Bejárati tárolás és dekoráció költségvetéssel

Avatar admin | 2021.02.05. 172 Views 0 Likes 0 Ratings

172 Views 0 Ratings Rate it

A bejárati tárolónak mindet meg kell tartania: cipő, kesztyű, papír, kalap, levél, cipő, kulcs, a lista folytatódik! Gyere el, nézd meg az IKEA behatoló tárolójának feltörését, valamint azt, hogyan ragaszkodtunk költségvetésünkhöz, miközben díszítettük a bejáratot is.

Ezeket is kedvelni fogod más IKEA csapkod: Beépített szekrény, Nagyméretű fa képkeret, és a Közös gyerekasztal rejtett tárolóval


Bejárati tárolás az Ikea Hack segítségével a Remodelaholic-tól

IKEA Hack bejárati tárolás és dekoráció

Ezt a bejegyzést az IKEA szponzorálja. Köszönöm az IKEA-t!! Szeretünk veled és minden mesés termékeddel dolgozni!

Az IKEA US márka nagykövete vagyok. Ez egy szponzorált bejegyzés. Olvassa el itt a teljes közzétételi irányelvünket.

Ez a kis kuckó a bejárati ajtónk mellett új!

Korábban egy hálószoba szekrény hátsó fele volt a fal másik oldalán. Telepítettünk egy PAX szekrényrendszert a szekrényben (amelyet nem szponzoráltak, és még azt sem tudom megmondani, Mennyit szeretünk).

Így egy teljes lábnyi extra hely maradt számunkra, amelyet a nappaliba nyithattunk bejárati tárolásra! ALLELUJA!

Ikea Entryway tároló a Remodelaholic cégtől

Íme a videó, amely bemutatja, hogyan építettük fel az egység alapját az IKEA bejárati tárolására szolgáló hackünk befejezéséhez.

Szépen kérlek iratkozz fel YouTube csatornánkra – több van ebből a házból és még sokan másokból!

Bejárati tárolás és dekoráció költségvetéssel

Hadd pillantsak be a bejárat elé és utána:

Ikea nevezési posta @Remodelaholic 3

Után:

Bejárati tároló @Remodelaholic 9

Nagyon jól szórakoztam az IKEA online tanulmányozása során, hogy megtaláljam a legjobb bejárati tárolási lehetőségeket.

Végül az általánosan használtat választottam KALLAX polc (vagy ismerheti az előző verziót, az EXPEDIT-et), amely szuper megfizethető, 70,00 dollár körüli áron!

A legjobb hír az minden különféle dolog, amit tehet a KALLAX-szal polc. Annyi szín- és beszúrási lehetőség van. Senki sem készíthet nekik egy KALLAX-ot az űrükben. Kallax polcegység fehér 0243994 PE383246 S4

Az * lehetőségek végtelenek a KALLAX szervezésében. * Bármit használhat, hogy a helyén és a meglévő dekorációval működjön. Tegye egyedivé a darabot, és tegye magáévá! Vannak kosarak, dobozok, drótkosarak, ajtók és fiókok.

(Frissítés: Az IKEA minden évszakban frissíti termékválasztékát, így bár jelenleg nem minden itt látható tétel kapható, újak és különbözőek!)

KALLAX tárolási lehetőségek

A bejárati tárhelyünk maximalizálása érdekében úgy döntöttem, hogy a rejtett és mégis könnyen rendezhető fiókok megérik a minimális extra befektetést. vettem 4 db KALLAX két fiókegység.

Kallax betét fiókkal, fehér 0251919 PE390727 S4

Szeretek természetes szövött textúrát vinni az összes térbe, ahol dolgozom, ezért az alsó polcokra vásároltam 4 rattan BRANAS kosár.

Branas Kosár 0109183 PE258821 S4

Nézd, milyen jól néz ki mindkét textúrával!

Ikea Entryway storage Post @Remodelaholic 6

Miután gondoskodtunk a bejárat tároló részéről, felmerült a kérdés, hogyan lehet az új gyönyörű bútordarab fölött díszíteni a nagy üres helyet.

A falhoz úgy döntöttem, hogy jó, hogy megnézhetem őrült hajamat, mielőtt válaszolok az ajtóra és a STOCKHOLM tükör volt a tökéletes válasz.

Stockholm tükör 0177101 PE329948 S4

Következő, fények! Választjuk * 2 db RANARP fali bilincs LED spotlámpa * és imádom, hogyan néz ki az arany az űrben. Szuper csodálatos férjem telepített egy kapcsolót csatlakoztatott csatlakozóaljzatot, ami azt jelenti, hogy minden dugaszolható falikar beléphet ezen a téren, és kicserélhető, ahogy szeretném!

Ranarp fali bilincs spotlámpa LED izzóval, fehér 0210363 PE363794 S4

Végül, miközben nem vásárolhatja meg a mi termékünket teljes méretű svéd óra az IKEA-nál (építési tervek a linknél) van NAGYON hasonló alakú kis óra, az IKEA PS 1995 amellyel újra létrehozhatná a kinézetet, ha imádja, de nem akar ilyet építeni! (És psst, benne van tároló!)

Ikea Óra

Miután összeszereltük az összes darabot és összeraktuk a bejárati tárhelyünket, képesek voltunk rá takarítsd ki szűk és nem inspiráló szekrényünket hogy most mindennek állandó otthona legyen. Olyan jó érzés megszervezni!

Ikea Entry Post @Remodelaholic 5

Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk ehhez a bejegyzéshez!

Figyelem ez az otthon az alaptól a szépig ilyen út volt! Gyere, nézd meg az „előtte” otthoni turné, majd élvezze a deszka fa mennyezet és a mi átalakított kandalló, továbbá az összes frissítés és módosítás.

Ikea bejárati tároló @Remodelaholic 10

Kérjük, nézze meg ezeket a másikat szervezési ötletek:

Nézze meg a mi receptek, DIY projekttervek, és a mi átalakítása és dekorációs inspiráció. Annyi jó dolog van!

Kérjük, rögzítse ezt, majd kövesse velünk az összes platformunkat: Instagram, Youtube, Pinterest, és Facebook.

Az Ikea Kallax polc használata a bejegyzés gyönyörű szervezéséhez

Eredetileg 2018.1.16-án jelent meg // Frissítve 2021.9.29

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Cassity