6 módja a tetőtér további hasznosításának

Avatar Gadam | 2021.09.13. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Ha otthonában van egy tetőtér, nem csak növeli otthonának piaci értékét. De további teret is biztosíthat számodra, lehetővé téve, hogy élvezd környezeted szépségét. Vagy menekülhet egy kicsit a ház négy sarkából. Ezzel megpróbálhatja úgy alakítani a tetőt, hogy az Ön által keresett hangulatot biztosítsa.

6 módja a tetőtér további hasznosításának

A tetőtér maximalizálásakor először figyelembe kell vennie az elfoglalt és üres tetőkihajtási követelmények hogy biztos lépcsőket vagy létrákat építsen, amelyek biztonságosak Ön és szerettei számára. Nyitott tetőtér esetén próbálja meg vadonatúj hellyé tenni, távol az otthona belsejétől, más élményt nyújtva, amikor meglátogatja. Ezenkívül az alábbiakban felsoroljuk a tetőn lévő extra helyek kihasználásának módjait:

1. Hozzon létre egy pihenőteret

Az egyik legegyszerűbb dolog, amit tehet a tetőtér extra helyével, ha pihenőtermet hoz létre a vendégek szórakoztatására. Képzelje el, hogy pihennie kell és izgalmas beszélgetéseket kell folytatnia a tiszta ég alatt. Ily módon másképp láthatja a házat és környékét anélkül, hogy állandóan korlátozná magát vagy vendégeit a nappaliban.

A pihenőhely építésekor feltétlenül vegye be nehéz kültéri ülések így mindenki kényelmesen ülhet. Ez segít megelőzni az esetleges baleseteket erős szél esetén, amely elviheti a könnyű és gyenge bútorokat. Ideális esetben olyan párnákat kell hozzáadnia, amelyek jól működnek a szabadban, hogy maximális pihenést biztosítsanak családjának és barátainak. Amikor otthoni pihenőhelyet ad hozzá, próbálja meg a lehető legkényelmesebbé tenni. Hozzáadhat dobópárnákat. Adjon hozzá árnyalatokat, hogy távol tartsa az embereket a közvetlen hőtől. Dönthet úgy, hogy az otthonának külsejéhez illő témát ad hozzá, hogy javítsa otthona általános megjelenését.

2. Építsen edzőtermet

A szabadban végzett edzés nemcsak a jobb rálátást segíti elő, hanem az egészségre is, különösen akkor, ha friss levegőt szív. Bár az edzőtermet bármikor felállíthatja a gyepre, nem lenne jobb, ha maximalizálhatná a kilátását magasabb helyekre való feljutással? Így megengedheti magának, hogy élvezze a felhőket, a szomszéd tetőjét és a fák teljes magasságát. Ezenkívül megóvhatja a kártevőket és rágcsálókat attól, hogy károsítsák a berendezéseket, mivel nincsenek a kert közelében.

Mielőtt bármilyen tornaterem eszközt helyezne el a háztetőn, győződjön meg arról, hogy azok nem kapnak áramot. Ez segít megelőzni az esetleges károkat eső esetén. Ideális esetben csak kézi felszereléseket szabad elhelyezni, például súlyzókat, beltéri kerékpározást és kézi futópadot. Végül ne felejtse el hozzáadni a habcsempéket, amelyek megvédhetik a tető padlóját. Ez megelőzheti az esetleges további károkat, különösen nehéz berendezések esetén.

3. Adjon hozzá egy jakuzzit

Nincs is luxusabb és pihentető, mint egy jakuzzi a tetőn. Ily módon saját fürdővel rendelkezhet anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Mindössze annyit kell tennie, hogy váltson fürdőruhára, és élvezze a pezsgő vizet a tetőtéri jakuzziban. Még egy üveg pezsgőt is kinyithat, hogy ünnepelje és élvezze barátaival vagy partnerével. Nagyszerű szabadtéri élmény lesz az ingatlanon belül. Mielőtt felvenné a jakuzzit, győződjön meg arról, hogy a tető padlója elbírja a hozzáadott súlyt, mivel a víz általában nehezebb. A balesetek elkerülése érdekében konzultálhat a vállalkozójával, és megkérdezheti tőlük a tető maximális vízkapacitását. Ezenkívül bérelhet valakit, aki megerősíti a tető alapjait, így otthon pihenhet és élvezheti a jakuzzit.

6 módja a tetőtér extra hasznosításának - tető

4. Tervezzen egy minibárt

A minibár nem csak beltéri ivásra szolgál, különösen akkor, ha kint jó idő van. A pihenőhely maximalizálása érdekében minibár készítése ez lenne a város beszéde a bulik során. A minibár építésekor különítsen el egy nagy bárrészt, ahol italokat keverhet, és lehetővé teheti az emberek elvegyülését. Hozzáadhat néhány kanapé- vagy bárasztalt, így az emberek barangolhatnak és új barátokat szerezhetnek. A minibár tervezésekor javíthatja a hangulatot, ha parti hangulattal díszíti. Otthona külsejétől függően engedélyezheti, hogy háztetője parti vagy előkelő helyszín legyen, ahol a leginkább elitnek és királyi érzésnek fogja érezni magát. Ideális esetben sok világítást és ülőhelyet kell hozzáadnia, lehetővé téve az embereknek, hogy elegyedjenek és beszélgetjenek. A hangulat maximalizálása érdekében néhány vízálló hangszórót is hozzáadhat.

5. Legyen szabadtéri mozijuk

A filmnézés beltéren mindig is szokásos módja volt a filmek otthoni élvezetének. Ha azonban szeretné fokozni filmnézési élményét, a szabadtéri mozi a család sikere lesz. Egy szabadtéri mozi építéséhez nyugodtan adjon hozzá babzsákot vagy hálózsákot, ha kicsit hidegebb lesz a szabadban. Így maximális kényelmet nyújthat anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Ezenkívül vásároljon kültéri hangrendszert, amely lehetővé teszi a filmek szabadtéri lejátszását. Hacsak nincs otthonának üres fehér fala, akkor fontolja meg a kivetítő megvásárlását, amely lehetővé teszi a filmvászon bárhol történő beállítását.

6. Állítson be egy kávézót

Ha van egy kisebb tetőtér az otthonában, fontolja meg egy kis kávézó kialakítását, ahol napközben teljes mértékben élvezheti a kávét. Bár nem kell felhoznia a kávéfőzőt az emeletre, csak tegyen hozzá jó kerti ülőbútorokat, és tegye olyan kényelmesvé, mint a személyre szabott kávézó. A kávézó kialakításakor egyszerűen hozzáadhat egy kétszemélyes ülőhelyet, beleértve egy kis asztalt, amely lehetővé teszi, hogy egy pillanatra helyezze el kávéját, hogy rövid szünetet tartson, és élvezze az újságolvasást. Egy kis kávézó segítségével sokkal jobban élvezheti a reggeleit, miközben elkülönül saját otthona káoszától, és más környezetben van.

Következtetés

Az extra tetőtéri terület olyan terület, amelyet nem szabad teljesen kihagyni. Ne feledje, hogy ez egy jó kiegészítője lehet otthonának, lehetővé téve a teljes kikapcsolódást és a szórakozást. Igényeitől függően használhatja a tetőt pihenőhelyként vagy szórakoztató területként, szórakoztató hangulatot biztosítva családjának és barátainak.


Forrás link


26 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok