A Google Maps Street View használata megosztott képernyőn Androidon

Avatar admin | 2021.04.08. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

google maps street view split

Az asztali számítógépen található Google Maps segítségével egyszerre megtekintheti az Utcaképet és a felülről lefelé mutató térképet. De tudta, hogy ezt megteheti az Android telefonján is?

Ez egy egyszerű funkció, de használat közben nem túl egyértelmű Google Maps Android-eszközön. Ha nagy a kijelzője, akkor jó, hogy egymás mellett láthatja az Utcaképet és a térképet.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Maps parancsikonok hozzáadása az Android kezdőképernyőhöz

Először nyissa meg a Google térkép alkalmazást androidos telefonján vagy táblagépén. Keressen egy helyet a térképen, amelyet meg szeretne tekinteni az Utcaképben. Koppintson a címkére vagy hosszan nyomja meg az utcán a hely kiválasztásához.

válasszon egy helyet

Ezután a helyről szóló információk felcsúsznak a képernyő aljáról. Koppintson az Utcakép előnézeti ablakára a bal oldalon. (Ezt nem látja, ha az Utcakép nem érhető el a helyhez.)

nyitott utcára néző kilátás

Az Utcakép mostantól teljes képernyős képernyőn nyílik meg. Az Utcakép és a fentről lefelé mutató térkép megtekintéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a jobb alsó sarokban található kettős nyíl ikont.

érintse meg a nyilak ikont

Az Utcakép a képernyő felső felére (vagy a bal oldalra, ha fekvő módban tartja a telefont) zsugorodik, és a felülről lefelé megjelenő térkép jelenik meg. Koppintson bármelyik kék utcára, és ott léphet a térképre az Utcaképben.

utcára néző osztott képernyő

Ennyi van benne! Egyszerűen érintse meg újra a nyilak ikont az Utcakép ismét teljes képernyőssé történő kibontásához.

utcára néző teljes képernyős

Google térkép emlékezni fog a választására a jövőben, így ha megosztott képernyőn hagyja, akkor az Utcakép következő használatakor így nyílik meg. Ez egy egyszerű, de praktikus kis trükk.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az autó ikonjának módosítása a Google Maps alkalmazásban

Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok