A 2021. április bolondok technikai csínyei, amelyek gyomorba eshetnek – Áttekintés a Geekről

Avatar Gadam | 2021.04.01. 52 Views 0 Likes 0 Ratings

52 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A bolondokat tavaly törölték, jóban-rosszban. De a vállalatok all-in-t folytatnak ebben az évben, olyan öklendező termékekkel és szarkasztikus videókkal, amelyeknek mosolyt kell csalni az arcodra. Itt vannak 2021 legjobb bolondos poénjai – vagy pontosabban az összes poén, amit gyomorra bocsáthattunk.

Frissíteni fogjuk ezt a listát az új bolond tréfákkal, amikor azok életbe lépnek. Ellenőrizze a nap folyamán a jó kuncogást!

A Satechi kiberegér

A Satchi kiberegér
Satechi

A szögletes mintára Tesla Cybertruck, az új Satechi Cybermouse EV akkumulátorral működik és napelemes töltéssel rendelkezik. A Satechi elmondta, hogy a Cybermouse-ot „golyóálló Super-Tough 2077 alumíniummal” tervezte, amely reményeink szerint tartósabb, mint bármi, amit a Tesla használt Cybertruck ablakok.

Marques Brownlee Mac-je

Marques Brownlee áttekintése az új „AI-meghajtású” Mac-ről túl aranyos. Marques bemutatja a Mac optikai rendszerét, a hangfelismerést és a gyors túlhajtási módot ebben a gyilkos öklendező videóban. És igen, Marques itt elég vicces, de Mac a kutya a sztár sztárja. (Remélhetőleg JerryRigMindent nem tekinti át ezt az új Mac-et … jó.)

TaskRabbit TaskRabbits

Taskrabbit

Adjon hozzá egy nyuszit a feladataihoz! A Taskrabbit révén felvett embereket most már kíséri barátságos nyuszik hogy társaságban tartson. Az összes Taskrabbit nyuszinak 100% pozitív véleménye van, és a Taskrabbit-en keresztül lefoglalt minden feladattal ingyenesek.

Az áprilisi tréfa pótlására a Taskrabbit 10 dollárt kínál a következő feladathoz a kedvezményes kóddal ÁPRILIS BOLONDJAI. Ha segítségre van szüksége tévé felszerelése, itt az ideje, hogy ezt a Taskrabbittal végezzük.

Verem a túlcsordulás másolás-beillesztés gombjait

Verem a túlcsordulás kulcsát
Verem túlcsordulás

A programozók minden nap másolják és beillesztik a Stack Overflow kódját, elkerülve ezzel az időigényes feladatot, hogy egyedi kódokat kézzel írjon. És most együtt A kulcs, a programozók végre kicserélhetik a teljes méretű billentyűzetüket az egyetlen, általuk ténylegesen használt billentyűvel – CTRL / Command, C és V.

Így van, a Stack Overflow új The Key segítségével szöveget másolhat és beilleszthet a teljes méretű billentyűzet megerőltetése és zavara nélkül. Még jobb, hogy a Key a billentyűzet rendszeres kattintását és csattanását a „dalos madárcsicsergés természetes csodájára” és a „termelékenység és hangulat javítására optimalizált” hangra cseréli.

Redbox Redball

Miért kell filmeket kölcsönözni egy drogérián kívül, ha átveheti a kölcsönzéseket a Redbox Redball? Csak kérjen egy filmet a Redbox alkalmazásból, és várja meg, amíg a Redball felgördül az ajtaján. De vigyázz – a Redbox szerint a Redballs üzletet jelent, és elgázolhat!

Hé, talán itt a jó alkalom egy film kölcsönzésére. 1 dollárt spórolhat egy Redbox bérléssel, kuponkóddal ÁPRILIS BOLONDJAI.

Duolingo Roll

A Duolingo Roll WC-papír hirdetése.
Duolingo

Nem tudok rólad, de a Duolingót csak akkor használom, amikor a WC-n ülök. Az új Duolingo Roll nyomtatott óráinak köszönhetően még könnyebbé teszi a spanyol nyelvtanulást a vécén. A tankönyvnél puhább és a tudomány által támogatott új Duolingo Roll bebizonyítja, hogy egy napi ötperces fürdőszobai szünet minden, amire szüksége van egy új nyelv elsajátításához.

Surfshark ’95

A Surfshark Windows 95 rendszerhez illusztrációja.
Surfshark

Biztosítsa webaktivitását a Surfshark új Windows 95-ös VPN-jével. Elérhető az 5 lemezes VPN szoftvercsomag postai úton ma már csak 16 MB RAM szükséges!

Ó, várj, ez csak egy vicc. A csalódás pótlására a Surfshark felajánlja 90-es évek stílusú háttérképek ingyen. Töltsön le egyet, és tegyen egy utat a múltba, valahányszor a számítógépét beindítja.

Spigen Tough Armor: K9 Edition

A Spigen most az okostelefon tokok ismereteit használja fel a rágó játékok tervezéséhez. Ismerd meg a Spigen Tough Armor: K9 Edition, egy kemény rágójátékot, amelyet kutyája nem tud elpusztítani. Spigen nem részletezte részletesen ezt a viccet, ezért csak kitalálok néhány dolgot – a Tough Armor rágójáték puha, gumírozott kivitelű, és nem olyan furcsa és plasztikus illatú, mint más rágódási játékok. Mosogatógépben mosható, de olyan erősen pattog, hogy elpusztítja az összes edényt, és hirtelen dicsőségben robbant ki a mosogatógépből. Igen, ennek elégnek kell lennie, menjünk tovább.[ad_2]
Forrás link


52 Views 0 Ratings Rate it