9 Epic Instagram Story Hack, hogy kitűnjön a tömegből!

Avatar admin | 2021.02.06. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

A Stories első bemutatása óta teljesen ellopták a műsort az Instagram-on. Azt is kezdjük látni, hogy a történetszerű tartalom átterjed más platformokra, például a Facebookra, a Twitterre és a LinkedInre.

Ugyanakkor észrevehette, hogy az Instagram kissé zsúfoltabbá válik 👣.

Alapján közösségi média statisztikák, Az Instagram-történetek napi 500 millió felhasználója.

Mivel a történetek rendkívül népszerűek, ez azt is jelenti, hogy naponta több Story tartalmat osztanak meg a platformon. Ezzel biztosan szembe kell néznie más márkák, befolyásolók és hirdetők versenyével más platformokhoz képest.

Tehát, ha azt szeretné, hogy márkája észrevegye 🙋🏻‍♀️ a célközönsége által, akkor meg kell haladnia a további mérföldet, hogy történetei egyedibbé és kiemelkedőbbé váljanak.

Lehet, hogy kíváncsi vagy: 🧐 Hogyan lehet nagyobb láthatóságot elérni az Instagram-történetekkel?

Ehhez meg kell vizsgálnunk a vezető márkákat és az influencereket, akik az élen járnak.

 • Mit tesznek azért, hogy több szem vonzódjon a tartalmukhoz?
 • Hogyan hozhatnak létre olyan Story tartalmat, amelyet nemcsak az emberek szeretnek nézni, hanem a márka ismertségét is növelik?

Ha készen áll arra, hogy szintet emeljen a Story tartalomkészítő játékával, ebben a bejegyzésben megmutatjuk a legjobb eszközeinket és technikáinkat, amelyekkel történetei kiemelkedhetnek versenytársaitól.

Merüljünk el!

Hogyan készítsd el Instagram-történeteidet POP-ként?

Íme 10 módja annak, hogy az Insta Stories pop-jává váljon, és alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt.

1. Ha kezdő vagy, kezdj egy profi tervezésű sablonnal

Nem mindenki egy varázsló 🧙. És ez rendben van – számunkra szerencsére rengeteg alkalmazás kínál ingyenes és fizetett tervezősablonokat az Instagram Stories számára.

A szerkeszthető sablonok megtalálásához a legnépszerűbb alkalmazások közül a Canva, a Spark Post és az Over. Azt tanácsolom, szánjon egy kis időt arra, hogy feltárja a lehetőségeket, és megtalálja a márka stílusának és hangjának megfelelő sablonokat. Ezután testre szabhatja őket a képeivel, betűtípusaival és színeivel.

feminista

2. Adjon egyedi szűrőket és effektusokat Instagram az Instagram-történeteihez

Egy jó Instagram-szűrő még a legalapvetőbb fotókat vagy videókat is vonzóbbá teheti. Nem beszélve a megtakarított időről, ha minden fotót szerkesztenie kellett a közzététel előtt.

Csak annyit kell tennie, hogy keressen egy hatást az Instagram Effects könyvtárában, és mentse el a Stories kamerájára. Így minden alkalommal, amikor új történetet rögzít, a kedvenc szűrője hasznos lesz, és nem kell minden alkalommal új keresést végeznie.

Így kereshet és fedezhet fel új AR-szűrőket az Instagram-on:

1. lépés: Nyissa meg a Stories kamerát, és görgessen egészen jobbra

Történetek kamera

2. lépés: Ezután érintse meg a „Tallózás az effektusokon” elemet az Effektek könyvtár megnyitásához

Böngészés az effektusok között

3. lépés: Görgesse végig az Effektusok galériát, és válassza ki a kívánt effektust

Hatások galéria

4. lépés: Készítsen új történetet ezzel az effektus segítségével.

Hatások

Termelékenységi tipp:Létrehozhat saját AR hatást, vagy bérelhet egy tervezőt, aki megteszi helyetted. Így, amikor valaki használja az Ön hatását, építi a márka ismertségét.

3. Tedd meséiddel pop-el a történeteidet

Sokféle módon illesztheti be a történetmesélést az Instagramba, de az egyik leghatékonyabb módszer a 🎥 videotörténet filmezése. Amikor a közönség előtt megmutatja az arcát, az emberek nagyobb valószínűséggel hallgatják meg mondanivalóját.

Tehát hogyan kell csinálni közösségi média mesemondás hogy az emberek szeretni fogják és el fogják kötni őket?

 • Töltsön el egy kis időt a forgatókönyv tervezésével ✍️
  Gondoljon arra, hogy mit fog mondani, és milyen sorrendben. Gyakorolja a kamerával való beszédet, és időzítse a beszéd időtartamát. Ez segít abban, hogy nagyobb önbizalmat szerezzen és csökkentse a hibákat.
 • Próbáld meg, hogy a történeted ne legyen hosszú, 20 perces vlog 📹
  A történetek azért népszerűek, mert rövidek és kedvesek. A mese ideális hossza 7 és 10 dia között van (kb. 2 perc). Ha úgy érzi, hogy hosszabb történetet szeretne megosztani, akkor helyette IGTV videót rögzíthet.
 • Adjon interaktív matricákat a diák váltakozásához 👾 hogy hallgatósága végig ragaszkodjon és figyeljen a végéig. Ne felejtsen el kérdéseket feltenni nekik és ösztönözni a válaszokat.
 • Miről beszélhet?🎙 Mutassa be magát, beszéljen egy új termékről, ossza meg az életleckét, vagy beszéljen a vállalkozás korán elkövetett hibájáról. A lehetőségek végtelenek. De mindenképpen engedd, hogy személyiséged ragyogjon.

Ha egyszerre több ügyfél Instagram-profilját kezeli, akkor mentálisan megterhelő lehet a különböző fiókok közötti zsonglőrködés, nemhogy izgalmas történetmesélés.

Minden profil és józan ész hatékony megtartásához használhatja a legjobbakat Instagram eszközök.

Például, SocialPilot, a közösségi média menedzsment eszköze lehetővé teszi az Instagram-történetek idő előtti ütemezését és az emlékeztető funkció használatával történő közzétételt, amikor a közzététel ideje van. Így sok időt hagyva a stratégiára.

Bluebottle kávé elmeséli a babjuk feldolgozásának történetét. Megmutatják alkalmazottaiknak, hogy a színfalak mögött dolgoznak, és mesemondást alkalmaznak, hogy elbűvöljék a Történet nézőket.

3. Tegye érdekesebbé történeteit interaktív matricákkal és GIF-ekkel

A matricák nem új funkciók az Instagram-on – de folyamatosan fejlődnek, és naponta újak kerülnek az alkalmazásba. Tehát ha azt szeretné, hogy történetei popot érjenek el – a legegyszerűbb módszer interaktív matricák és GIF-ek hozzáadása.

Egyszerűen érintse meg a smiley face 😊 ikont, és válassza ki a hozzáadni kívánt matricákat. Létrehozhat egy közvélemény-kutatást, vetélkedőt, kérdést tehet fel, beállíthat visszaszámláló időzítőt, vagy animált GIF-eket adhat hozzá, hogy dinamikusabbá váljon a története.

A Lego ezt a szórakoztató Instagram-kvízt hozta létre, hogy bevonzza közönségét, és egyúttal népszerűsítse új „mandalori” figuráit.

Hűvös tényt szeretnél tudni?

Az interaktív matricák használata vonzóbbá teheti történeteit. A Facebook által megkérdezett 10 márka közül 9-ben nőtt a videók száma Történet nézetek és eljegyzés.

4. Tedd egyedivé történeteidet 🔤 egyedi betűtípusokkal és fedvényekkel

Unja az Instagram sztori betűtípusait? Saját betűkészleteket hozhat létre. Kétféle módon használhatja az egyedi betűtípusokat a Történeteknél, amelyek felhívják az emberek figyelmét.

 • Töltse le az alkalmazást Felett és közzététel előtt előzetesen szerkessze a történeteit egyedi betűtípusrétegekkel

  egyedi rétegek
 • Hozzon létre átlátszó matricákat egyedi betűtípusok használatával a Canva-ban, és importálja azokat a történetekbe képfedvényként

  átlátszó matricák

Termelékenységi tipp:Szeretné szakértői szintre emelni a történeteit? Regisztráljon egy fiókot a Giphy-n, és kezdjen el márkás GIF-matricákat készíteni, amelyeket aztán hozzáadhat a történeteihez.

5. Adjon hozzá egy kis rejtélyt átlátszó fedvényekkel

Szeretne megosztani egy pillantást a közelgő indításról? Hozzáadhat egy átlátszó fedvényt a képeihez, amely felhívja az emberek figyelmét, de hagyhatja, hogy megvárják a NAGY felfedését.

Hogyan lehet létrehozni ezt a hatást?

Használhatja a beépített rajzeszközöket!

Válassza ki a kiemelő toll eszközt to️ egy standard szín kiválasztásához, vagy használja a színválasztót 🎨 egy egyedi szín kiválasztásához, majd nyomja meg és tartsa lenyomva az ujját a képernyőn.

kiemelő

A kiválasztott színű átlátszó réteg borítja a fotót.

meglepetés-ajándék

Termelékenységi tipp:Azt is megteheti egy lépéssel tovább, hogy törölje a felső réteg egyes részeit, hogy felhívja a figyelmet a kép egy adott pontjára.

6. Adjon feliratokat a történeteihez, hogy az emberek kikapcsolt állapotban is nézhessék őket

Az Instagram automatikusan elnémítja a történeteket. Tehát, ha megosztasz egy klipet magadról, akkor érdemes feliratot adnod a Történetekhez, hogy minél többen nézhessék meg őket.

De begépelésük sokáig tarthat. Ehelyett azt javasolnám, hogy használjon egy hasonló alkalmazást Clipomatic amely automatikusan megjeleníti a feliratokat, miközben beszél.

nyomja meg

7. Hozzon létre egyedi háttereket az új bejegyzések népszerűsítéséhez

A hírcsatornából származó bejegyzés megosztása a történetekkel segítheti az új bejegyzés forgalmának növelését. De ahelyett, hogy megosztana egy képet az alapértelmezett háttérrel, létrehozhat egy Story sablont, és ezzel kiabálhatja új bejegyzéseit, és több kattintást érhet el.

new-post

8. Hozzon létre egy fotó kollázst több fénykép feltöltésével a fényképezőgépről

A fotó kollázs trükk kiválóan alkalmas a termék különböző szögeinek bemutatására vagy a gyűjtemény megosztására egyetlen képben.

Így hozhat létre kollázst:

1. lépés: Készítse elő képeit (előzetesen mentse őket a fényképezőgép tekercsébe)

2. lépés: Hozzon létre egy új történetet, és válassza ki az első képet

3. lépés: Érintse meg a smiley face ikont, és válassza ki a képmatricát

4. lépés: Válassza ki a hozzáadni kívánt második képet

5. lépés: Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg hozzá nem adta az összes képet

6. lépés: Rendezze el a képeket, és egészítse ki történetét szöveggel és egyéb grafikákkal

vasárnap

9. Animálja történeteit a Mojo-val

A tartalmi ötletek előállítása és a storyboard elkészítése videókhoz még a profi tervezők számára is sok erőfeszítést igényel. Ezért szeretném bemutatni neked Mojót.

A Mojo professzionálisan megtervezett video sablonok könyvtárával érkezik az Insta történetekhez. Válasszon sablont. Töltse fel videóit és képeit, és töltse le szakmai történetét. És kész. Ezek az animált videók a végéig tartják a közönséget, és figyelemmel kísérik őket.

Következtetés

Az Insta Stories gyakran és következetesen történő használatának számos előnye van. A legjobb rész? Gyönyörű történetek készítéséhez nem kell profi tervezőnek lenni.

Tehát csak annyi van hátra, hogy … nyissa meg Instagram alkalmazását és legyen kreatív! Reméljük, hogy ezek az Instagram-történetek feltörése segít szórakoztató, kreatív és egyedi Insta-történetek megtervezésében, amelyek kiemelik a versenytársak közül.


Source link


32 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok