14 Valentin-napi kártya gyerekeknek

Avatar Gadam | 2021.01.24. 154 Views 0 Likes 0 Ratings

154 Views 0 Ratings Rate it

A legidősebbem majdnem 7 éves, és nem annyira pépes Valentint kért. Tetszik neki a Valentin-ötlet olyan mondásokkal, mint „Szeretem, ahogy gurulsz” és „Olyan ügyes vagy, mint egy cheeto”. A gyerekeknek szóló Valentin-napi kártyák ezen listája a 6 éves és annál idősebb emberek számára készült. A fiatalabb kiddók ezeket is feltétlenül használhatják, de ezek nem elfogadhatók és nagy gyerekek! Abban az esetben, ha még mindig vannak fiatalabb gyerekeid, itt van egy félelmetes 10-es lista kisgyermek Valentin és még 150 Valentin-napi mondások.

14 ingyenes nyomtatható Valentin-kártya gyerekeknek

Valentin-napi kártyák gyerekeknek

A következő Valentin-napi kártyák tökéletesek iskoláskorú gyermekek számára. A lista első része a non candy rész, és olyan finomságokat tartalmaz, mint Teddy Grahams, Goldfish és perec.

1. Cheeto Valentines

Ki nem szereti a Cheetos-t? Ezt a Cheeto táska felsőt biztosan eltalálja az összes gyerek.

Cheeto Valentines gyerekeknek

2. Teddy Grahams Valentines

A Teddy Grahams nagyszerű snack, és a „nagyon medve boldog vagyok, hogy az osztályomban vagyok” aranyos, anélkül, hogy túl pépes lenne.

Beary boldog, hogy az osztályában van

3. Aranyhal Valentin

„Nagyon örülök, hogy ugyanabban az iskolában járunk” – ez minden korosztály számára kedves hangulat!

Egészséges Valentin-ételek

4. Perec bot Valentin

A perec a házunkban nagy siker, valószínűleg azért, mert apró kardként használhatja őket, és a gyerekeim imádják a perecet és az áfonyát.

Perec Valentin kártyák gyerekeknek

5. Kalózok zsákmány

Minden gyerek imádja a Pirate’s Booty-t! Ez az ingyenesen nyomtatható, minden korosztály számára vonzó, 2 színkombinációban kapható, és így hangzik: „Ahoy Valentine, te egy igazi kincs!”

Kalózok Booty Valentin-napi kártyák gyerekeknek

6. Chips Ahoy Valentine

A csokisüti mindig nyerő, és ez az „Ahoy Matey, Be My Valentine” ingyenesen nyomtatható pár tökéletesen illeszkedik a Chips Ahoy-hoz. Szórakoztató megjegyezni, fontolóra veheti ennek a nyomtatásnak a használatát egy Pirates Booty zsákon is.

Chips Ahoy Valenties

7. Kiemelő Valentin

Lehet, hogy ez nem a legizgalmasabb Valentin, de nagyon praktikus egy iskolás korú gyerek számára!

Valentin mondások

8. Barátság karkötő Valentin

Ez az imádnivaló nyomtatható eredetileg a Dandee Designs cégtől származott. Sajnos már nem találom az ingyenesen nyomtathatót, de az ötlet túl aranyos, hogy ne ossza meg!

Valentin barátság karkötő

Candy Valentin-napi kártyák gyerekeknek

A következő Valentinok tartalmazzák az összes olyan édességet, mint a gumimackók és a Rolos.

9. Gummi Medve Valentin

Mindenki szereti a gumimackókat, és a „medvés, boldog vagyok, hogy az osztályomban vagyok” édes, anélkül, hogy túl pépes lenne.

Gummi medve Valentin

10. Pálya Gum Valentines

Bárcsak a gyerekeim nem szerették volna annyira a gumit, de sajnos igen! Valószínűleg ez a leglelkesebb Valentin-mondás a listán, de az íny ki a fiam szerint megméri a sajtos mondást. Fogja meg ezt az ingyenes nyomtatható Valentine gumit, és tegyen egy csomag Orbit gumit.

Gum Valentin-napi kártyák gyerekeknek

11. Csokoládé érme Valentin

Lehet, hogy ez a kedvenc Valentin napjaim szerint: „Soha ne változtass, Valentine!” csokoládé érmékkel párosítva.

Csokoládé érme valentin

12. Rolo Valentine

A „Tetszik, ahogy gurulsz” tökéletesen párosul egy cipzárral, tele egy Rolo-val és egy aranyos, ingyenesen nyomtatható táskával.

Rolo Valentin-napi kártyák gyerekeknek

13. Csillagok háborúja Valentin

Ezek a Star Wars Valentinok ravaszak és finomak! Hajtsa be a barna nátronpapírt jedi köntösbe, és rögzítsen egy Pixie Stick könnyű szablyát.

DIY Star Wars Valentin mondások

14. Minecraft Valentines

Ezek az ingyenesen nyomtatható Minecraft Valentines bármilyen csemegével párosítható! A Minecraft minden rajongója kuncogni fog azon a mondáson: „Te vagy a szívem kúszónövénye!”

Minecraft Valentine

Mit szeret Valentine a legjobban? Minél sajtosabb, annál jobb számomra, így a könyvben nyer a „Te olyan ügyes vagy, mint a cheeto”, ha!
Source link


154 Views 0 Ratings Rate it