16 tipp a kirándulásokhoz kisgyermekekkel

Avatar admin | 2021.05.22. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Szeretünk utazni! 33 éves életem során 41 országban jártam, és rengeteg közúti utat tettem meg. A fene, Maxwell 10 repülőútra tett 5 hónapos kora előtt! (Itt vannak az én tippek egy csecsemővel repülőgépen történő utazáshoz.) Az eddigi leghosszabb autós utunk két kisgyermekkel Texasból Floridáig tartott. Összeállítottam egy 16 tipp listáját a kisgyermekes kirándulásokhoz.

Útmutatók 3 éves és fiatalabb gyermekek számára (1)

*Óriási köszönet Kia-nak, amiért kölcsönözhettem a családomnak egy Kia Sorentót a 12 órás útra Seaside-ba (FL)! Milyen különbséget jelenthet egy autó!

Miután találkoztunk a Kia csapatával a Mom 2.0-n, egy blogkonferencián, majd megnéztük a flottájukat környezetbarát autók San Diego, Kalifornia Eladtak egy Kia Sorento vezetésével a nyári nyári kirándulásunkra. Nem tudok túltenni azon, hogy 10 évvel ezelőtt a Kia volt az alsó, és a következő évtizedben a Kia a minőségi kézművességnek szentelte magát. 2016-ban a Kia megszerezte a az első hely a JD Power és munkatársai számára a legjobb kezdeti minőségről az egész autóiparban, mindenekelőtt a luxusautó márkáknál! Ez lenyűgöző.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz.

16 tipp a kirándulásokhoz kisgyermekekkel

Ha új vagy itt, van 1,5 és 3,5 éves, és Texasból a floridai Seaside-be hajtottunk. A Google Maps szerint 788 mérföldnek valamivel kevesebb, mint 12 órát kell igénybe vennie. Körülbelül 15 órába telt. Összeállítottam egy listát azokról a tippekről, amelyeket bárcsak láttam volna, mielőtt elindulnánk őrült közúti kalandunkra. A # 9 biztosítja a 4 órás békés vezetést, ne veszítse el a gyerekcipőt a # 14-el, és ha mást nem hoz ki ez a cikk, csomagoljon egész almát autós harapnivalókhoz!

1. Száraz autós snackek

A 9. számú mellett ez az éhes legénység legfontosabb tippje! Szeretek pelenka dobozokat használni utazáshoz. A dobozok masszívak, beépített fogantyúval rendelkeznek, és rengeteg van nálam. Letépem a pelenkadoboz fedeleit és könnyű, egészséges harapnivalókkal töltem meg. Az uzsonnás csészéket és papírtörlőt is ebbe a dobozba tettem. (Ezek az uzsonnás csészék a legjobbak!)

Íme néhány kedvenc autós snackünk

 • Hínár
 • Pattogatott kukorica
 • Cheerios
 • Aranyhal
 • Diákcsemege
 • Perec
 • Mazsolák
 • Alma (A teljes alma a legjobb, mert nem rendetlen, és a kisgyerekeknek sokáig kell enniük.)
 • Táskák

úti harapnivalók a kisgyermekek számára

2. Hűtőtáska autós snackek

Közepes méretű lágy hűtőt használunk, hogy az elférjen a padlón az autó hátsó ülése közepén. Szeretjük ezt a fajta hűtőt is, ha harapnivalókat és italokat viszünk a strandra. Az út egy bizonyos pontján megfogunk egy zacskó jeget a benzinkútról, hogy hűvösebb lehűljön. Ráadásul a gyerekeim imádják a jégkockákat! (Ez a hűvösebb nagyon hasonlít az általunk használthoz.)

Road road hűvösebb snackek

 • Hámozott egész sárgarépa (Ugyanaz az ötlet, mint a fenti alma)
 • 2 nincs kiömlött 360 csésze tele vízzel
 • Vágd össze az epret cipzáras zacskóban
 • Palack vizet
 • Hummus
 • Joghurt tasakok
 • Jégcsomagok

3. Autós tevékenységek

Újabb pelenkadobozt töltök meg autós tevékenységekkel, olyan könyvekkel, amelyeket tudom, hogy szeretem a 3,5 éves gyerekemet. Szeretek válogatni néhány könyvet, amelyeket fejből ismer, és „elolvashat” 1,5 éves nővérének. (Pout Pout Fish és Barna medve, Barna medve mindig nyertesek!) Én is legalább egy új könyvet veszek.

Utazási játékok 3 éveseknek

A legjobb kisgyermek utazási játékok

4. A legjobb autós tevékenységek a kisgyermekek számára

A Post It jegyzetek és a csőtisztítók órákon át szórakoznak a kisgyermekeknek és az óvodásoknak az autóban!

Post It Notes

Vedd fel néhány csomag különböző színű Post It jegyzetét, és hagyd, hogy a gyerekek megvaduljanak, és az egész autóra ráragasztják őket. Vagy készítsen egy olyan díszes edényt, mint az alábbi, és adja oda a kisgyermekének. Cetlik a zabpehely tartályán, ki tudta, hogy ez sok szórakozást nyújthat? Ó, és tárolja az extra cetliket a tartály belsejében, hogy szükség esetén át tudja alakítani ezt a fantáziát.

kisgyermek autós játék

Csőtisztítók

Ami a csőtisztítókat illeti, Cassie barátomtól kaptam ezt az ötletet, aki évekkel ezelőtt blogbejegyzést írt a CRAFT-hoz. Minden nagyszerű ötletét elolvashatja tartsa a gyerekeket elfoglalva a közúti utazásokon itt csőtisztítókkal. Mivel a gyerekeim mindketten nagyon fiatalok, a kedvenc dolguk az, hogy hurkokat készítsenek és összekapcsolják a hurkokat. A 3 éves gyerekem is szívesen vonósítja a Cheerios-t.

csőtisztító autó tevékenység

5. Elektronika

Nyugodtan ítélj meg, de az elektronika elengedhetetlen számunkra a hosszú autóutakon! Én csak arról az iPadről szólok. Az én 1,5 éves korom kevésbé foglalkozhatott a műsorokkal, de a 3,5 éves gyerek szinte egy egész filmet meg fog nézni. Tehát, ha a kicsi alszik, ragaszkodom ahhoz, hogy a nagy srác filmet nézzen. Körülbelül 10 kedvenc filmje / műsora van letöltve az iPad-re, és az iPad tökéletesen ékelődik a Kia Sorento 2 első ülése közé.

6. Keresse meg a Játszótereket

Rengeteg kátyú lesz, amikor útnak indulnak babák, kisgyermekek és / vagy óvodások. 3,5 éves gyerekünk bili edzett, ezért többször megálltunk, hogy használhassa a mellékhelyiséget. Általában ezt próbáltuk összekapcsolni a gáz beszerzésével, az 1,5 éves pelenka cseréjével és esetleg kávé vagy igazi étkezés megragadásával. Ha kisvárosokban utazik, előfordulhat, hogy nem állnak rendelkezésre játszóterek, ezért azt szeretném megtenni, hogy a Google Maps-ben keresgélek az „Általános iskolák” kifejezésre. Ha hétvége vagy nyár van, valószínűleg senki nincs a játszótéren, és ez a tökéletes hely a megállásra és a játékra.

Hogyan lehet játszóteret találni utazás közben

 • Mcdonald’s
 • Csaj-fil-a
 • Keressen rá az „Általános iskola” kifejezésre a Google Maps-en
 • Töltse le a „Playground Buddy” alkalmazást

7. Zenei és autótáncos partik

A gyerekeim imádják a jó táncmulatságot. Otthon nagyon hangosan felkapcsoljuk a zenét, és „körözünk” az ebédlőasztal körül. A táncmulatságok a legtöbb rossz hangulatot még az autóban is gyógyítják. Keressen egy jó ütemű dalt, és hangosan állítsa be! Még jobb, ha gyermekei ismerik a dalt, vagy néhány kedvencünk készen áll a Spotify lejátszási listára vagy CD-re. Maxwell most nagyon kedvence a Hörcsög dal. (Figyeljen saját felelősségére, a gyerekek imádják, de ez elég idegesítő.)

8. Tanulj meg valami újat

Mivel sok ideje van, miért ne taníthatna valami újat a gyerekeknek! Számos flash kártyát találtam a Target Dollar Spot-ban, és úgy döntöttem, hogy megtanítom Maxwellt a 0–9-es számok felismerésére. A kártya egyik oldalán a (3) szám, a hátoldalán például 3 alma volt. Néha vetélkedtem vele, néha ő vetett fel engem, néha kért egy tippet, én pedig átadtam neki a kártyát, hogy megszámolhassa a kártya hátoldalán lévő tételeket. 3-as halmazokon dolgoztunk a számokon. Tehát 0-2-vel kezdtük. Miután elsajátította azokat, megpróbáljuk megtalálni ezeket a számokat a közúti táblákon. Tettük ezt spontán 10 perces rohamokban, vagy amikor „számok megtanulását” kérte. Nyeremény is volt benne, ha! Meglepően jól sikerült, hazaérkezve azonosítani tudta mind a 10 számot!

Tippek az óvodásokkal való közúti utazásokhoz

9. Hagyjon korán vagy haladjon át az éjszakán

Az éjszakai vezetés nem választható számunkra, de sok embert ismerek, akik esküsznek erre a módszerre. A mamának alvásra van szüksége, különben mindenki morcos lesz! 4 órakor úton voltunk, hogy 4 órát kapjunk az övünk alatt, miközben a gyerekek aludtak. Amikor mindkét gyerek fent volt, és reggel 8-ra készen állt a mozgásra, megálltunk és megreggeliztünk. Ez a kép igazolja, hogy hajnali 4: 36-kor úton voltunk! Megemlítendő, hogy imádom a Kia Sorento navigációs rendszerét. Világos, felhasználóbarát, utcatáblákat, sebességkorlátozó táblákat tartalmaz, és a vezető műszerfalon láthatja, hogy hány mérföld van a következő kanyarig.

Kia Sorento Navigation

10. Hagyjon helyet a kocsiülések között

Az autók szervezéséről a # 12-ben fogunk beszélni, de úgy gondolom, hogy ez megérdemli a maga pontjait. Nagyon egyszerű: Ne csomagoljon semmit a 2 autóülés közé, hátha vissza kell ugrania és meg kell gyógyítania a világot! Vagy konzolon egy teljes összeomlást, alapvetően ugyanazt. Ezt a taktikát csak egyszer kellett alkalmaznom 777 mérföldes túránként, de amikor szüksége van rá, akkor valóban szüksége van rá.

11. Ablak árnyékolók

A Kia Sorento a hátsó ablakokba beépített árnyékolókkal érkezik! Lehúzhatja az ablakot, és az árnyalatok fent maradnak. Ez elképesztő! Nagy rajongó vagyok. Ha autójában nincsenek árnyalatok, vásárolhat ezek a tapadókorongok bármelyik ablakhoz.

A Kia Sorento napernyőkben épült

12. Fekvő autóülés

Ez különösen fontos a 17 hónapos korunkban. A mi Britax Marathon az autósülések 7 fekvő helyzetben vannak, és az övét úgy állítjuk be, hogy a 7. helyzetbe dőljön. Ez biztosítja, hogy bármely pillanatban készen áll az alvásra! Szintén méltányos megjegyezni, hogy öltöztesse fel a gyerekeket kényelmesen, és vigye be kedvenc alvási cikkét az autóba. Ne csomagold be a bőröndbe, mint én egyszer. A gyerekeimnek szükségük van az “üres” részeikre! Végül is a kirándulás végső célja a gyerekek aludása! Továbbá, egy magányos Cheerio-t kémlelem az „üresen”, ha!

tippek a kirándulásokhoz kisgyermekekkel

13. Hogyan szervezzünk egy autót egy varangyos kiránduláshoz

A kisgyermekes utakra vonatkozó következő tipp arról szól, hogyan és hová tegyék a dolgokat az autójába. Esküszöm, hogy csak az a fél tudat, hogy tudom, hol rejtőznek a cuccok az autóban. Levágtam a pelenkadobozok fedeleit, és száraz harapnivalókat, könyveket / tevékenységeket tároltam a hátsó ülés padlóján. A puha hűtő középen megy.

Road road autószervezés

Road trip cipő trükk

Andy találta ki ezt a trükköt, miután több cipőállomáson gyerekcipőre vadászott. Helyezzen kiddo cipőt a kocsi mögé, hogy könnyen megtalálja őket.

Road trip cipőfogás CRAFT

15. Kézfertőtlenítő

Menjen előre, és dugja be egy pohártartóba, hogy ne lazuljon el. Itt van, amit vásároltam.

16. Pelenka- és szemeteszsákok

A pelenkazsáknak tartalmaznia kell bazillió pelenkát, nevetséges mennyiségű törlőkendőt és legalább egy váltás ruhát minden gyerek számára. Ezeket a finomságokat a mindennapi hátizsákos pelenkás táskámba pakolom, és meggyőződöm arról, hogy ez az utolsó dolog, amit az autó csomagtartójába csomagolnak. Ha pelenkás helyzete van, úgyis abbahagyja, ezért inkább a csomagtartóban lévő pelenkászsákot választom a lábamhoz képest.

Ha további utazási tippeket keresel gyerekekkel, lefedtem:

Hiányzott valami tipp a kisgyermekes utakhoz? Szívesen hallanám …
Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok