3,25 millió dollárért eladott egy ritka szüreti Superman képregény – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.10. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

Izgalmas absztrakt háttér félárnyékos piros pontok kialakításával, és az 1. számú Action Comics előtt
jirawat phueksriphan, DC Comics

Még 1938-ban, a Action Comics körülbelül 10 centért kelt el. A hét elején az ikonikus ritka menta állapotú példánya Felsőbbrendű ember képregényt 3,25 millió dollárért adták el a ComicConnect.com online aukciós házból.

Nyilvánvalóan a képregény a harmincas évek klasszikus magazinjaiból fedezték fel, ezért volt olyan kiváló állapotban. Ez a kérdés már korábban háromszor kelt el, és ezúttal egy nyilvánosságra nem hozott vevőhöz került, aki új a képregénybe való befektetés területén. De hú, mi a módja a bejáratnak, igaz? Az eladó hűvös egymillió dolláros nyereséget is hozott, miután csak három évig birtokolta.

„Ez egy 83 éves képregény szinte érintetlen állapotban – és ez látványosság” – mondta Vincent Zurzolo, a ComicConnect üzemeltetési vezérigazgatója, társalapítója és tulajdonosa. „Nem beszélve arról, hogy ez a könyv elindította a szuperhős műfajt, amely kultúránk olyan hatalmas része.”

Nem ez az egyetlen Action Comics # 1 hogy mégis ilyen fröccsöt tegyen; egy másik példány nagyjából ugyanolyan áron (3,2 millió dollár) kelt el 2014-ben az eBay-en. És érthető, mert Action Comics alapvetően megalapozta azt, amiről tudunk szuperhős képregények ma.

Val vel NFT vásárlások műalkotások, eredeti tweetek, kosárlabda dunsztok, zenei albumok, GIF-ek és mindenféle egyéb digitális dolog terén növekszik, jó látni, hogy bizonyos fizikai médiaeladások fenntartják a népszerűséget.

Forrás: Metropolis gyűjtők
Forrás link


38 Views 0 Ratings Rate it