60 dollárért a Ring új video csengője kisebb méretű és árú – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.27. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Két ember integetett egy kis Csengő csengőn
amazon

Az Amazon Ring Doorbells általában vaskos vagy drága. A Ring Video Doorbell Pro kicsi, de ez is 250 dollár. A 99 dolláros Ring Video kapucsengő óriási. Mindössze 59,99 dollárért az új Csengő csengő vezetékes kicsi profilt és árat egyaránt képes elérni.

Bár karcsúsított, árazott és tompított, ez még nem jelenti azt, hogy a Ring Video Doorbell Wired nem rendelkezik alapvető funkciókkal. Még mindig 1080p videofelvételt, kétirányú hangot és testreszabható mozgási zónákat kap. A legtöbb ember számára reálisan csak erre van szükséged egy video-csengővel.

De elveszít néhány lehetőséget, amelyek otthontól függően számíthatnak. Az egyik, amint a neve is sugallja, a Ring Video Ajtócsengőt vezetékesnek kell bekötni az otthonába. Egyáltalán nincs akkumulátora. Ha az otthoni video csengőhuzal nem működik, vagy meg kell javítania, vagy futtatnia kell egy plug-in transzformátort. Ez az otthoni harangjátékkal sem fog működni, annak ellenére, hogy vezetékes.

Ha azt akarja hallani, amikor valaki csenget az otthonában, és nem csak a telefonján, akkor be kell állítania a Csengő harangjátékot, és meg kell találnia a csatlakozási helyet. De ha lemond az akkumulátorról és a harangjátékról, az Amazon csökkenti a méret jelentősen, ami lehet ajánlat a szoros ajtónyílással rendelkező otthonok számára.

Az 59,99 dolláros Ring Video Doorbell Wired márkanéven eladó amazon és Gyűrű.
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it