22 tavaszi sütemény minden tavaszi alkalomra

Avatar Gadam | 2021.03.22. 927 Views 0 Likes 0 Ratings

927 Views 0 Ratings Rate it

A tökéleteset keresi tavaszi sütemények hogy megünnepeljük húsvétot, anyák napját vagy bármely más tavaszi alkalmat? Lépjen be az irodámba. Bemutatom Önnek minden egyes tavaszi sütemény receptjét, amire szüksége lehet ebben a szezonban.

kardamom sárgarépa torta karamellal és virágokkal

Minden tavaszi torta, amire csak szüksége lehet

Réteges sütemények? Tavaszra? Úttörés. Oké, de valójában erősen úgy érzem, hogy a tavasz sütemény ideje ragyogni. Amint a nap egy kicsit az égen tartózkodik és a hőmérséklet emelkedni kezd, csak süteményt szeretnék. Most már tudom, hogy a torta nem éppen „könnyű” desszert. Valójában általában vastag vajrétegekkel van ellátva, cukorral és olajjal feltöltve … és a fenébe is, megéri minden nedves falatot. Valami a tavaszi süteményről azt az érzést kelti bennem, mintha egy európai város teraszán heverésznék, és egy szelet süteményt fogyasztanék délutáni teával.

Ami nagyjából az a hangulat, amire mindig vágyom.

És neked szerencsés, NAGY TAVASZI süteményünk van.

Mitől lesz jó a tavaszi torta?

Most azt mondhatod: „Sarah, Bármi torta lehet tavaszi torta! ” és ezért vagyok itt, hogy elmondjam neked, hogy nem így van. Vagy legalábbis részben. Határozottan hiszem, hogy a sütemény fogyasztása körül nincsenek szabályok, de bizonyos sütemény receptek egyszerűen nem tartoznak a tavaszi szezonban. Nem találsz meg, hogy májusban felkorbácsolok egy borsmenta tortát. Véleményem szerint a tavaszi sütemények 3 kategóriába sorolhatók:

  • Könnyebb ízek: Most ne csavarja el – nem azt mondom, hogy a torta könnyű desszert. Valójában a süteményt általában cukorral és vajjal töltik fel (ahogy lennie kell), de a tavaszi süteményeknek könnyűeknek, bolyhosaknak és friss tavaszi ízekkel, például szezonális gyümölcsökkel, virágos jegyekkel és nyúlós krémsajtokkal kell megtölteniük a sűrűbbeket , a téli melegítő ízek.
  • Szép előadás: Tudja, hogy a sundressék tavasszal kijönnek játszani? Tehát kedves sütemények. Tudom, hogy ennek semmi köze sincs a süteményed tényleges ízéhez, de a finom tavaszi édességek, friss virágokkal, citromszeletekkel vagy friss bogyós gyümölcsökkel kiegészítve, egy sima ol ’vaníliás süteményt bármely évszakból * tavaszi remekművé tehetnek. *
  • Friss termékek: Az új évadba való belépés legjobb része az összes friss, új íz. A tavasz az egyik kedvenc sütési időm, mert a friss bogyós gyümölcsök kezdenek édesebbé válni, a citrom még soha nem ízlelte a fanyarabbat, sőt a csonthéjasok is kezdik debütálni.

Tippek a legjobb tavaszi süteményekhez

Ezek a tippek minden süteményre vonatkoznak, de különösen tavasszal ?

  • Ne próbáld túl sütni a süteményeidet: Bonyolult lehet, amikor először kipróbál egy receptet, hogy megmondja, elkészült-e vagy sem, de azt javaslom, hogy nagyon figyelje a süteményeket az utolsó tíz perc sütés során. Tudom, hogy bosszantó a sütő körül lebegni, de a sütemények egy szempillantás alatt túlsülhetnek és kiszáradhatnak!
  • Fagyosodás előtt mindig hagyja kihűlni a tavaszi süteményeket: Az első számú hiba a kezdő süteménysütőknél a sütemények fagyasztása, amikor még nem teljesen hűvösek. Ez mindenképpen a türelem gyakorlása, de a várakozóknak jó dolgok származnak. Valójában valójában inkább fagyasztom le a süteményrétegeimet a fagyosodás előtt. Segít a morzsák a helyükön maradni, így nem kell morzsakabát csinálni!
  • Díszítse süteményét friss gyümölcsökkel vagy virágokkal: A tavasz legjobb része a természet minden szép AKA virága, gyümölcse és zöldsége. És pasztellek !!
  • Tárolja a süteményeket biztonságosan: Tartsa süteményeit a lehető leghosszabb ideig, légmentesen zárva tartva. Nem túl aranyos, de szeretjük ezt. Ha nincs süteménykupola, akkor a tortáját mindig szorosan csomagolhatja műanyag csomagolásba!

folyamat felvételek krémsajt cukormáz

Ez a zamatos citromrétegű torta gyengéd, nedves, tökéletesen finom és fényes AKA a tökéletes tavaszi torta! Húzza fel ezt a citromos süteményt, hogy minden nap felderüljön!

citrom réteg torta citromos körettel

Ez lehet az új kedvenc tavaszi tortám. Frissen őrölt pisztáciával készül, mesterséges aromák és színek nélkül, és a legfinomabban finom pisztácia ízű. Az ujjnyalogató, jó mézes krémsajtos cukormázzal kiegészítve ez a pisztácia torta tökéletes tavaszra!

házi pisztácia torta

A kolibri torta lehet a legfõbb tavaszi torta. Mi a kolibri torta, kérdezed? Lényegében ez egy rendkívül nedves sütemény, amely tele van banánpürével, pürésített ananásszal és néhány választott fűszerrel. Ezt a remekművet ezután vastag krémsajtos cukormázzal díszítik, és általában csupán néhány percen belül felfalják.

tavaszi kolibri torta

Most már tudom, hogy a vaníliás sütemény az év bármely szakában felszolgálható, de különösen tökéletes tavaszi alkalmakkor. Puha és bolyhos, ez a vaníliás sütemény csokoládé vajkrémmel a tökéletes középpont minden tavaszi ünnephez vagy csak azért. Ráadásul a vanília olyan sokoldalú ízű, használhatja ezt a remek vaníliaalapot, és tetszés szerint kiegészítheti vele!

Bármelyik nap úgy érezheti magát, mint egy születésnap, az eddigi legjobb vaníliás süteménygel, csokoládéfagylalttal.  Ez a torta az ünnep!

Ez a családi répatorta recept kétségtelenül a legjobb sárgarépatorta, amit valaha is kaphattam. Nedves, enyhén fűszerezett, tele van sárgarépával, és tetején egy nyálkás krémsajtos cukormáz van. Alapvetően ez a legjobb dolog, amit valaha is eszel.

szelet a legjobb sárgarépatorta

Tehát ezt tulajdonképpen egy nyári süteménynek minősíteném, de mindig úgy érzem, hogy a tavasz lényegében csak én teszem úgy, mintha nyár lenne, amíg valójában nyár van, tehát ez a torta tökéletes. Vettük az összes kedvenc ízét a cukkini kenyérből, és finom süteményt sütöttünk belőle krémsajtos cukormázzal.

cukkini torta krémsajtos cukormázzal egy torta állványon

Oké. Nagy nyilatkozatot fogok tenni, amelyet később visszavehetek. De … ez a kedvenc süteményem, amit valaha készítettem. Nedves, mint a fene, íze szuper ínyenc, de kevesebb, mint egy óra alatt összeáll egy tálban, és valaha is a legélvezetesebb árnyalatokkal rendelkezik. Olyan jó önmagában, hogy nem is kell fagyozni.

olíva torta szeletekre vágva

Már megállapítottuk, hogy a sárgarépatorta a tavaszi sütemény. Tehát miért ne tenné egy lépéssel tovább a tavaszi sütemény sütését, és adjon hozzá egy meghintést a hangulatos kardamomfűszerből. Ha költő lennék, vagy valami ilyesmi, azt mondanám, hogy ennek a süteménynek olyan íze van, mint azoknak az első hideg tavaszi napoknak, amikor a hideg levegő reményteljesnek tűnik. Pedig nem vagyok, ezért ehelyett csak azt mondom, hogy baromi csodálatos íze van.

kardamom répatorta

A tavasz annyi ünnepet hoz, mint húsvét, anyák napja, ballagások, mindazok a Halak b-napok és évfordulók. Éppen ezért mindig legyen kéznél ez a pezsgőtorta recept. Ez a tökéletes módszer a felesleges pezsgő felhasználására.

Málna lekvárral és vaníliás CHAMPAGNE FAGYASZTÁSSAL puha vanília torta.  Kezdődjön a buli.

Oké, ne gyere rám. Tudom, hogy nem az igazán egy tortát, de úgy érzem, hogy a sajttorta nagyjából ugyanazt a célt szolgálja, és ez a citromos túrós sajttorta a tavaszi sütemény energiáját sikítja nekem. Nagyon könnyű elkészíteni, kellemesen fanyar és krémes, és lenyűgözően szép.

álmodozó citromos túrós sajttorta kivágott szeletekkel

Egyik középiskolás jó barátomnak mindig volt egy ilyen gyomorfájás-édes (a legjobb módon) déli karamellás süteménye születésnapjára minden áprilisban, szóval talán ezért érzem ezt a dekadens karamellás süteményt nekem ruganyosnak. Ez a karamell torta valamivel kevésbé dekadens, mint azok a klasszikus karamellás jeges sütemények, de minden olyan finom.

Hivatalosan buli ezzel a házi funfetti sütemény receptjével! Íze még jobb, mint a torta keveréke, és elkészíti a TÖKÉLETES ünnepi születésnapi tortát!

Hivatalosan buli ezzel a házi funfetti sütemény receptjével!  Íze még jobb, mint a pillsbury torta keveréke, és tökéletes születésnapi torta.

Személy szerint úgy érzem, hogy ez a sós recept minden évszakra érvényes, de rendkívül élvezem tavasszal, amikor egy kültéri kóstoló nem olyan ízletes. Dekadens csokoládétortával, fehérmályva vajkrémmel és morzsás graham krakkolóval készül a rétegek között, ez a s’mores torta jó okból az egyik legnépszerűbb sütemény recept.

torta kivett szelettel

Ez a sütemény tökéletes arra az esetre, ha túl hideg van ahhoz, hogy enni kezdjen kávé oreo fagylalt, de nagyon szeretné mindazokat az árnyalt csokoládé espresso ízeket. Ez a torta tökéletes, ha egyedi tavaszi süteményre vágyik, vagy egy fél csésze kávét fektet körül.

szelet oreo torta kávéfőzővel

Ezt a tortát lepedőként fényképezzük, mert az emberek szeretik a lepényes süteményeket, de én tulajdonképpen rétegtortaként teszteltem, és NAGYON JÓ volt. Elhoztam egy barátnői összejövetelre, akik mind ezt kérték esküvői tortájukként, szóval alapvetően szüksége van erre tavasszal és minden évszakban.

Ki mondja, hogy a vekni sütemény nem lehet ugyanolyan látványos megállás, mint egy tavaszi sütemény? Engedje meg, hogy bemutassam ezt az őrülten nedves mézeskalácsot, tetejére friss füge és egy kecskesajtos cukormáz. Ne dobja el a kecskesajt cukormáza – azért kell meghalnia!

mézes füge torta kecskesajtos cukormázzal

Egy banán torta dulce de leche vajkrémmel + még dulce de leche? Hallottál már bármilyen alkalomra jobban illő tavaszi tortáról?

Illatos banánréteg torta házi dulce de leche cukormázzal!

Ez a mandula- és rózsa torta abszolút látványos dugó, de ez az egyik legegyszerűbb sütemény, amit valaha elkészíthet. A mandula és a rózsa kombinációja tökéletesen megsül egy nedves tavaszi süteményben.

perzsa szerelmi torta tavaszi torta

Oké, mindent visszaveszek, amit mondtam, mert * EZ * valójában a kedvenc süteményem. Könnyű és citromos, olvad a szájban. Ez valóban a tökéletes tavaszi torta, és rendkívül könnyű felöltözni egy divatos alkalomra, vagy egyszerűbbé tenni egy alkalmi, rusztikusabb süteményhez. Tudomásul veszem, hogy a tortáról úgy beszélek, mintha egy nyári ruháról lenne szó, és megpróbálom meggyőzni magamról, hogy szükségem van rá, de kitartok ezen hasonlat mellett.

tavaszi citromos sütemény

A málna banán véleményem szerint ilyen alulértékelt ízkombináció. Ráadásul nagyon szép. Ez a málnás banán torta tökéletes választás a tavasszal rothadó banán számára.

tavaszi málna banán torta

Tehát ez egy kicsit az orrán van, de ez a torta tökéletes húsvétra. Mármint nyilván. Ha igazán ünnepnek érzed magad, akkor nagyon szórakoztató felpörgetni és mindig lenyűgöz! Ráadásul bármi, amit Cadbury tojásokkal töltenek fel, nagy győzelem a könyvemben.

Nedves vaníliarétegű sütemény, csokoládé vajkrém és egy fonott cukormadárfészek teszi ezt a süteményt tökéletesen húsvétra!

Mindig elfelejtem ezt a süteményt, mégis minden alkalommal, amikor elkészítem, megdöbbentem, hogy milyen szép az íze és milyen gyönyörű kétségtelenül néz ki. Ez a mandula epres torta tökéletes tavaszi süteménynek érzi a délutáni teát vagy a barátokkal való pikniket.

eper mandulás tavaszi torta

Mondja el, milyen más tavaszi süteményeket szeretne szívesen látni a blogon!

XXX


Forrás


927 Views 0 Ratings Rate it