3 egyszerű luxus anyák napjára

Avatar admin | 2021.05.05. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Felnőttként a legjobb módja annak, hogy megmutassuk anyámnak, hogy törődünk azzal, hogy hagyjuk, hogy elkapjon néhány extra Zs-ot egy hétvégi reggelen, így az anyák napját mindig az otthoni pihentető idővel és az egyszerű, mindennapos luxusokkal társítom – például, ha valaki kávét főz, frissen elkészített ágy vagy új PJ-k. Ehhez a bejegyzéshez társultunk Lila hogy felfedezhessek néhány szórakoztató módot anya örömére ebben az évben. Olvasson tovább néhány egyszerű ötletért és egy százszorszép ihlette barkácsolásért. ÉS van egy speciális kedvezménykódunk is, amellyel megkezdheti anyák napi ajándékozását.

HATALMAS MÉRETES AJÁNDÉK
Szeretjük az ötletet, hogy anyukának ajándékozhatunk kényelmes ruhákat, remek új olvasmányt, és ami a legfontosabb, néhány leállást, hogy élvezhessük őket. Egy gyönyörű könyv olyan bolondbiztos ajándék – szeretjük, hogy valóban a címzett érdekeihez igazíthatja. Összeállítottuk néhány kedvencünk listáját itt. Ezek pizsama a Sleepy Jones + Purple együttműködés tavaszi pasztelljeiben meggyőződtünk arról, hogy remek ajándékozási lehetőségek. Ez a lapkészlet ugyanabból a kötött mez anyagból készült, és ez párna betét igazán remek szettet is készítene. Mindegyikük a végső pihentető visszavonulást teszi.

HÁLÓSZOBA Virágzik
A friss vágott virágok hozzáadása a figyelmen kívül hagyott terek közé a kedvenc módszerem, hogy a dolgokat különlegesnek érezzem – csak arra van mód, hogy lelassítson, hogy élvezhesse őket, amíg virágoznak. További meglepetésként csempésszen be egy csokrot anya éjjeliszekrényére, és hagyja, hogy meglepődjön, amikor felébred.

DAISY DIY
A százszorszépnyomatok hivatalosan a ’90 -es évekből származnak, és valahogy a legjobbak. Vidámnak és derűsnek érzik magukat, és mivel kissé semlegesek, nagyszerűen néznek ki, szinte minden egyszínűre rétegezve. Kézműves vágót és vasalható vinilt használtunk arra, hogy ezt a pizsamazsebet poszival töltsük meg, és a megfelelő párnahuzat felett virágokat szórjunk. A sablonunk segítségével hozzáadhatja ezt a szórakoztató részletet alapvetően bármilyen zsebhez – akár pólóhoz, táskához vagy dzsekihez is hozzáadja, édes és finom személyes vonzerőt ad hozzá. Az alábbi teljes utasításokat.

Szükséges anyagok: Zsebes ruha, 2-3 színben vasalható vinil, kézműves vágó, vasaló és vasalódeszka, pergamenpapír, olló, Százszorszép grafika sablon zsebre, Százszorszép grafika sablon párnahuzathoz

1. LÉPÉS: Mérje meg a ruházati cikk zsebnyílását.

2. LÉPÉS: Töltse le a mellékelt műalkotást, és méretezze úgy, hogy a kézi vágó szoftverével megfelelően illeszkedjen a ruhanemű zsebéhez. Vágja le a rajzot 3 különböző színű vinil használatával – egy-egy szín a virágoknak, a virágközpontoknak és a száraknak.

3. LÉPÉS: A vinil felhordása előtt nyomja meg a ruháját, hogy sima és egyenletes felületet hozzon létre. Kövesse a gyártó utasításait, és a szárat kezdve vasalóval vigye fel a vinilt. Ha pergamenpapírt vagy présszövetet használ ebben a lépésben, megelőzheti a túlmelegedést.

4. LÉPÉS: Ezután alkalmazza a virág vinil kivágásait, vasaljon csak annyi ideig, hogy a vinil tapadjon a szövetre. Kerülje a túlmelegedést ebben a lépésben, mivel a következő lépésben több hő keletkezik.

5. LÉPÉS: Végül rétegezze a virágközpontokat a meglévő vinilre, és nyomja meg, amíg be nem tapad.

6. LÉPÉS: Voila!

Párnahuzat variáció: A párnahuzat elkészítéséhez hagyja, hogy kézműves vágója optimalizálja a vinil anyagot vágás közben. Ezután vágja szét, és a vasalás előtt szerves mintában rendezze el a virágalakokat a párnahuzaton. Ezután adjon hozzá virágközpontokat a fentiek szerint, és nyomja meg a gombot.

PS Anyák napjának (és azon túl) megünneplésére használja OHD10 10% kedvezménnyel Lila megrendelések. A kedvezmény kódja 2021. november 4-én jár le. Boldog anyák napját!

Ezt a bejegyzést a Purple szponzorálja.
Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok