökéletes ünnep arra, hogy elérje ügyfeleit, még akkor is, ha vállalkozása nem kapcsolódik közvetlenül azokhoz az iparágakhoz, amelyek általában élvezik ezt az ünnepet. Összeállítottunk egy 10 Valentin-napi marketingötletet, amelyeket hozzáadhat az Ön számára Februári marketing hogy könnyen végrehajthatja vállalkozásának kapcsolatait az ügyfelekkel.

Valentin napi marketing ötletek kupon

Foglalkozunk az iparágra jellemző, általános és last-minute ötletekkel, amelyek megfelelnek az Ön sajátos körülményeinek. Szóval ugorjunk be.

Valentin-napi marketing ötletek

Függetlenül attól, hogy milyen vállalkozást működtet, ennek különböző módjai vannak reklámozza vállalkozását és kapcsolatba léphet a közönséggel Valentin-napon és környékén. Az alábbiakban néhány iparági és általános marketingötletet talál erre az ünnepre.

1. Iparág-specifikus Valentin-napi promóciók

Számtalan Valentin-nap van akciók hogy ebben a hónapban fut, hogy részt vegyen és kommunikálni a közönségével szórakoztató és kreatív módon. Íme néhány ágazatspecifikus ötlet:

Fitness központok

Rendezzen különleges Valentin-napi órát pároknak, edzést, hogy megmutassa a testének a szeretetét, vagy egy Valentin-nap utáni edzést, hogy elégesse ezeket az édességeket.

Masszázs terapeuták és gyógyfürdők

Futtasson különleges ajánlatot a masszázsszolgáltatásokról. A páros masszázsok, a gyógyfürdőben eltöltött nap és a csokoládé (igen, a csokoládé arcápolás) mind felhasználhatók a Valentin-napi akciókra.

Valentin napi marketing ötletek csokoládé arc

Éttermek

Próbáljon ki egy páros főzőtanfolyamot, adjon hozzá néhány speciális elemet a menüjéhez, vagy adjon hozzá valami különlegeset a szállítási vagy a helyi megrendelésekhez. További éttermi marketingötletek a COVID-19 során itt.

2. Készítsen Valentin napi ajándékkalauzt

A fogyasztók örökre a tökéletes ajándékot keresik szeretteiknek és jelentős másoknak. Használja ki ezt blogbejegyzés vagy letölthető ajándékkalauz létrehozásával. Ez egy nagyszerű alkalom új termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése, vagy akár ajándékokat is tehet olyan termékekre, amelyeket nem kínál a vállalkozásában. A cél az, hogy segítsen ügyfeleinek megtalálni valamit, amit meg akarnak adni szeretteiknek; nem feltétlenül eladni vagy reklámozza vállalkozását közvetlenül. Azzal, hogy remek ajándékötleteket javasol ügyfeleinek, és segít nekik megoldani problémájukat bizalmat építeni velük. Ne felejtsd el megosztani ajándékötleteidet az összes közösségi média platformon, sőt, akár ezen keresztül is promóciós e-mailek.

Valentin napi marketing ötletek ajándékkalauz

Fotósok

A Valentin-nap azon ünnepek egyike, amely a jelentőségi skála közepére esik. Lehet, hogy a közönsége csak a kis valami különleges erre a napra vagy erre a napra – semmi jelentősebb -, amely lehetőséget kínál arra, hogy mini üzleteket hajtson végre. Például a fotósok féláron tudnak gyors (társadalmilag távolságtartó) 30 perces foglalkozásokat végezni. Így lehet vonzza az érdeklődő kilátásokat alacsony elkötelezettséggel vagy költséggel, aki esetleg nagyobb összegért tér vissza hozzád ünnepek és események.

Valentin napi marketing ötletek mini foglalkozások

3. Páros témájú bejegyzések és promóciók

A Valentin-nap beépítésének másik módja Februári marketing párok témája. Az alábbi vállalkozás megkapta kreatív és arra kérte közönségét, hogy tegye meg véleményét kedvenc “pár” okosórájával, hogy esélyt nyerhessen rájuk.

a Valentin-napi marketingötletek tematikus bejegyzéseket párosítanak

4. Valentin-napi látvány

Mutassa meg a közösségi médiában és az e-mail marketingben a Valentin-nap témájú grafikákat. A szív, az édesség és a szerelem jó dolog, hogy felhívja a vásárlók figyelmét. A nyaralás grafikáját egyedül használhatja Facebook marketing és más közösségi média profilok, de még hasznosabbak, ha a Valentin-nappal kombinálják őket akciók.

Ha meg szeretné találni a magával ragadó látványokat, nézze meg ezeket vizuális marketing eszközök.

Valentin-napi marketing ötletek Valentin-napi grafika

Kép forrása

5. Reklámozzon vagy adjon el egy terméket

Van-e vállalkozásának olyan terméke vagy szolgáltatása, amely támogatja a Valentin-napi témákat? Előléptetni vagy eladni őket a Facebookon vagy futtatni a ajándék. Gondolj a szerelemre, a rózsaszínre, a szívekre, a barátságra, a macikra, a virágokra … tudod az üzletet.

a Valentin-napi marketingötletek imádják a tematikus termékeket

Ne feledje, hogy bármely termékével Valentin-napi versenyt rendezhet vagy ajándékozhat. Ez az ünnepek szépsége!

Valentin-napi marketing ötletek átadása

6. Futtasson kézműves oktatóanyagot

Ha a művészet, a dekoráció, az ajándékozás, a csokrok vagy a design releváns az Ön vállalkozása vagy közönsége számára, miért ne tennénk egy barkácsbemutatót egy Valentin-napi kézművességre? Videó segíthet a közönség bevonzásában és a üzleti személyiség. Próbálja ki a Facebook Live vagy Instagram Live ülés.

Valentin-napi marketing ötletek kézműves foglalkozás

Last minute Valentin-napi marketing ötletek

Túl elfoglalt voltál a dolgod elvégzésével Januári marketing februárra tervezni? Ne aggódjon, van néhány last minute ötletünk, amelyek segítenek Önnek forgalmazza a helyi vállalkozását és építsd fel a márkádat.

7. Az utolsó pillanatban vásárlók elhelyezése

Tudta ezt többet, mint 60% a Valentin-napi kiadások 14-én vagy azt követő öt napon belül következnek beth? Tehát last-minute ajánlatai még több sikert érhetnek el, mint a hónap elején felajánlott ajánlatok. Helyezze el ezeket a vásárlókat azáltal, hogy meghosszabbítja a Valentin-napi órákat (feltétlenül tegye meg frissítse az órákat a te Google Cégem-fiók). Ne féljen hangsúlyozni az „last-minute” szempontot. Hozz létre egy bejegyzést a közösségi médiában arra biztatva a követőit, hogy csak vegyék igénybe ezt az ajándékot. Lehetséges, hogy inspirálja őket állj meg az üzletedben vagy megváltsa a online ajánlat útjukon a Valentin-napra. Vagy emlékeztesse őket arra, hogy csak x órájuk van arra, hogy ezt a napot felhasználják arra, hogy elmondják szeretteiknek, mennyire érdeklik őket. Keltsen némi izgalmat és sürgősséget az ünnep körül, és biztosan elkap egy kis elkötelezettséget.

8. Mutasd meg ügyfeleidnek a szeretetet

Akkor is elvégezheti, ha termékei vagy szolgáltatásai nem kapcsolódnak az ünnephez kreatív és hatékony marketing Valentin napján. Például ahelyett, hogy arra buzdítaná vásárlóit, hogy vásároljanak ajándékokat jelentős másoknak, adjon ajándékot nekik! Küldjön egy e-mailt a üzlet vagy kupon hogy megmutassa ügyfeleinek a szeretetet. Kiosztja az ingyen árnyékot a boltjában vásárolt vásárlásokkal. Vagy egyszerűen dobjon egy vagy két extra juttatást egy megrendelésbe, ingyenesen. Mutatja az ügyfelek elismerését erősíti velük való kapcsolatát és hűséget épít, és a Valentin-nap remek alkalom erre.

Valentin-napi marketingötletek vásárlói értékelése

9. Hirdessen egy Valentin-napi ajánlatot a Google-on

Míg Google-hirdetés futtatása Valentin-ajánlatra ideális lenne, ez kb nagyon last-minute ötletek. A Google Cégem platformnak köszönhetően az ingyenes listáján közzétehet olyan bejegyzéseket, amelyek akkor jelennek meg, amikor az ügyfelek megtalálják az Ön vállalkozását. Hozzon létre egy Események bejegyzést ösztönözni az Ön által szervezett eseményen való részvételt (virtuális a COVID-19 során), vagy egy Ajánlatok bejegyzést, hogy bővítse korlátozott idejű Valentin-napi ajánlatának elérhetőségét. Ez egy marketing bónusz, mivel a Google Vállalkozás-profiljába való közzététel egy a sok közül A Google Cégem optimalizálásai előadhatja rangsorolva a Google Maps-en és növeli annak esélyét, hogy megtalálják a helyi kereséseket.

10. Küldjön e-mailt ügyfeleinek egy Valentin-napi kártyát

Ha van egy e-mail lista, küldjön előfizetőinek Boldog Valentin-napi kártyát, és mellékeljen hozzá egy különleges ajánlatot vagy akciót. Ismét sajátos ajándékként forgalmazhatja ajánlatát hűséges vásárlók ahelyett, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat hirdetne az ügyfelek számára, hogy szeretteiknek vásárolhassanak. Ez email „Köszönöm” kártyaként funkcionál, és remek ürügyet nyújt arra, hogy ismét nem tolakodó módon forduljon ügyfeleihez.

Bónusz ötlet: kérjen véleményt

A Valentin-nap remek nap arra, hogy elérje rajongóit, és megkérje őket, hogy egy kis szeretetet szerezzenek vállalkozásának felülvizsgálat formájában. Ez nem csak segít növelni a pozitív véleményeket és több új ügyfelet vonz, de emlékeztetni fogja azokat is, akik jó tapasztalatokat szereztek vállalkozásával kapcsolatban, hogy újból csatlakozzanak. Az ügyfelek általában szívesen írnak véleményeket, csak neked kell tudja, hogyan kell kérni őket.

Építse ki vásárlói kapcsolatait ezekkel a Valentin-napi marketing ötletekkel [recap]

Akár olyan termékeket készít, amelyek testreszabhatók a Valentin-napra, akár az üdüléstől teljesen független vállalkozást működtetnek, rengeteg módon népszerűsítheti vállalkozását februárban. Íme, amire kitértünk ebben a bejegyzésben:

 1. Iparág-specifikus Valentin-napi promóciók
 2. Készítsen Valentin-napi ajándékkalauzt
 3. Páros témájú bejegyzések és promóciók
 4. Valentin-napi látvány
 5. Reklámozhat vagy adhat el egy terméket
 6. Futtasson kézműves oktatóanyagot
 7. Az utolsó pillanatban vásárlók befogadása
 8. Mutassa meg ügyfeleinek a szeretetet
 9. Hirdessen egy Valentin-napi ajánlatot a Google-on
 10. Küldjön e-mailt ügyfeleinek egy Valentin-napi kártyát
 11. Bónusz ötlet: Kérjen némi szeretetet vélemények formájában

PS Az egész évre vonatkozó marketingötletekért nézze meg ezt a havi marketingötletek végső listája barátainktól a LOCALiQ-nál.


Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok