25 barkácsoló Valentin napi ajándék gyerekeknek

Avatar Gadam | 2021.02.02. 460 Views 0 Likes 0 Ratings

460 Views 0 Ratings Rate it

A Valentin-nap nem csak a romantikus szerelemről szól. Itt az ideje, hogy a gyerekeket is megünnepeljük! Ez a nagyszerű barkácsolási Valentin-napi ajándék gyerekeknek tökéletesen megfelel annak, hogy a legkisebbek életében szeretve érezzék magukat. Ideálisak arra, hogy csak gyermekei számára készítsenek, vagy tömegesen osszák meg az osztályuk gyermekeivel. Természetesen vannak ötletek minden korosztály számára, beleértve azokat is, akiket a tizenévesek szeretnének!

Valentin gyerekek ajándék kollázs

Valentin napi ajándékok gyerekeknek

Legyen elfoglalt a kézművességgel és érezd jól magad másokkal a szeretet hónapjában! Oszd meg rengeteg jóságos pillanatot másokkal, és segíts a körödben mindenkinek érezni a szeretetet. Az alábbiakban még néhány ötletet szeretnél létrehozni és megosztani a Valentin-nap körül.

Ámor nyila kézművessége

Ámorok nyíl

Ez az imádnivaló kis ötlet aranyos és funkcionális! Adja hozzá a saját egyéni üzenetét, és tegye ezeket ajándékba vagy helyre a helyszínen, hogy szórakoztatóan kezdje a szabadnapot!

Forrás: DIYncrafts

Valentin napi papírkorona

Papírkorona

Minden gyermeknek szüksége van egy esélyre, hogy jogdíjként érezze magát! Készítse el ezt az imádnivaló kis papírkoronát, amelyet gyermekei egész Valentin-napon viselhetnek. Testreszabhatja kedvenc színeikkel vagy nevével, hogy még különlegesebbé váljon.

Forrás: DIYnCrafts

Pom Pom Valentin szörny kézműve

Pom Pom szereti a hibákat

Hát nem imádnivaló? Tedd gyerekeid saját aranyos kis szörnyetegévé, amelyet hozzáadhat ajándékához vagy terítékéhez. A gyerekek is kedvelhetik ezeket elkészíteni! Könnyedén összeállíthat egy kis készletet, amellyel saját Valentin-napi szörnyeket készíthet ajándékba!

Forrás: DIYncrafts

DIY LEGO ceruzák Valentine’s

Zsírkréta LEGO valentin

Nem tudok rólad, de a gyerekeim imádják a LEGO-t, és ez egy tökéletes kis kézműves ötlet, amelyet elkészíthetsz és ajándékozhatsz nekik. A nyomtatható kártya imádnivaló, és a formákat könnyű megtalálni. Melyik gyerek nem szívesen színezne a saját LEGO zsírkrétájával?

Forrás: Craft Create Cook

Candy Tic Tac Toe játék

Valentin tic tac toe

Ez nagyon aranyos és nagyon szórakoztató! Nyomtassa ki a kis tic tac toe oldalt, és tegye egy zsákba néhány cukorkadarabbal. Szórakoztató játék a gyerekekkel, és mindenképpen boldoggá teszi őket, mivel a jutalom az édesség!

Forrás: Etsy

Dollárbolt ajándékkosár

Ez egy szórakoztató ötlet, amely lehet olyan egyszerű vagy bonyolult, amennyire csak akarja. Bár nem teljesen barkácsolás, felveheti a kiegészítőket saját ajándékkosarának elkészítéséhez, vagy követheti a gyártmányokat, és egyszerűen követheti ezt az általános gondolatot a kosár elkészítéséhez.

Barkács párna kezelésére tartó

Candy kezelés párna doboz

Adja hozzá kedvenc cukorkáját ebbe az aranyos kis csemegebakba! Szórakoztató módja a régi WC-papírtekercsek vagy papírtörlő-tekercsek felújításának, és valami mókát ajándékoz nekik! A gyerekek imádják ezeket a kis tasakokat!

Forrás: Wabi Sabi életünk

Valentin napi barkácsoló fülvédők

Szív füldugók

Milyen imádnivaló ötlet! Nagyon szórakoztató a frissítés és tökéletes ezekre a hideg téli reggelekre! Testreszabhatja egy kis csillogással vagy gyöngyökkel, és még egyedibbé varázsolja gyermekeit.

Forrás: Előre megfontolt maradványok

Valentin-napi témájú könyvjelzők

Nyomtatható könyvjelzők

Könnyedén kinyomtathatja a könyvjelzőket és laminálhatja őket, valamint szalagokat vagy húrokat adhat hozzájuk. Ilyen szórakoztató ötlet, főleg az életed könyvbarátja számára. Ráadásul annyi nagyszerű lehetőség kínálkozik online idézetekkel és képekkel, hogy mindig van változatosság!

Forrás: Etsy

Valentin robot snackek

Candy robot

Ez az ötlet szórakoztató, amelyet lehet készíteni egy gyerekcsoport számára, vagy csak bedobni a gyermek ebédládájába. Puding csészék, gyümölcslé dobozok, és néhány cukorka vagy googly szem, és van egy imádnivaló kis szörnyeteg, amely szórakoztató és ízletes!

Forrás: Ravasz reggel

Horgolt Valentin Teddy Bear

Ha tudsz horgolni, akkor nagyon szeretni fogja ezt az ötletet! Készítsen saját kis mackókat, amelyeket a gyerekeinek adhat. Olyan könnyen testre szabhatók különböző színekkel, és mindenképpen szórakoztató elkészíteni.

Valentin-napi Cricut díszdobozok

Papírdoboz

Ha egy kicsit karcsúbbra vágyik, akkor ez a Cricut fájl ideális kis aranyos díszdobozok kivágásához, amelyek cukorkákhoz vagy csemegékhez használhatók. A gyerekek imádni fogják, ha egy divatos ajándékot látnak számukra, és a bemutatás néha valóban minden.

Forrás: Édes vörös mák

Gyöngyös monogramos karkötők

Gyöngyös karkötők

Néha a legegyszerűbb dolgok okoznak mosolyt az arcukra. A póni gyöngy karkötő a nevükkel vagy a monogram kezdőbetűivel aranyos ötlet, amit szeretni fognak. Ez különösen azoknak a kicsiknek jó, akik ékszerre vágynak, de akik nem biztos, hogy annyira felelősek a valódi ügyért.

Forrás: Etsy

Buborék Valentin-napi ajándék

Buborék Valentin

Ezt úgy tervezték, hogy a gyerekek adhassanak egymásnak, de ez csak imádnivaló, és fel kellett venni ezt a listát. Ideális az Ön számára, hogy elkészítse gyermekeinek! Természetesen egy óriási üveg házi buborékoldathoz adnám, hogy pénzt takarítsak meg!

Forrás: Szenvedély a megtakarításokért

Valentin-napi büdös dobás és párna

Szeretek varrni, sőt csak szövetekkel alkotni. Ez egy jó ötlet, amelyet gyapjú és puha szövetek felhasználásával készíthet egy aranyos kis dobást, takarót vagy párnát a gyerekeinek. Ezek gyakran kincses tárgyak, amelyeket felnőttkorukig megőriznek.

Személyre szabott napló vagy jegyzetfüzet

Egyéni napló

Nagyon egyszerű testre szabni egy egyszerű naplót vagy jegyzetfüzetet a dollár üzletből. Nyomtasson ki egy matricát vagy kézi betűt a kartonból, majd rögzítse az elejére. Percek alatt elkészül egy egyedi napló, amelyet a gyerekek imádni fognak!

Forrás: Etsy

Papír virág árnyék doboz

Ombre papír virágok

Ez egy olyan szórakoztató módszer, hogy testre szabhasson egy kis dekorációt a gyerekszobáihoz! Ezt bármilyen színnel megteheti, de imádom a rózsaszín virágokat Valentin napra! Bár kézzel is levághatja a virágokat, ez egy másik fantasztikus projekt, ha van Cricut-ja.

Forrás: Írta: Pink

Valentin-napi csemegézők

Valentin party poppers

Ezt szórakoztató elkészíteni a gyerekeknek vagy a gyerekekkel. A kis bulizók mindig a legkisebbek slágerei, és házi konfettivel, és néha cukorkával is feltölthetők!

Forrás: Boldog anyázás

Egyéni név ceruzák

Monogramos zsírkréták

Ez nagyon szórakoztató! A gyerekek imádják az egyedi zsírkrétákat, de ez még különlegesebb! Zsírkrétát készíteni a nevükből nagyon szórakoztató! Mindenképpen egy aranyos ötlet, amelyet a gyerekek imádni fognak megnyitni.

Forrás: Etsy

Valentin-napi robbanás doboz

Ha még nem látta ezeket, rengeteg móka! Ez egy doboz, amely könnyedén kibontakozik, és feltöltheti kedvenc ajándékötleteit, így minden rétegben megtalálható valami szórakoztató és egyedi dolog. A gyerekek imádják ezeket!

Love Bug Juice

Szeretem a hibaleveket

Milyen aranyos ötlet! Kapcsolja be a szokásos gyümölcsitalokat imádnivaló kis bugokká, éppen Valentin-napra! Ez ideális az ebédládákba való behúzáshoz vagy az osztálypartijukkal való megosztáshoz.

Forrás: Arkansasba telepítették

Valentin cukorkája

Candy kutya

A gyerekeim imádnák ezt! Túl aranyos, vicces és finom! Készítsen kedvenc cukorkájukból aranyos kis kutyát ajándékba! Ez ideális ajándék tetején, terítéken vagy ebéddobozokba rakva.

Forrás: Gyerekbarát tennivalók

Érezte a szív pálcáját

Szív pálca

Ha van gyermeke, aki élvezi a varázslatos színjátékokat, a tündérpálca elengedhetetlen! Ez a kis szívpálca tökéletes választás Valentin-napra, és nagyon egyszerűen elkészíthető!

Forrás: Etsy

Tootsie popvirágok

Tootisie pop rózsák

Ó, Istenem! Ez túl aranyos és szórakoztató az elkészítéséhez! Adj egyet, vagy hozz létre egy egész csokrot! Tökéletes ötlet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a nagy ajándékokat, ha nincs nagy költségvetésük. Nagy, de olcsó elkészíteni!

Forrás: A Cheerios őrzője

Slime készítő készlet

Slime készlet

Természetesen, ha van olyan gyereke, aki szereti a nyálkát készíteni, akkor ez ideális választás lenne Valentin-napon ajándékozni! Egy doboz kiegészítők egyedi kiegészítő elemekkel biztosan slágerek lesznek. A gyerekek biztosan izgatottak lesznek.

Forrás: Etsy


Source link


460 Views 0 Ratings Rate it