Három egyszerű Cricut projekt kezdőknek »Készítse el ezeket, amíg tanul

Avatar admin | 2021.04.14. 43 Views 0 Likes 0 Ratings

43 Views 0 Ratings Rate it

Ez a három egyszerű Cricut projekt kezdőknek tökéletes hely egy új géppel való induláshoz! Ismerje meg Cricut csínját-bínját, miközben szórakoztató mesterségeket készít. Ezek az ötletek, oktatóanyagok, tippek, trükkök és ingyenes sablonok remek kiindulópontot jelentenek.

cricut projektek kezdőknek

Szeretem megosztani a mély merülést minden dologban, Cricut veled!

Ha felzárkóznia kell, nem csak rengeteg Cricut projektötletet ismertettünk, hanem az alapokat is. Győződjön meg róla, hogy megnézte a sorozat első két bejegyzését:

Psst – mindenképpen jelentkezz be az alábbiakban a VIP csoportomba, ahová tovább küldök legjobb Barkácsok, receptek és családi ötletek egyenesen neked.

Kezdő lépések egy Cricut géppel

Mielőtt elkezdené a Cricut használatát, feltétlenül válassza ki azt a gépet, amelyik a legjobban szolgál Önnek! Igazán alaposan, alaposan megvizsgáltuk a gépeket ez a poszt.

Vegye figyelembe a remélhető projekt típusokat, és azt gondolja, mennyit fog használni a gépen.

Azt is okos megfontolni, hogy milyen anyagokkal szeretne dolgozni, mivel a különböző gépek jól működnek a különböző anyagoknál. Itt egy gyors áttekintés és részletezés.

Cricut Explore Air 2. Ez az, ami nekem van.

Az Explore Air 2 vezeték nélkül csatlakozhat a számítógépéhez, 100 különféle anyagot vág le (nagyszerű a karton, vinil, vasalható és hasonlók számára), és ez szuper gyors. Szeretem, hogy könnyen navigálható és az alapanyagokat könnyedén kezelheti.

Cricut Joy. Ez egyfajta mini gép, amely a kisebb projekteket szépé és egyszerűvé teszi! Rajzolni és vágni tud, és vásárolhat hozzá intelligens anyagokat, amelyeket vágószőnyeg nélkül is kivághat.

Mindig azt gondoltam, hogy a Cricut Joy-t nagyon jó lenne egy általános iskolai tanár osztálytermeiben tartani.

Cricut Maker. A Cricut Maker professzionális szintű gép. Remélem frissíteni a Készítő hamar.

Ha szennyvízcsatorna vagy, akkor ez a gép kivághatja a szövetmintákat az Ön számára. Finom papírt képes kezelni szakadás vagy szakadás nélkül. A készítő bőrt, fát és sok nehezebb anyagot is kivághat (az összes szabványos anyag mellett, amelyet a többi gép is vág).

mennyi egy cricut gép

A gépén kívül néhány eszközre és kellékre lesz szüksége az alábbi három alapvető projekt megkezdéséhez.

Vágószőnyegek. Szüksége lesz szőnyegre az anyagaihoz (kivéve, ha matrica nélküli vágást végez a Cricut Joy-val). Noha a géped szőnyeggel érkezik, én is szívesen tartok választékot a könnyű, normál és szilárd markolatú szőnyegek közül, amelyek közül választhatsz a különböző anyagokhoz.

Cardstock. Cricut gyönyörű választékot kínál a kártyakészletek közül. Rengeteg nagyon szórakoztató lehetőség áll rendelkezésre textúrákkal, mintákkal, sőt csillogással is. Nagyon jó lenne kipróbálni az alábbi egyszerű papírprojektünket!

Vinil. A vinil nagyszerű hely a Cricut kezdetéhez. Végtelen lehetőség van az alkotásra, és a gép az Ön egyedi bakelit alkotásait tiszta és professzionális megjelenésűvé teszi. (Imádom az arany vinil használatát!) Vannak állandó és eltávolítható lehetőségek.

Vasalható. Amint praktikus lesz az Iron-On (más néven Heat Transfer Vinyl vagy HTV), soha nem kell többé grafikus pólót vásárolnia! Feltétlenül böngésszen végig a Cricut hatalmas, vasalható színek és stílusok gyűjteményén.

cricut projektek kezdőknek
Cricut gép

Ismerje meg Cricut gépét

Mielőtt elkezdené, érdemes megismerni a Cricut gépét.

Gyakorold be a vágószőnyegek behelyezését és eltávolítását, játssz a különböző forgácsolási beállításokkal a tárcsán, és kísérletezz a Design térben.

A Design Space a gépéhez kapott Cricut szoftver, ahová feltöltheti saját terveit, vagy használhatja a könyvtár több ezer mintájának és betűtípusának egyikét!

Paper Cricut projekt kezdőknek

party kalap sablon

Most, hogy megvan a gépe és kellékei, próbálja ki egyik Cricut projektünket kezdőknek! Szeretem ezeket a kis papír party kalapokat.

Ez a kezdőknek szánt Cricut projekt belemerül a karton vágásának világába.

Egyszerűen töltse le a fenti party kalap sablonunkat, és töltse fel a Design Space-be. Helyezzen egy darab kartonlapot a vágószőnyegre, állítsa Cricut-ját a kártyakészlet beállítására, és vágja le.

Nyomtatható szilveszteri party sapka gyerekeknek és felnőtteknek

Imádom használni a Cricutomat az ilyen papírparti projektekhez, mert ez csökkenti a hatalmas a pártok előkészítésébe fektetett idő

További részletek erről a Party Hat projektről itt találhatók.

party kalap sablon

Vinyl Cricut projekt kezdőknek

Barkács edzés vizes palack

Miután kipróbált egy vinyl projektet a Cricut-on, rájön, hogy mindenki min izgul annyira. A vinil nagyszerű bevezetés a Cricut projektekhez kezdőknek, mert nagyon sok felhasználási lehetősége van!

Címkézze fel a dolgokat, készítsen művészetet otthona számára, tegyen feliratokat a partikra és még sok minden mást.

Itt egy egyszerű vizes palack bemutató, amely remek hely a kezdéshez.

Barkács edzés vizes palack

Ha vinileket szeretne vágni a Cricut készülékével, kezdje azzal, hogy feltölti sablonunkat a Design Space-be, vagy elkészíti saját tervét.

Töltse be a kívánt vinilt egy vágószőnyegre. A projekthez állandó vinilt ajánlok.

Megjegyzés: te ne tükröznie kell a tervét, amikor vinilt vág.

Módosítsa a gép beállításait vinilre, és töltse be a vágószőnyeget a gépbe. A Design Space alkalmazásban győződjön meg arról, hogy tervezése a kívánt méretű. Vágd el!

Vágás után a Cricut eszközökkel gyomlálja ki a felesleges vinilt. Egy ilyen projektnél Transzfer szalag nagy segítség lesz. A transzferszalag segít megtartani a vinilt a helyén, amikor a vinil hátlapjáról a projektre helyezi.

Vágjon le egy darab transzferszalagot, vegye le a hátlapját, és elégesse rá a vágott vinil elejére. Ezután húzza le a vinilt a hátlapjáról, hogy az az átviteli szalaghoz tapadjon.

Végül helyezze a mintát a kulacsára és dörzsölje a felületre. Ezután óvatosan húzza le az átviteli szalagot.

Az Workout Water Bottle projektünkről itt talál további részleteket.

Barkács edzés vizes palack

Iron-On Cricut projekt kezdőknek

Hogyan készítsünk mintás peplum babapólót

A vasalás használata megváltoztatja a kézművességről való gondolkodásmódját! A lehetőségek végtelenek. Szeretem használni szellemingek, vidámparki ingek és iskolai kellékek készítésére a gyerekeim számára.

Itt van egy könnyű Cricut projekt a kezdőknek, akik kipróbálhatják a vasalást.

Ez egy egyszerű projekt, de egy sima inget elvihet az alaptól a gyönyörűig! Ezt a technikát csecsemőingen alkalmaztam, de ugyanolyan hatékony lenne gyerekeknek vagy felnőtteknek.

Válasszon egy alakot, és ismételje meg a Cricut Design Space-ben, amíg elegendő darab van ahhoz, hogy az ingét mintával letakarja. Ha úgy tetszik, megfordíthatja a formák felét, mint én tettem ezekkel a hattyúkkal, hogy némi vizuális érdeklődést keltsen.

Tegye a vasalót egy vágószőnyegre. Megjegyzés: Vasaláskor helyezze úgy, hogy a fényes hátlap lefelé nézzen a szőnyegen. Vágás előtt ne felejtse el kiválasztani a Tükörkép a tervezési térben lehetőséget.

Állítsa gépét vasalásra és vágásra. Távolítsa el a szőnyegről, és helyezze a mintadarabokat az ingre.

A darabok vasalásához használjon Cricut Easy Press vagy szokásos vasalót. További részleteket talál a vasalási folyamatról pont itt.

Hogyan készítsünk mintás peplum babapólót

További Cricut projektötletek a könyvjelzőkhöz

Remélem, hogy szereted ezeket a kezdőknek szánt Cricut-projekteket! Amint megértette a dolgot, biztos vagyok benne, hogy további ötletekre lesz szüksége! Feltétlenül jelölje be ezeket a kedvenc Cricut ötleteket és technikákat:

Mondja meg, mi lesz a következő projektje! puszi

cricut projektek kezdőknek

Ezt a bejegyzést Cricut szponzorálja. Minden vélemény a sajátom. Köszönjük, hogy támogatják azokat a márkákat, amelyek segítenek a Lovely Indeed megőrzésében!


Forrás link


43 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok