A Snapchat most eléri a 13–24 évesek 70% -át

Avatar admin | 2021.02.26. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A Snapchat most a 13–24 évesek több mint 70% -át éri el a világ legjövedelmezőbb digitális hirdetési piacain.

A Wall Street Journal jelentése szerint a társaság ezt az információt a Snapchat első keddi befektetői napján közölte a részvényesekkel.

A Snapchat-nek ott kell lennie a marketingszakembereknek, ha céljuk az, hogy célzott reklámmal érjék el a Gen Z fogyasztók közönségét.

A „Snapchat Generation”, amint arra a társaság hivatkozik, amikor a részvényesekkel beszél, a globális fogyasztók 40% -át teszi ki. A közönség nagyjából 80% -a 18 év feletti.

A Snapchat megosztotta ezeket a statisztikákat a részvényesekkel:

  • A Snapchat felhasználók naponta átlagosan 30-szor nyitják meg az alkalmazást.
  • Azok, akik AR szűrőket használtak a termékek kipróbálására, 2,4-szer nagyobb valószínűséggel konvertálnak.
  • A társaság a következő néhány évben évente 50% -os bevételnövekedésre számít.

Új Snapchat hirdetési termékek útközben

A Snapchat azt állítja, hogy új hirdetési termékek felépítésével teljesíti az 50% -os bevétel-növekedés előrejelzéseit az éves összehasonlításban.

Jelenleg a Snapchat bevételeit elsősorban a felhasználók történetei között lejátszódó vertikális videohirdetések hajtják.

Ahelyett, hogy ezeket a hirdetéseket elterjedtebbé tenné, a Snapchat azt kutatja, hogyan lehet hirdetéseket elhelyezni az alkalmazás más nagy forgalmú részeiben.

A Snapchat hamarosan lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg a Snap Map-ben és az új Spotlight videó platformon.

Jeremi Gorman, a Snap Inc. üzleti igazgatója szerint jelenleg több mint 35 millió vállalkozás van a Snap Map-on. Ezek mind potenciális hirdetési ügyfelek, amikor az új hirdetési lehetőség bevezetésre kerül.

A vállalat úgy véli, hogy erős helyzetben van, hogy profitáljon a kibővített valóság trendjeiből az elkövetkező években. Állítólag több AR-alapú hirdetési termék, például márkás szűrők, amelyek segítségével a felhasználók gyakorlatilag kipróbálhatják a termékeket.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Mivel az Egyesült Államok a világ legjövedelmezőbb digitális hirdetési piaca, a Snapchat a legnagyobb növekedési potenciált abban látja, hogy új hirdetési termékeket hoznak létre az amerikai hirdetők számára.

És rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy a Snapchat erősebb megalapozást szerezzen az amerikai digitális hirdetések piacán. A társaság azt mondja a részvényeseknek, hogy Észak-Amerikában a digitális hirdetésekből származó bevételek csak egy számjegyű százalékát veszik igénybe, annak ellenére, hogy a régió összes okostelefon-felhasználójának közel felét elérte.

Egy másik módja annak, hogy a Snapchat az elkövetkező években növelni tudja bevételeit, az az, hogy hagyja, hogy több vállalkozás vásároljon hirdetéseket. A vállalat jobb önkiszolgáló hirdetési eszközökbe fektet a kisvállalkozások számára.

Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kedvükre vásárolhassanak hirdetéseket ahelyett, hogy a Snapchat képviselőjén keresztül mennének.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Forrás: A Wall Street Journal
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok