40. születésnapi ötletek az otthoni ünneplésre »Kedves

Avatar admin | 2021.02.28. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

margarita koktélok a pulton
befőttesüveges koktél 40. születésnapi ötlet
Újévi hátteret

40 éves lettem! És nem, nem vezetem az egészet, hogy “nem tudom elhinni, hogy 40 vagyok”, mert teljesen tud hidd el. És imádom.

Nyilvánvaló, hogy nem tervezünk nagy vacsorákat rengeteg barátunkkal, vagy repülni valami szórakoztató, távoli helyre, vagy akár megállni italokat a bárban.

Összegyűjtöttem tehát néhány szórakoztató 40. születésnapi ötletet az otthoni ünnepléshez – valamint egy tökéletes receptet az egyik kedvenc koktélomhoz (és szórakoztató módon oszthatom meg barátaimmal, még akkor is, ha külön vagy!).

Psst – mindenképp iratkozzon fel alább a VIP csoportomba, ahová még többet küldök legjobb Barkácsok, receptek és ötletek egyenesen neked!

40. születésnapi ötletek otthon

A 40 éves kor olyan csodálatos mérföldkő! Nagyon sok élet él mögötted, és még sok minden másról álmodozhatsz.

Mindenképpen meg kell ünnepelni, ezért ezek a 40. születésnapi ötletek célja, hogy segítsen a legtöbb mérföldkő kiaknázásában, akkor is, ha otthon ünnepelsz.

Kérjen értelmes ajándékokat egy 40. születésnapra

Az egyik dolog, amit idén tettem a születésnapom előtt, az volt, hogy különleges ajándékokat kértem néhány különleges embertől. Ez valami soha kész, de ez az év különlegesnek érezte magát, ezért úgy döntöttem, hogy merész vagyok.

A férjemtől megkérdeztem, hogy csatlakozik-e hozzám a következő év swingtánc óráira. Ezt mindig is szerettem volna csinálni, és szeretem, hogy ez inkább élmény, mintsem dolog.

A szüleimtől pedig megkértem őket, hogy valahogy rögzítsék nekem az élettörténetüket. Anyukám írja az övét, apám pedig hangfelvételeket készít róla. Nagyon izgatott vagyok, hogy ilyenek vannak a családunkban.

Gondoljon azokra az ajándékokra, amelyek valóban értelmesek és értékesek lennének az Ön számára, és vegye fel azokat a 40. születésnapi ötleteibe.

Készítsen aláírási koktélt

A tényleges ünneplés napjára meg kell inni egy kis koktélt! Úgy döntöttünk, hogy az egyik legkedveltebb klasszikus koktélommal megyek – a tökéletes margaritával.

Nem nagyon szeretem többet, mint egy éjszakai chips, guac és margariták. Tehát ennek megfelelően ünnepeltünk!

Annyira örültem, hogy partnerem lettem Agalima hogy összekeverje a tökéletes margaritát. Az Agalima Authentic Margarita Mix olyan kulcsfontosságú az otthoni koktélok készítéséhez – ez egy bolondbiztos módszer a csúcsminőségű margariták keverésére minden egyes alkalommal.

Szeretem, hogy az Agalima a legtisztább, tanúsított szerves összetevőket használja. Kóstolhatja a könnyű, friss koktélok különbségét!

Hozzávalók

  1. Ha kívánja, peremezze meg poharát sóval úgy, hogy mészéket ékel be a perem köré és a peremet sóba mártja.
  2. Félig töltsön be egy koktélrázót jéggel.
  3. Adja hozzá az Agalima Margarita Mix-et, a tequilát és a hármas másodpercet. Erősen rázza fel.
  4. Öntsük üvegbe. Adjon hozzá egy meszet a körethez és élvezze!
koktél 40. születésnapi ötletek
margarita koktélok a pulton

Ossza meg barátaival Afar-ból!

Normális esetben a születésnapomat barátaim és családtagok körében ünnepelném! De mivel a dolgok ebben az évben kissé eltérnek, szerettem volna megtalálni a módját, hogyan pirítsam meg azokat az embereket, akiket szeretek, még akkor is, ha nem tudunk együtt lenni.

Ezért úgy döntöttünk, hogy elvisszük az Agalima Margarita koktélokat a barátokhoz!

Miután összekevertem az egyes koktélokat a barátnőimnek, palackoztam és lezártam őket egyedi befőttesüvegekbe. Hozzáadtam egy kis extra köretet és szívószálat, és a koktélokat leejtettem a barátaim küszöbére.

Ha ugyanerre vágysz, akkor itt van, hogyan tudsz!

  1. Öntse hozzávalóit egy egyedi befőttesüvegbe. Ne adj hozzá jeget. Az edényt teljesen lezárjuk.
  2. Adjon hozzá egy csomag extrát, például köreteket, szívószálakat vagy szórakoztató kis pártokat.
  3. Szállítson barátainak.
  4. Utasítsa barátait, hogy adjanak jeget a befőttesüvegbe, tegyék rá a fedelet és rázzák fel, majd élvezzék!

Az agalimai csapat olyan kedves volt, hogy még néhány extra márkájú darabot is elküldött a barátaimnak! Tehát apró ajándékokat adhattam a koktélokkal együtt. Extra szórakozás!

befőttesüveges koktél 40. születésnapi ötlet
agalima termékek befőttesüveg koktéllal

Adjon hozzá néhány dekorációt (még ha csak Önnek is szól)

Az otthoni ünnepségek különlegessé válnak, csak egy kis dekorációval. Az egyik kedvenc party dekorációs trükköm az, hogy elkészítek egy csillogó hátteret ez csak néhány percet vesz igénybe!

Nyomtatható szilveszteri party sapka gyerekeknek és felnőtteknek

Egy másik buli dekorációs ötlet, amely jelentős ütést jelent, az, hogy hozzon be néhány színes virágot! Ez virágos fal látványos, de könnyű a költségvetésében, és szórakoztató elkészíteni.

DIY virágos fotó hátteret

Akár kipróbálja az egyiket, akár saját 40. születésnapi ötleteket készít, az otthoni dekoráció hozzáadása külön ünnepi hangulatot áraszt.

Legyen az összes fotó

Készítsen egy egész halom fényképet, és legyen benne mind! A 40. születésnapot érdemes megünnepelni és emlékezni rá, függetlenül attól, hogy kint vagy a városban vagy otthon.

Ne hagyja figyelmen kívül az emlékek létrehozásának lehetőségét, különösen, ha néhány szórakoztató dekorációt vagy fotó hátteret ad hozzá, amint azt fent említettük.

Mindig visszanézi ezeket a fotókat, és emlékezni fog a nagy napjára.

40. születésnapi ötlet egy margarita koktélra

40. születésnapi ötlet: Állítson be szándékokat

Végül, imádom azt az ötletet, hogy ezt a nagy napot megcsinálom, hogy megnézhessem magatokkal, hogyan szeretnének kinézni a következő évek.

Használja ki az alkalmat, hogy elmélkedjen az elmúlt néhány évről, és valóban tiszta képet kapjon arról, hogy mit tartogathat a következő néhány. Állítson be néhány szándékot vagy reményt az elkövetkező évekre. Jegyezd le őket, és tartsd magad valahol különleges helyen.

Érezd jól magad!

És különben, érezd jól magad! Ezek a 40. születésnapi ötletek csak néhány módja annak, hogy megünnepeljék önmagad és a szeretett embereket. De nincs rossz mód az ünneplésre!

Szeretném hallani a többi 40. születésnapi ötletedet, vagy bármilyen más módon, amit szeretsz megünnepelni a születésnapodon a megjegyzésekben. puszi

margarita koktélok a pulton
party kalap sablon

Ezt a bejegyzést az Agalima szponzorálja. Minden ötlet és vélemény a sajátom. Köszönjük, hogy támogatják azokat a partnereket, akik segítenek a Lovely Indeed ringatásában!


Source link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok