A 10 legjobb eredeti tévésorozat Hulun (2021 március)

Avatar admin | 2021.03.18. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

A Hulu logó egy okos TV-n
AhmadDanialZulhilmi / Shutterstock

Bár a Hulu a más hálózatokból származó televíziós műsorok tárházaként indult, az eredeti tartalom jelentős piacává nőtte ki magát. Itt van a 10 legjobb eredeti tévésorozat, amelyet a Hulun közvetíthet.

22. fogás

Joseph Heller 1961-es regénye 22. fogás sűrű és töredezett, az a fajta könyv ellenáll, amely megpróbálja alkalmazkodni a képernyőhöz. De a hat epizód 22. fogás a minisorozat rendkívül jól megörökíti Heller sötét komédiáját a második világháborúról. George Clooney (aki szintén játszik egy kis szerepet) producere, 22. fogás főszereplője Christopher Abbott, mint az amerikai légierő bombázója, aki kétségbeesetten próbálja befejezni szolgálatát a tengerentúlon, de elkapja a titkos bürokratikus paradoxon.

Devs

Alex Garland sci-fi rendező (Ex Machina, Megsemmisítés) kifinomult vizuális stílusát és történetmesélését hozza el Devs, egy nyolc epizódos minisorozat, amelyet FX on Hulu márkanév alatt gyártottak. Nick Offerman egy olyan globális technológiai vállalat megtévesztően kedves vezetőjeként játszik szerepet, amely egy titokzatos új technológiát fejleszt, amely megváltoztathatja és / vagy véget vethet a világnak. Sonoya Mizuno egy cég alkalmazottját játssza, aki feloldja a rejtélyt, miközben egyidejűleg feltárja saját életét.

A szobalány meséje

Margaret Atwood 1985-ös regénye A szobalány meséje túl ezoterikusnak és filozófikusnak tűnhetett ahhoz, hogy megragadó tévésorozattá váljon. Az alkotó, Bruce Miller azonban átveszi Atwood elnyomó jövőbeli társadalomról alkotott elképzelését, ahol a nők reproduktív képességei értékes árucikkek, és egy intenzív sci-fi eposzba építik. Elisabeth Moss elbűvölő főszereplő, aki valószínűtlen szabadságharcossá válik.

Szerelem, Victor

Szerelem, Victor a tinédzser romantikus vígjáték spin-offja Szerelem, Simon, amely ugyanabban a középiskolában játszódik, új karakterkészlettel. A játékfilmben szereplő Simonhoz hasonlóan a tinédzser Victor (Michael Cimino) is igyekszik elfogadni meleg identitását, még akkor is, ha támogató barátok veszik körül befogadó környezetben. Victor munkásosztályú katolikus Latinx családja ellentétben áll Simon jómódú fehér nevelésével, és további dimenzióval bővíti a nagykorúság történetét.

A biszexuális

Ban ben A biszexuális, alkotója és sztárja, Desiree Akhavan bemutatja debütáló játékfilmjének témáit Megfelelő viselkedés, ismét főszereplő, mint lazán önmagán alapuló karakter. Akhavan Leila a biszexualitást a hosszú távú leszbikus kapcsolatának befejezése után kezdi el vizsgálni az LMBTQ elbeszélések tipikus utazásának megfordítása mellett. Ez a váratlan váltás rengeteg lehetőséget kínál Akhavan számára a vígjátékra, az identitással és a közösséggel kapcsolatos mélyebb elképzelések feltárásával együtt.

Ramy

Ramy Youssef humorista új perspektívát nyit a félórás drámavázlat megszokott formátumában, amelyet alkotója élete ihletett. Ramy A kulcsfontosságú sorozat egy húszas évei végén járó céltalan haverról, aki irányt keres életében, de a faj és a vallás okos és érzékeny feltárása is. Az egyiptomi bevándorlók első generációs fiaként New Jersey-ben a címszereplő egyensúlyban tartja örökségét és muzulmán vallását amerikai ambícióival és értékeivel.

Szökevények

A jelenleg megszűnt Marvel TV alulértékelt produkciója, Szökevények reflektorfénybe helyezi a Marvel Comics egyik kevésbé ismert szuperhős csapatát. A címszereplők egy gazemberek titkos csoportjának tizenéves gyerekei, és önmaguktól ütnek ki, amikor felfedezik szüleik aljas igaz szándékait. A sci-fi akció és a nagykorú dráma keveréke, mivel a Szökevények a gonosz legyőzésén fáradoznak, miközben a kamaszkor veszélyeiben is eligazodnak.

Solar ellentétek

Tól től Rick és Morty alkotó Justin Roiland, Solar ellentétek hasonló hangvételű, mint a vadan népszerű animációs sci-fi vígjáték, bár ez nem annyira sötét vagy filozófiai. Ennek az animációs sorozatnak a főszereplői a Földön rekedt idegenek egy csoportja, akik egyfajta rögtönzött családot alkotnak, és megpróbálják megérteni az emberi kultúrát, miközben az egész emberiség elpusztításának tervén dolgoznak. Váratlanul vidám felvétel a civilizáció lehetséges megsemmisítése.

Veronica Mars

2014-ben Veronica Mars a rajongók igényeinek köszönhetően visszahozott tévésorozatok egyik legkorábbi példája lett, amikor a show alkotói tömegesen finanszíroztak egy játékfilmet. 2019-ben Veronica Mars visszatért, ezúttal a megkésett negyedik évadra a Hulu-n, Kristen Bell-t visszahozta címszereplővé. Veronica volt tizenéves nyomozó már felnőtt, de szülővárosában, Neptunusban, Kaliforniában még mindig nyomozásokat folytat. Az újjáéledés megragadja az eredeti sorozat szardónikus hangvételét, miközben frissíti azt a streaming korszak számára.

Felébredt

A karikaturista Keith Knight saját, régóta futó képregényeit adaptálta az alkotáshoz Felébredt. Lamorne Morris Keithet, egy fekete San Francisco-i karikaturistát alakítja, aki durva felébred az amerikai faji kapcsolatokról, és művészetén keresztül próbál válaszolni. Ez egy vicces, játékos felvétel a fontos kérdésekről (néha élettelen tárgyak beszélésével). Ez egy személyes történet arról is, hogy egy fiatal művész megpróbálja megtalálni a hangját és helyét a világban, ugyanolyan céltalan barátai mellett.
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok