A 10 legjobb valóság-tévéműsor, amelyet megnézhet (2021 március)

Avatar Gadam | 2021.03.05. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Csodálkozó pár, aki valósághű tévéműsort néz otthon a kanapén ülve
Antonio Guillem / Shutterstock

A Reality TV egykor teljesen eldobhatónak tűnt, de azóta a modern TV sarokkövének bizonyult. A műfaj mára elég sokáig tartott ahhoz, hogy saját klasszikusai legyenek. Itt van 10 sláger valóságshow, amelyet mostantól megnézhet.

A lenyűgöző verseny

A Phil TV Keoghan által vezetett földgolyó-műsor, amely sok valóság TV-versenynél kedvezőbb hangvételű, követi a versenyzőket, miközben szó szerint világszerte versenyeznek. A csapatok (általában két személyes kapcsolattal rendelkező ember) néha végül harcolnak, amikor nyomás alatt megrepednek. De a műsor inkább a világ csodáinak felfedezéséről szól, mint arról, hogy figyelik az emberek kiabálását egymással.

Évad 1-29 A lenyűgöző verseny továbbítanak Amazon Prime Video (30 napos ingyenes próbaidőszak után évi 119 dollár) és Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Amerika következő csúcsmodellje

A műsorvezető Tyra Banks bevezette a világot a „smizelés” (természetesen a szemeddel mosolyogva) fogalmába a gyönyörű emberek legkedvezőbbjeinek ezzel a keresésével. Talán nem minden kihívás kapcsolódik a modellezéshez, de Banks és a show bírái ezeket a csodálatos versenyzőket olyan szigorú versenyen vetik át, amelyre számíthatnak a modellezés elbűvölő, de átütő valós világában.

Évad 1-22 Amerika következő csúcsmodellje továbbítanak Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és az 1–14 Amazon Prime Video (Évi 30 dollár 30 napos ingyenes próbaidőszak után).

A legény / A legény

Hány ember találta meg a szerelmet a valóságrománc franchise kettős változatában? Valójában nem olyan sok – legalábbis hosszú távon, de ez nem jelenti azt, hogy nem szórakoztató nézni, ahogy megpróbálják őket. Nézze meg a csinos embereket, akik más csinos emberek szeretetéért küzdenek, miközben elbűvölő „randevúkon” mennek, és megpróbálnak valódi érzelmi kapcsolatokat kialakítani kamerák és producerek jelenlétében.

Mindegyik három évszak A legény és A leánykori az HBO Max-on sugároznak (havonta 14,99 USD). Három évada A legény és két évada A leánykori a Hulu-n közvetítenek (havi 5,99 dollár + hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Nagy Testvér

Valószínűleg a legtisztább valóságshow, ez az amerikai népszerű nemzetközi formátumot felveszi résztvevőinek egy elszigetelt házba, ahol mindenütt fényképezőgépek vannak, így soha nem dokumentálják őket. Vannak versenyek és kiesések, de sokak számára az igazi vonzereje Nagy Testvér figyeli az emberek interakcióját, amikor egyáltalán nincs módjuk elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Évad 1-22 Nagy Testvér továbbítanak CBS All Access (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

A dombok

Elmosva a határokat a valóság-TV és a forgatókönyv-szappanoperák között (egyre gyakoribbá vált módon), ez az MTV-sorozat Lauren Conrad sztárnak a divatiparba való belépésére tett erőfeszítéseinek bemutatójaként indult. De Conrad barátai (és őrjöngői), Heidi Montag, Spencer Pratt, Whitney Port, Audrina Patridge és Kristin Cavallari mind különböző időpontokban figyelem középpontjába kerültek, A dombok lenyűgözően nárcisztikus személyiségek teljes együttese.

Mind a hat évada A dombok továbbítanak Amazon Prime Video (Évi 119 USD egy 30 napos ingyenes próbaidőszak után), CBS All Access (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Jersey Shore

Persze, ez az MTV-sorozat egy önjelölt „guidók és guidettek” egy csoportjáról, amely egy tengerparti nyaralóban él, gyorsan ütősáv lett. Nevetségessége azonban a varázslat része, és a csillagok legalább részben benne vannak a poénban. Senki, aki önmagát „The Situation”, „Snooki” vagy „JWoww” néven hívja, nem hiányzik a humorérzékből, és ezek a stáb tagok pontosan tudják, hogyan kell lejátszani abszurditásukat a közönség számára.

Mind a hat évada Jersey Shore továbbítanak Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Lépést tartani a Kardashianusokkal

Szeressétek vagy utáljátok őket, nem lehet tagadni, hogy a kardashiak a valóság TV tévéke. Kris Jenner matriarcha és lányai, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie és Kendall különféle üzleti birodalmakat indítottak el régóta működő E! előadás. Engedje meg magának a Kardashian-féle luxusfelesleget és az interperszonális drámát, miközben figyeli a család evolúcióját a hírességek fogasaitól a pop-kultúra titánjain át.

Évad 1-19 Lépést tartani a Kardashianusokkal továbbítanak Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után) és Páva (4,99 USD + havonta).

Orange County igazi háziasszonyai

A bravú ötletgazda, Andy Cohen elindította a reality TV legkedveltebb / legutáltabb franchise-ját ezzel a kaliforniai központú, gazdag nőkről (akik valójában nem háziasszonyok) és mindennapi életükről szóló sorozattal. Sokan voltak Igazi háziasszonyok sok helyen az évek során, de az Orange County verzió a legmaradandóbb. A szippantás, az összekapcsolás, az ivás, a kötés és a bulizás itt kezdődött.

Évad 1-14 Orange County igazi háziasszonyai továbbítanak Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után) és Páva (Havonta 4,99 USD +).

A való Világ

Sok szempontból ez a valóságshow, amely az egészet azzal kezdte, hogy hét idegen embert rakott össze egy lakásba, hogy megtudja, mi történik, ha az emberek abbahagyják az udvariatlanságot, és valósággá válnak. Az MTV-sorozat egy kissé komoly, 1992. évi társadalmi kísérletből a későbbi években inkább a híréhes fiatalok számára készült bemutatóvá fejlődött, tükrözve maga a reality TV általános fejlődését.

Évad 1-32 A való Világ továbbítanak CBS All Access (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Túlélő

A valóságos versenyshow-k népszerűsége ezzel a CBS-alapdarabbal kezdődött, amely 20 évvel az első évad premierje után is erősen működik. A műsorvezető Jeff Probst az „átgondoltak” csapatait vezeti, akik magukra maradnak a vendégtelen pusztában. Az interperszonális dinamika ugyanolyan lenyűgöző, mint a túlélési erőfeszítések, miközben a résztvevők szövetségeket kötnek (és megszakítanak). Ez egy emberi természetű tanulmány akadálypályákkal.

Évad 1–40 Túlélő továbbítanak CBS All Access (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), az 1-34 Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és 19 kiválasztott évad folyik Amazon Prime Video (Évi 30 dollár 30 napos ingyenes próbaidőszak után).
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it