14 Ragyogó e-mail aláírási példák és trendek 2021-re

Avatar admin | 2021.02.06. 90 Views 0 Likes 0 Ratings

90 Views 0 Ratings Rate it

Az e-mailes marketing régóta a marketing külön külön ágává vált. Mivel az e-maileket évtizedek óta használják, nagyon nehéz kitűnni a címzett postaládájából. Ezért a vállalatok minden eszközt igénybe vesznek, hogy észrevegyék őket. Akik pedig sikerrel járnak, azok elkészítik e-mail a legbefolyásosabb B2B marketing csatornák között.

e-mail aláírás trendek 2021

Számos módja van annak, hogy észrevegyék a fogyasztó postaládájában: szemet gyönyörködtető tárgysorok, vonzó fejlécek és kényszerítő nyitó üzenetek – de az egyik elem, amelyet gyakran elfelejtenek, az e-mail aláírás. Ebben a bejegyzésben 10 növekvő trendet fogunk bemutatni a marketing e-mail aláírásokról, amelyeket 2021-es marketingstratégiájában alkalmazhat, hogy kiemelkedjen a tömegből.

7 marketing e-mail aláírás trend és követendő példa 2021-ben

A vállalati e-mail aláírások nem újdonságok. De marketing szempontjaik csak most kezdenek felmerülni. A legújabb megállapítások szerint, az értékesítési és a marketing részlegek profitálhatnak a legjobban az e-mail aláírás márkajelzéséből. Ezért a következő évben az e-mail aláírásokkal kapcsolatos marketing trendek követése sok ipar számára döntő fontosságú lesz.

1. Minimalista és letisztult kialakítás

A marketing és a tervezés együtt járnak, ezért mielőtt a marketing trendekről kezdnénk beszélni, fontos megemlíteni néhány grafikai tervezési irányzatot, amelyek 2021-ben dominálnak. Noha az e-mail aláírásodnak segítenie kell az embereket abban, hogy többet megtudjanak rólad és a cégedről, az nem lehet túl frappáns. Végül is állítólag összbenyomást kelt.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-re 1. példa
e-mail aláírás marketing trendjei 2021-re 2. példa

Serif betűtípusok

A 2021-es tervezési trendek szerint a Serif betűtípus-család a legjobb a legtöbb felhasználásra. Valójában hatalmas könyvtár, így itt vannak a legnevezetesebb példák:

 • Garamond
 • Grúzia
 • Calisto MT
 • Didot
 • Goudy régi stílus
 • Lucida Bright
 • Palatino

E-mail aláírás létrehozásakor ragaszkodnia kell egyetlen betűtípushoz. Ha a Garamond lehetőséget választja, akkor az összes elérhetőségen Garamond legyen. Az legjobb gyakorlat ugyanaz a betűtípus használata a képeken. Ha nem tetszik az említett betűtípusok közül, csak győződjön meg arról, hogy webes széfet használ. Így tudni fogja, hogy a betűtípus minden eszközön vagy szoftveren helyesen jelenik meg.

E-mail aláírás létrehozásakor ragaszkodnia kell egyetlen betűtípushoz. Ha az Arialt választja, akkor annak az összes elérhetőségben Arial-nak kell lennie. Az legjobb gyakorlat ugyanaz a betűtípus használata a képeken. Ha nem tetszik az említett betűtípusok közül, csak győződjön meg arról, hogy webes széfet használ. Így tudni fogja, hogy a betűtípus minden eszközön vagy szoftveren helyesen jelenik meg.

Némított színpaletta

Nem élénk, kevéssé telített színek igazi szemcukor. Megnyugtatják a néző elméjét, és hidegség érzetet keltenek. Tehát az emberek sokkal inkább odafigyelnek rájuk fényes paletta helyett, elég kíváncsian.

e-mail aláírás marketing trendek 2021-re 3. példa

Aláírásában csak két színre korlátozhatja a kivitelt. Például tegye a fő szöveget sötétszürkévé, a további sötétzöldet. Ha nincs márkafüzete, használja a vállalati színeket, kérjen tanácsot egy tervezőtől, vagy egyszerűen használja az online színpaletta-generátorokat a tökéletes színkombináció kiválasztásához.

e-mail aláírás marketing trendek a 2021-es palettagenerátorhoz

Geometriai formák

Próbáljon négyzeteket, háromszögeket, köröket stb. Használni az e-mail aláírás szalagcímeiben. Az egyszerű geometria 2021-ben jelentős tervezési trend lesz. Ezeket az elemeket alacsony telítettségű színekkel kombinálva bármilyen kép szemet gyönyörködtető sőt stílusos is.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-re 4. példa

Lapos ikonok és illusztrációk

Ha társadalmi ikonokról és CTA gomb tervezés, az egyszerűség is kulcs. Lapos ikonokkal és szalaghirdetésekkel emelje ki az e-mailes bejelentkezés szükséges részeit.

e-mail aláírás marketing trendek 2021-re 6. példa

2. HTML aláírások

Pár évvel ezelőtt előfordulhat, hogy a vállalatoknak egyáltalán nem volt e-mail aláírásuk, vagy egyszerű egyszerű szöveges bejelentkezést alkalmaztak. 2020-ban a dolgok megváltoztak, mivel egyre több vállalat kezdi el használni a HTML-aláírást a márkaépítéshez és a marketinghez.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-ben 7. példa

A Newoldstamp e-mail aláírás-kezelő platform által végzett kutatás szerint, 77% Az e-mail aláírást üzleti kommunikációban használó szakemberek száma 2020-ban marketing célokra való átalakítását tervezte.

És ez csak természetes. Szinte ugyanez történt a legtöbb közösségi média platformon. Először az emberek személyes célokra kezdték használni őket, most pedig a hatékony marketing és értékesítési eszköz.

Érdekes tény, hogy a márkák e-mail aláírásaikat nemcsak a napi üzleti levelezésbe kezdik bele, hanem e-mailes hírlevelükbe és automatizált e-mail szekvenciák. Segít személyes vonzerőt adni az automatizált üzeneteknek. Különösen, ha e-mailje nyers statisztikai adatokról szól.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-ben 8. példa

3. Igazítás a márka identitását

A HTML e-mail aláírások több lehetőséget kínálnak márkajelzés. 2021-ben az e-mail aláírás kialakításának tükröznie kell a márka identitását, vagy támogatnia kell a személyes márka.

Ha YouTube utazási blogger vagy, akkor az e-mail aláírásod hidegnek és szórakoztatónak tűnik.

Másrészt, mivel egy hatalmas vállalat alkalmazottja, jobb, ha szabványosítja az aláírást kollégáival.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-re 9 példa
e-mail aláírás marketing trendjei 2021-ben 10. példa

A vállalati e-mail aláírásoknál a márkás színek, betűtípusok és azonos kialakítás használata elengedhetetlen. Ebben a tekintetben a legjobb gyakorlat, amelyet 2021-ben használhat, az, hogy egy személyt kell felelőssé tenni mindenki más e-mail aláírásának megtervezéséért. Ennek a személynek létre kell hoznia egy e-mail aláírási sablont, amelyet az egész vállalat (vagy egy részleg) használ.

A következő részben kitérünk néhány e-mail aláíráskezelő platformra, amelyek lehetővé teszik a csapatok számára az e-mail aláírás létrehozásának és terjesztésének automatizálását.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-re 11. példa

4. Automáció

Ugyanez a kutatás azt állítja, hogy 2020-ban a szakemberek 62% -a rendszeresen vagy alkalmanként használta e-mail aláírás-generálóit marketingre. Az aláírás-marketing kampányok automatizálásának növekvő igénye az e-mail aláírási szoftverek piacának növekedéséhez vezet.

Valójában különböző e-mail aláírási eszközök vannak különböző célokra. Vessünk egy pillantást néhányra.

Saját aláírás

Saját aláírás e-mail aláírásokra koncentrál hozzáférhető mindenkinek. Online szerkesztőjük azoknak a magánszemélyeknek vagy kisvállalkozásoknak felel meg a legjobban, akik szeretnék kiemelni az aláírásukat.

A sokféle beállítás, például a CTA gombok hozzáadása, az egyedi bejelentkezés vagy a gyakorlatban minden kialakításának megváltoztatása megkönnyíti az igazán egyedi aláírás létrehozását. Van egy egyszerű irányítópult is, amely lehetővé teszi bármilyen aláírás másolását. Tehát létrehozhat egyet, és sablonként használhatja a jövőbeniek számára.

Newoldstamp

Newoldstamp’s az email aláírás-generátor rendelkezik a MySignature legtöbb funkciójával. Ez az eszköz azonban a nagyvállalatok igényeit szem előtt tartva készül. Ezek természetesen képesek létrehozni egy sablon aláírást, integrálni azt olyan platformokkal, mint a Microsoft 365 vagy a G Suite, majd néhány kattintással könnyen telepíteni az alkalmazottak összes aláírását.

HubSpot

Ha egyszerűbb megoldást keres egy alapvető e-aláírás létrehozására, nézze meg HubSpot generátora. Nem rendelkezik a korábbi eszközök összes jellemzőjével, de ugyanolyan könnyen elvégzi a HTML e-mail aláírás létrehozását.

5. Szegmentálás

Az e-mail aláírással kapcsolatos marketing platformok bevezetésével a vállalatok most már különböző e-mail aláírási sablonokat tudnak megcélozni különböző részlegekhez. A marketing menedzserek megváltoztathatják az aláírás elemeit és cselekvésre ösztönző gombok osztályok céljainak megfelelően.

Aláírások szervezése osztályok szerint. Vegyen fel egy bemutató linket az értékesítési részleg üzeneteibe, adjon hozzá egy ‘Hagyj véleményt ‘ banner az ügyfélszolgálati csapat számára. Helyezzen el egy médiakészletre mutató linket a PR emberek e-mailjeibe, vagy vegyen fel egy friss blogbejegyzési linket a marketingesek szalagcímeihez.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-re 12. példa

Az e-mail aláírások módosítása akkor is fontos, ha e-maileket küldenek a szervezeten belül vagy kívül. Különböző e-mail aláírások használhatók kommunikációs szakaszok például hideg e-maileket, promóciós e-mailek, válaszok vagy továbbítások.

6. Automatizált szalaghirdetési kampányok

Az e-mailes bejelentkezés további konvertálásának egyik módja marketing eszköz szalaghirdetés-kampányok használata. 2021-ben az aláírás banner kampányok indítása hatalmas tendenciává válik a kampány automatizálásának fejlesztése miatt.

Egyes e-mailes aláírás-marketing szolgáltatások olyan funkciókat kínálnak, amelyek lehetővé teszik az alkalmazottak összes aláírásának szalaghirdetéseinek egyszerű frissítését az egyedi irányítópultról, a kampány kezdési és befejezési dátumának beállítását, valamint a CTR nyomon követését a beépített elemzés segítségével.

Tekintsük az e-mail aláírás szalaghirdetés-kampányokat a hirdetések megjelenítésének új módjának. Használhatja a Facebook Ads, a Google Ads és a banner kampányokat együtt. Ez utóbbi csak abban különbözik, hogy a következő tölcséres szakasz, mivel már megvan az ügyfél e-mail címe.

Tekintsük az e-mail aláírás szalaghirdetés-kampányokat a hirdetések megjelenítésének új módjának. Használhatja a Facebook Ads, a Google Ads és a szalaghirdetés-kampányokat együtt. Ez utóbbi csak abban különbözik, hogy a következő tölcséres szakasz, mivel már megvan az ügyfél e-mail címe.

e-mail aláírás marketing trendek 2021-re 13. példa

7. Az elemzés követése

A digitális világban minden marketing tevékenység mérhető. 2021-ben a márkák megkezdenek adatközpontú döntéseket hozni az üzleti bejelentkezéssel kapcsolatban is. Az elsődleges KPI-k az elektronikus aláírás-marketing kampányok indításakor elküldött e-maileket, megjelenítéseket és kattintásokat jelentenek.

Az elküldött e-mailek száma a kezdeti adat, amely segít felmérni a lehetséges eredményeket. Hasonlóan működik, mint a szokásos e-mail kampányok.

A benyomások azt mutatják, hányszor látták aláírásait. Csak a megjelenítések alapján megtudhatja, hogy az e-mailje nyitva volt-e és hányszor.

A kattintások (és a CTR) kétségtelenül a legfontosabbak metrikus. Az aláírásban linkeket adhat hozzá egy logóhoz, egy webhelyhez, egy CTA-gombhoz, közösségi ikonokhoz és egy szalaghirdetéshez. Bármely marketing kampányhoz elengedhetetlen, hogy megmondhassa, melyik működik a legjobban.

e-mail aláírás marketing trendjei 2021-ben 14. példa

Az e-mail aláírásokkal kapcsolatos marketing egyre növekszik

E-mail lesz maradjon a ROI-leghatékonyabbak között és széles körben elterjedt üzleti kommunikáció. Ezért a marketingszakemberek elkezdik keresni a csatorna további felhasználási módjait vezető generáció, a márka ismertségének növelése és hűség kiépítése meglévő ügyfeleiknél.

Az e-mail aláírás-marketing egy különálló marketingcsatornává vált, amely a következő években tovább fog fejlődni. Tehát, ha 2021-ben szívesen tartja ujját pulzusán, fontos figyelni ezekre az e-mail aláírási trendekre.

 • Használjon minimalista és tiszta kivitelt
 • Győződjön meg arról, hogy aláírásai megfelelnek-e a márkanévnek
 • Használja az e-mail aláíráskezelő eszközöket az automatizáláshoz
 • Szervezzen nagy mennyiségű aláírást osztályok szerint
 • Használjon e-mail aláírás szalaghirdetési kampányokat az ajánlat népszerűsítéséhez és a márka ismertségének terjesztéséhez
 • Mindig kövesse az elemzéseket.
e-mail aláírási trendek és példák a 2021-es végleges kimutatásra

Az e-aláírásokat egy teljes marketingcsatornaként kezelje, céljaival, KPI -ivel és mutatóival, naprakészen tartsa a legfrissebb trendeket és bevált gyakorlatokat, és a következő e-mailes aláírás-marketing kampányának eredményei meglepően boldogok lehetnek.

A szerzőről

Nick Hladush szenvedélyes tartalommarketing-menedzser a Newoldstamp. Több mint 5 éve dolgozik ezen a területen, kiváló minőségű digitális tartalmak létrehozásával és népszerűsítésével közösségi hálózatokkal, SEO technikákkal és tiszta kreativitással. Követheted őt tovább LinkedIn.


Source link


90 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok