28 gyerek születésnapi parti témája

Avatar Gadam | 2021.05.26. 49 Views 0 Likes 0 Ratings

49 Views 0 Ratings Rate it

1. születésnapi parti ötletek

1. Party állat témájú születésnap

A party állatok témája tökéletes bármilyen életkorban vagy nemben. Imádom azokat az egyszerű dekorációkat is, amelyek olyan jól passzolnak egy party állat születésnapjához. Az asztali asztaldíszeknél vegye fontolóra a vastag színeket a műanyag állatok permetezésével, és tegye őket apró party kalapokká. A fiam első születésnapján a parti szívességekért gumikacsákat osztogattam partisapkával.

Party állat témájú első születésnap!

2. Farsangi téma születésnapi partija

A farsangi téma mindenféle szórakoztató játék és tevékenység színterét kínálja minden korosztály számára. Gondolj: Gyűrűdobás, arcfestés, a kannák megdöntése, egyszerű bowling játék, táncmulatság vagy fotóautomata. A vattacukor-gép bérlése szórakoztató extra lenne egy farsangi témájú születésnapi partin.

Farsangi születésnapi parti ötletek

3. Palacsinta party téma

Ha egyszerű és olcsó születésnapi ötletet keres, fontolja meg a reggeli születésnapi partit. Melyik gyerek nem szereti a palacsintát, a fánkot és a levet reggelire? Legjobb rész? Rendezzen bulit egy helyi reggelizőhelyen, ahol játszótér található egy beépített tevékenységhez, és hagyja a rendetlenséget az étteremben.

kalap patak születésnapi partiján

4. Kölyökkutya

A legtöbb kicsi imádja a kutyákat, miért ne dobnánk el a „Puppy Paw-ty” -t! A születésnapi fiúnak volt egy “Bark-ery, barkács kutyafüle és egy kézzel készített karton kutyaháza is. Imádni való!

Kölyök Paw-ty születésnapja

5. Buborékok, pattogó és lufi születésnapi parti

Reggelit is adtam ehhez a „B” témájú gyerek születésnapi partihoz. Vettünk ez a buborékgép az Amazon-tól, és bérelt egy visszapattanó házat a végső hátsó udvari kettős születésnapi partira. Léggömbökkel készítettem belüli csillárt. És vett hélium lufikat, hogy mindenhez köthető legyen, és kettősnek van pártja. Szórakoztató, könnyű volt, és a gyerekek utána kimerültek voltak!

Hogyan készítsünk lufi csillárt

6. Szivárvány születésnapi parti

A szivárványos születésnap egyszerű és imádnivaló dekorációkat kínál! Ennek az imádnivaló szivárvány partinak volt szivárványos piñata és cserépfestő mestersége is, de könnyedén felállíthat egy színező / festő asztalt kicsiknek, vagy egy szenzoros kuka szivárvány bulival olyan szórakoztató lenne. Ashlee Marie nagyszerű oktatóanyagot kínál egy egyszerű, olcsó, fodros szivárvány terítőhöz. Az összes részletet itt találja: Ashlee Marie.
szivárvány téma gyerek születésnapja

7. Párizs témájú születésnapi parti

A Destiny összeállította lányának a legaranyosabb párizsi témájú születésnapot. Még a fekete tutikat is kiadta pártok szívességeként! Szeretem ezt az ötletet egy 1. születésnapi partin, mert francia zenét hallgathat, színezheti az Eiffel-tornyot, a macaroonokat, és ez nem lesz sokkal aranyosabb, mint a tutu kisgyermekei. További párizsi témájú születésnapi ötleteket itt talál: Csak a sors.

Párizs témájú születésnapi parti

Gyerekek főznek születésnapi parti ötleteket

8. Pizza Party

A Pizza mindig a párt kedvelője, miért ne lehetne ez a párt témája! Kérje meg a gyerekeket, hogy készítsenek saját mini pizzákat ebédre, és viseljenek szakácssapkát! Nézze meg az összes pizzaparti adatot itt: Kojo Designs.

9. Főzés témájú párt

Hagyja, hogy a gyerekek pizzát készítsenek egy előre elkészített tésztából és salátákból. miközben szakácssapkát visel, majd desszertként díszítsen cupcakes-t! További részletek a főzési party születésnapjáról itt: Sok színes napom.

10. Cupcake díszítő party

Adj minden gyermeknek egy-egy cupcake-ot, és hagyd, hogy díszítéssel megvaduljanak. Katie megtette az extra mérföldet, és dobozos ebédeket készített pizza muffinokkal kiegészítve, és egy cupcake mesterséget készített a gyerekek számára. Nézze meg a cupcake díszítő parti adatait itt: Édes Rózsa Stúdió.
Ha gyerek vagy, nem tudod abbahagyni a „Let it Go” éneklést, barátom, Megan ez a partija elrobbant! Az összes Frozen tematikus születésnapi partynak táncos partinak kell végződnie, amelynek utolsó előadása a Frozen. Nézze meg a Frozen születésnapi parti összes részletét Az élet kiegyensúlyozása.
Forrás link


49 Views 0 Ratings Rate it