35 olyan box office papucs, amelyet valóban érdemes megnézni

Avatar admin | 2021.05.28. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a 35 box office papucshoz, amelyeket valóban érdemes megnézni

Pillanatkép: Speed ​​Racer / Warner Bros.

Malcolm McLaren brit impresszáriójának sírköve a következõ: “Jobb látványos kudarc, mint jóindulatú siker.” Így megy ez az életben, és néha a filmekben is.

Hollywood rengeteg filmet készít. Legtöbbjük nem jó. Néha a jók pénzt keresnek (sok rossz is), de aztán néha … nem. A filmek sok okból kudarcot vallanak a pénztáraknál – rossz megjelenési dátum, zavart hírciklus, lekapcsolás a zeitgeistről, megjelölési trend – nem mindig azért, mert rossz. Néhány hírhedt pénzvesztő rangsorol a kedvenc filmjeimmel – és valószínűleg a tiéd is.

Az alábbiakban 35 olyan film látható, amelyek nem kapcsolódtak a színházak közönségéhez – ez egy szép módja annak, hogy azt állítsuk, hogy floppoltak, és kevesebbet kerestek a jegyértékesítésben, mint amennyit az elkészítésük és a forgalomba hozataluk költsége jelentett. Néha könnyen belátható, hogy miért (Gyorsulási versenyző túl hamar eltalált 10 évet). Máskor nem annyira (miért John Carter megbotlik hol Avatar repült?). De bármi is legyen az oka, ezeket a filmeket eleinte csalódásnak tekintették – bár ma már sokakat kultikus klasszikusoknak tartanak; Túl kevéssé, furcsa vagy kihívást jelentenek ahhoz, hogy kezdetben kapcsolatba léphessenek a mainstream közönséggel, videón vagy streamingen találták rajongóikat. Vagy talán csak szerintem jók. (Végül is az én listám.)

Kérjük, vegye figyelembe: nem vettem fel ezt a listát A remény rabjai– talán a flopot érdemes nézni ne plus ultra – mert nincs szükségem tőlem segítségre. Ez volt az internet kedvenc filmje több mint egy évtizede, végül. Tekintsük említésre.


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok