A 10 legjobb videojáték-film, amelyet streamelni lehet (2021. április)

Avatar Gadam | 2021.04.06. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Videojáték-alapú filmet néző személy
sezer66 / Shutterstock

A videojáték-filmeknek nincs a legjobb hírnevük, és sokuk áll közelebb az érdekességekhez, mint a remekművekhez. De ezekben a filmekben még mindig van sok móka, különösen, ha nem veszed komolyan őket. Itt van 10 videojáték-film, amelyet érdemes megnézni.

Az Angry Birds Movie 2

Az első animációs film, amely a Rovio mobiljátékán alapult, pontosan az volt, amit az emberek elvártak egy gyors készpénz bevételétől a halványuló divat után. De Az Angry Birds Movie 2 furcsábbá válik a szomszédos szigeteken háborúban álló madarak és disznók világának megközelítésével. A producerek átadták a folytatást A Flapjack csodálatos misadventumai alkotója Thurop Van Orman. Örvendetes kitérőket tesz a történetben, furcsa módon új mellékszereplőket és abszurd cselekményelemeket ad hozzá, miközben megőrzi a gyerekekre koncentráló hangnemet.

Az Angry Birds Movie 2 streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +), és digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető itt: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Mortal Kombat

Sok rajongó számára az 1995-ös Mortal Kombat ez volt az első legitim videojáték-film, akciódús látvány, letörölhetetlen filmzenével és valódi vonzalommal az iránt inspiráló játék iránt. A film megragadja a Midway arcade harci játékának egyszerűségét, ismert karakterekkel és kifejezésekkel. Szakszerűen koreografált harcművészeteket tartalmaz egy homályos fantázia ihletésű sztorin belül (ami valójában csak ürügy több harcjelenetre).

Mortal Kombat ingyen közvetít sok helyi könyvtáron keresztül Hoopla és elérhető digitális vásárláshoz (7,99 USD +) és kölcsönzéshez (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Pokémon Pikachu nyomozó

Kicsit furcsának tűnt, hogy az első élőszereplős Pokémon film a spin-off játékon alapulna Pikachu nyomozó, de ez kiderül, hogy tökéletes választás egy szórakoztató sci-fi filmhez, széles körű vonzerővel. Az aranyos kis szörny, Pikachu cinikus nyomozóvá válik, amelyet Ryan Reynolds adott hangra, és rejtélyt old meg egy futurisztikus városban, amelyet emberek és Pokémon laknak. Pikachu összefog egy eltűnt rendőrnyomozó fiával (Smith Smith), hogy felkutassa a fiatalember apját.

Pokémon Pikachu nyomozó elérhető digitális vásárláshoz (7,99 USD +) és kölcsönzéshez (3,99 USD) a címen amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Postai

Uwe Boll német filmrendező karriert vetett be a szinte általánosan meggyalázott videojáték-adaptációk, többek között Egyedül a sötétben és Holtak háza. Postai Boll kritikusainak a középső ujja, agresszívan sértő vígjáték, amely a gombnyomásos videojáték-sorozaton alapszik. Postai vulgáris, erőszakos és szándékosan kellemetlen, mind a Boll, mind a játéktervező, Vince Desiderio kamejai szerepelnek önmagukban, lényegében csúfolva a közönséget. Egyedülállóan szörnyű és egyszerre egyedülálló.

Postai streaming tovább Amazon Prime Video (Évi 30 dollár 30 napos ingyenes próbaidőszak után).

Tombol

Tetszik látni, ahogy óriási szörnyek verekednek? Mert ez az, amibe bejutsz Tombol, az 1980-as évek népszerű arcade játékának laza adaptációja. Dwayne Johnson a legmagasabb számlázási díjat kapja, de ennek a filmnek az igazi sztárjai a mutált állatok (gorilla, krokodil és farkas), amelyek pusztítást okoznak a különböző tájakon. Több a cselekmény ebben a filmben, mint a leegyszerűsített játékban, de a filmkészítők továbbra is csak annyi elbeszélést vezetnek be, amennyire szükség van ahhoz, hogy a szörnyek támadást érjenek el (és hogy Johnsonnak adjon néhány hűvös egyvonalasat).

Tombol streaming tovább HBO Max (Havonta 14,99 USD), és digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD) elérhető a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Resident Evil

A rendező, Paul WS Anderson kultusszal vonzotta a korszerű nélküli akciófilm-gyártását, és ő a fő szerző a sikeres Resident Evil franchise. Anderson a hat filmből négyet rendezett a Capcom játéksorozat alapján, kezdve ezzel a részlettel. Az első film bemutatja Milla Jovovichot, mint Alice-t, egy rejtett ügynököt, aki a baljós Umbrella Corporation által felszabadított zombi-apokalipszis ellen küzd.

Resident Evil elérhető digitális vásárlásra (9,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Csendes domb

Az egyik legkritikusabban elismert videojáték-adaptáció, Csendes domb a hátborzongató horror játékot hátborzongató horrorrá változtatja. Radha Mitchell abban játszik, hogy anya az eltűnt lányát keresi a kísértetjárta Silent Hill városában. Minél többet fedezi fel a várost, annál mélyebbre esik egy rémálomvilág, amelynek karakterei és képei a játékból származnak. Szürreális, zavaró film, amely az álom kiszámíthatatlan logikáját követi.

Csendes domb elérhető digitális vásárláshoz (12,99 USD +) és kölcsönzéshez (2,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Sonic a sündisznó

Évek óta tartó próbálkozások után Sega zászlóshajóját a nagy képernyőn eljuttatni, Sonic a sündisznó sci-fi akcióval és ostoba komédiával ötvözve lett a legnagyobb kasszasiker 2020-ban. Ben Schwartz a hiperaktív kék címszereplőnek ad hangot, Jim Carrey pedig Sonic hosszú idegensége, Dr. Robotnik. Ez egy családbarát film, amely nem hoz úttörőt, de mégis megtalálja a módját a Sonic hatékony elhelyezésének a tömeg tetszetős nagy sikerének keretében.

Sonic a sündisznó streaming tovább Amazon Prime Video (Évi 119 USD egy 30 napos ingyenes próbaidőszak után), Hulu (5,99 USD + havonta 30 napos ingyenes próbaidőszak után), és Epix (Havi 5,99 USD hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és digitális vásárlásra (12,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Tomb Raider

Miután Angelina Jolie vezette Tomb Raider a filmek két bejegyzésből fakadtak, Lara Croft kalandor újraindult ezzel a zúzósabb felvétellel, Alicia Vikander főszereplésével. Vikander Lara még mindig egy földgolyót ügető kincsvadász, de inkább selejt harcos, mint elbűvölő társasági ember. Itt Lara arra törekszik, hogy megtalálja eltűnt apját, és ősi romokba sodorja őt egy Japán partjainál fekvő szigeten. Ott mitikus veszélyekkel, valamint az emberi kapzsiság által gyakoribb (de egyben veszélyes) fenyegetéssel is szembesül.

Tomb Raider elérhető digitális vásárlásra (14,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD) a címen amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.

Warcraft

Minden idők legtöbbet kereső videojáték-filmje, Warcraft hatalmas sikert aratott a nemzetközi közönség körében. Ez egy szenvedélyes projekt volt Duncan Jones sci-fi szerző (Hold, Forráskód), aki a Blizzard Entertainment MMORPG adaptációjának társszerzője és irányítója. A Warcraft egy akció-fantázia eposz az emberek és az orkok két világ sorsáért vívott harcáról. Jones elhozza a játék iránti szeretetét ebbe a nagyszerű ságába, létrehozva egy potenciális franchise-t, amely még nem érkezett meg.

Warcraft elérhető digitális vásárlásra (13,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD) a címen amazon, iTunes, A Google Play, Vudués más digitális üzletek.[ad_2]
Forrás link


33 Views 0 Ratings Rate it