Vedd meg ezt a megjelenést: Chic Pink megosztott lányok hálószobája

Avatar admin | 2021.05.04. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Az elegáns rózsaszín, közös lány hálószoba semleges és csinos lehet. Használja ezt a megjelenést inspirációként egy remek semleges helyiséghez, amely valóban átáramlik egy egész otthoni megjelenéssel.

Tudjon meg többet a közös hálószobák díszítéséről. Hozzon létre egy nem semleges barátságos közös hálószoba, a szimmetrikus lányok közös szobája, vagy a napos közös hálószoba.

SGPH 2019 House 07 Brio Homes LLC: Expression By Design (EBD Studio One) Angie Haymond és Peggy McIntyre

Vedd meg ezt a megjelenést: Chic Pink megosztott lányok hálószobája

Ez az elegáns rózsaszínű közös hálószoba olyan szép a semleges körülmények között. A semlegesek köré tervezett egész otthon valóban képes áramolni, a rózsaszín durranások és más remekek saját hozzáadott érzékével. Vessen egy pillantást és nézze meg a bevásárló listánkat és tippjeinket.

Ez a szoba a Saint George Parades of Homes 2019 épületéből származott, a House 07 Brio Homes LLC épületéből, az Expression By Design (EBD Studio One) tervezte Angie Haymond és Peggy McIntyre.

5 tipp ennek a semleges, de elegáns rózsaszínű közös hálószobának a kinézetéhez, a Remodelaholic.com oldalon (2)

1. Egyedi műalkotás

A szoba egyik igazán elegáns része a mű, amely kislányok felé biccent, de kifinomult, előkelő érintéssel. Add hozzá a lágy impresszionista hangulatú festményeket. Vagy próbáljon ki sziluetteket. Bármi fehér és fekete, és egy kis pirosító rózsaszínű.

SGPH 2019 House 07 Brio Homes LLC: Expression By Design (EBD Studio One) Angie Haymond és Peggy McIntyre 2

2. Falra szerelhető gyertyavilágítás

Adjon hozzá olvasólámpákat az ágyak mellé. Menjen harmonika fényekkel, vagy akár álló, arany és fehér kivitelben. Ha nem akar vezetékes páncélzatot, rengeteg nagyszerű hacket telepíthet a vezeték nélküli kagylók telepítésére.

SGPH 2019 House 07 Brio Homes LLC: Expression By Design (EBD Studio One) Angie Haymond és Peggy McIntyre3

3. Éjszakai dekoráció

Ez az éjjeliszekrény dekoráció valóban nagyszerű bólintás a dohányzóasztal dekorációjára. Adjon hozzá pár könyvet, és rétegezzen rá egy gyönyörű rózsavázára. És az utolsó simításhoz adjon hozzá egy gyertyát.

Öltözzön fel egy semleges lány rózsaszínű hálószobát.  SGPH 2019 House 07 Brio Homes LLC: Expression By Design (EBD Studio One) Angie Haymond és Peggy McIntyre5

4. Fehér ágynemű és világos párnák

Világos fehér vigasztaló használata gyönyörűen kiemelkedik a cserzett, kárpitozott fejtámlán. Réteg a következő bolyhos dobópárnákra! Válasszon pirosító rózsaszín, pezsgő és világosabb barnás árnyalatokat. Próbáljon változtatni a párnák méretén egy hozzáadott dimenziós réteghez.

Csinos rózsaszín kislányos szobában semleges.  SGPH 2019 House 07 Brio Homes LLC: Expression By Design (EBD Studio One) Angie Haymond és Peggy McIntyre6

5. Mintás oszmánok

Végül ennek a szobának a sztárja! Mindegyik ágy végéhez tegyen mintás oszmánt. Az elefántcsont színű rózsaszín szuper elegánsnak tűnik, de az állatnyomtatvány fiatalosan tartja az ottománokat ebben az elegáns rózsaszín, közös hálószobában!

Vásárolja meg a Look-ot

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Tudjon meg többet és olvassa el a teljes közzétételi irányelvünket itt.

Kattintson az alábbi képek bármelyikére (vagy kattintson duplán a mobilra), ha többet szeretne megtudni az egyes elemekről, hogy megkapja az elegáns rózsaszínű közös hálószoba megjelenését. Néhány olyan opciót szereztünk be, amelyek különböző árponttal bírtak, ha rendelkezésre állnak, egyes termékekhez több lehetőséget biztosított a megjelenés megszerzésére!

További nagyszerű hálószobaötletek:

Kérjük, rögzítse később ezt a bejegyzést, és kövesse velünk Pinterest:

Menjen kifinomult és elegánsvá ezzel a semleges és rózsaszín közös hálószobával.  Tudja meg, hogyan lehet megnézni a Remodelaholic.com webhelyet (1)

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Emily Benson