Hogyan lehet megtalálni és csatlakozni a távirati csatornákhoz

Avatar Gadam | 2021.02.12. 100 Views 0 Likes 0 Ratings

100 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Ami az üzenetküldő alkalmazásokat illeti, A Telegram meglehetősen egyedi (különösen a Signalhoz képest). Hozzáférhet harmadik fél klienseihez, botjaihoz, beugró audio csevegéseihez és egyebekhez. A Telegram nyilvános műsorszolgáltató csatornái ilyen jellegűek. Így találhatja meg a Telegram csatornákat, és csatlakozhat hozzájuk.

Mik azok a távirati csatornák?

A távirati csatornák eltérnek a távirati csoportoktól, bár látszólag hasonlóak. Például a Távirat csoportoknak legfeljebb 200 000 felhasználója lehet, és nyitottak lehetnek a nyilvánosság számára.

A csatornákat viszont kifejezetten üzenetek nagy közönség számára történő továbbítására tervezték. A csoportokkal ellentétben nem beszélgetésekre készültek.

Korlátlan számú előfizetője lehet egy nyilvános vagy privát csatornának. A nyilvános csatornák megkapják a saját „www.t.me/username” URL-jüket.

Csak a csatornatulajdonos vagy az adminisztrátor küldhet be a csatornára, minden üzenet megtekintési számmal és részletekkel rendelkezik arról, hogy ki osztotta meg az üzenetet, és a csatornák tartalmazhatnak multimédiás médiumokat, például videót, hangot, közvélemény-kutatásokat és egyebeket.

Keresse meg az online távirati csatornákat

A Telegram csatornáit bármihez és mindenhez megtalálhatja, a hírszervezetektől a sportfrissítésekig, a könyvekig és a filmekig.

Bár közvetlenül a Telegramban kereshet kulcsszót, van egy jobb módja a távirati csatornák megtalálásának. Ez pedig szervezett online adattárak használatával történik.

A Távirati csatornák A weboldal a csatornák online tárháza, amelyeket témák és érdeklődési körök alapján rendeznek. Megtalálja a filmek, könyvek, technika és egyebek csatornáinak listáját.

A webhelyen több csatornát is felfedezhet, megtekintheti azok legújabb bejegyzéseit és megtekintheti az előfizetők számát.

Ha készen áll, egyszerűen érintse meg az „Előfizetés” gombot a csatorna megnyitásához a Telegram alkalmazásban.

A Telegram alkalmazásban csak érintse meg a „Csatlakozás” gombot a csatornához való csatlakozáshoz.

Keressen és csatlakozzon a távirati csatornákhoz

Ha tudja annak a távirati csatornának a nevét, amelyhez csatlakozni szeretne, akkor ezt közvetlenül a Telegram alkalmazásból teheti meg. A folyamat kissé eltér a iPhone és Android kb.

Androidos okostelefonján nyissa meg a Telegram alkalmazást, és érintse meg a keresés gombot a jobb felső sarokban.

Írja be annak a Telegram csatornának a nevét, amelyhez csatlakozni szeretne, és válassza ki a keresési eredmények közül.

Ez megnyitja a Telegram csatornát. Böngészhet a legfrissebb frissítések megtekintéséhez.

Ha készen áll a csatornára való csatlakozásra, egyszerűen érintse meg a „Csatlakozás” gombot.

Ha iPhone-t használ, nyissa meg a Telegram alkalmazást, és lépjen a „Csevegések” fülre. Itt érintse meg a keresősávot a képernyő tetején. Görgessen lefelé, ha nem látja.

Itt írja be annak a Telegram csatornának a nevét, amelyhez csatlakozni szeretne. Ezután válassza ki a keresési eredmények közül.

A csatornához való csatlakozáshoz egyszerűen érintse meg a „Csatlakozás” gombot.

Most feliratkozott a csatornára. A csatornát a „Csevegések” lapon találja meg, az összes többi beszélgetéssel együtt. Amikor egy csatorna megosztja a frissítést, értesítést kap erről.

A távirati csatornák némítása

A távirati csatornák nagyszerű forrást nyújtanak a legfrissebb információkhoz bármely témában. De ha túl sok csatornád van, az értesítései szétszóródhatnak. A csatornák némítása segíthet. És ha túl sok lesz, akkor mindig elhagyhat egy Telegram csatornát.

A csatorna némításának és némításának folyamata mindkét csatornán ugyanaz Android és iPhone alkalmazások. A Telegram alkalmazásban nyissa meg a kérdéses Telegram csatornát, és alul koppintson a „Némítás” gombra a csatorna elnémításához. Visszajöhet, és némíthatja ugyanarról a helyről.

Hagyja el a távirati csatornákat

A távirati csatorna elhagyásának lépései az Ön készülékétől függően eltérőek. Tiéden Android okostelefonon nyissa meg a távozni kívánt Telegram csatornát, majd koppintson a csatorna nevére fentről.

Itt koppintson a jobb felső sarokban található hárompontos menüikonra.

Ezután válassza a „Csatorna elhagyása” lehetőséget.

Az előugró üzenetben érintse meg a „Csatorna elhagyása” lehetőséget a megerősítéshez.

Tiéden iPhone, lépjen a távozni kívánt Telegram csatornára, és érintse meg annak nevét, amely a képernyő tetején található.

Érintse meg a „Kilépés” gombot.

Az előugró üzenetben válassza a „Csatorna elhagyása” lehetőséget.

Koppintson a Csatorna elhagyása a táviratból elemre

A csatorna azonnal eltűnik a Telegram alkalmazásból.


Tudta, hogy küldhet Snapchat stílusú önpusztító üzeneteket a táviratban? Itt van hogyan lehet eltűnt üzeneteket küldeni a táviratban.
Source link


100 Views 0 Ratings Rate it