2021-es B2C tartalommarketing-referenciaértékek, költségvetések és trendek

Avatar admin | 2021.02.10. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

A legtöbb vállalkozás-fogyasztó (B2C) tartalom-marketingszakember szerint szervezetük gyors és hatékony változásokat hajtott végre a COVID-19 járványra reagálva, és arra számítanak, hogy ezek a változások a belátható jövőben is érvényben maradnak – derül ki egy nemrégiben publikált tanulmányból. MarketingProfs és Tartalom Marketing Intézet.

Az 11. éves B2C tartalommarketing-referenciaértékek, költségvetések és trendek: Insights 2021-re A jelentés 233 vállalkozás-fogyasztó marketingszakember felmérésének adatain alapul. Az társjelentés a vállalkozások közötti (B2B) tartalommarketingről 2020 október végén jelent meg.

A B2C tartalom-marketingszakemberek 82% -a egyetért abban, hogy szervezete gyorsan megváltoztatta a világjárványt; ráadásul 80% szerint a változások eredményesek voltak.

A tartalommarketingesek mintegy 84% -a arra számít, hogy a pandémiára reagálva végrehajtott változtatások legalább egy része a belátható jövőben is érvényben marad.


Az alábbiakban kiválasztott diagramok mutatják be az eredményeket a folyó évi B2C tartalommarketing jelentés különböző fejezeteiből.

Tartalommarketing érettség és stratégia

A B2C marketingszakemberek mintegy 41% -a arról számol be, hogy szervezete a tartalommarketing érettségének kifinomult / kiforrott szakaszában van.

Tartalom létrehozása és terjesztése

A B2C marketingszakemberek által a három legfontosabb technológia szerint az elemzési eszközök (85%), a közösségi média kiadói / elemzői (73%) és az e-mailes marketing szoftverek (71%).

Betekintés a tartalommarketinghez 2021-ben

A B2C marketingszakemberei azt jósolják, hogy a legfontosabb tartalommarketing területek, amelyekbe szervezeteik 2021-ben befektetnek, a tartalom létrehozása (61%), a közösségi média menedzsmentje / közösségépítés (54%) és a weboldal fejlesztései (53%).

Lásd és töltse le az egészet 11. éves B2C tartalommarketing-referenciaértékek, költségvetések és trendek: Insights 2021-re jelentés itt:

A kutatásról: A jelentés egy online felmérésen alapul, amelyet e-mailben küldtek el a marketingszakemberek mintájának a CMI és a MarketingProfs listáinak felhasználásával. A felmérésre 2020 júliusában összesen 1707 címzett válaszolt a világ minden tájáról – képviselve számos iparágat, funkcionális területet és vállalati méretet. Ez a jelentés a 233 B2C válaszadó eredményeit mutatja be.


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok