A 7 legjobb laptop a kanapén való munkavégzéshez – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.12. 55 Views 0 Likes 0 Ratings

55 Views 0 Ratings Rate it

legjobb körpultok

Ha manapság sokat dolgozik otthon, akkor elengedhetetlen a használható munkaterület. Szerencsére ezen körpultok használata bármely területet optimális otthoni munkavégzési hellyé teheti. Függetlenül attól, hogy az ágyból tervez dolgozni, nagyobb magasságra van szüksége a konyhaasztalnál, vagy ha a kanapén szeretne játszani, az öltözőasztal segíthet abban, hogy produktív és kényelmes maradjon.

Mit kell keresni egy laptop asztalnál?

Számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy a lapasztal jó legyen. Nyilvánvalóan használhat könyvet vagy bármilyen sík felületet, de ez nem kényelmes vagy ideális. Ehelyett valami megfelelő ergonómiát és néhány legfontosabb jellemzőt szeretne a legjobb élmény biztosítása érdekében. Íme, mire számíthat az alábbi listánkon.

  • Megfelelő ergonómia: A megfelelő ergonómia különösen fontos azok számára, akik hosszú órákat dolgoznak. A listánkban jó ergonómiát kínáló öltözőasztalok találhatók csuklópárnákkal, rengeteg állíthatósággal a megerőltetés megakadályozása érdekében, és párnák az alján is.
  • További jellemzők: Van néhány olyan funkció, amire mindenképpen szüksége lehet bármelyik asztali asztaltól. Ezek egy része tartalmaz egérpadot, beépített USB világítást, pohártartókat vagy akár ventilátort a játék laptop hűtésére.
  • Stílusos és hordozható: És végül valami némileg stílusosra vágyik, nem csak egy unalmas lapos íróasztalra. Választásunk szép fa felsőrésszel, prémium anyagokkal rendelkezik, az egyik bambuszból készül. Néhány kisebb opció beépített fogantyúval rendelkezik a hordozhatóság érdekében is.

A legjobb összességében: LapGear Office Pro

A LapGear legjobb lapos asztala
Amazon, LapGear

Ha mozgalmas munkahét vár rád, a LapGear Office Pro megspórol némi fejfájást. Noha rengeteg asztali asztali választása van, összességében ez a legjobb ár-érték arány, mivel minden lényeges megvan benne. A szolgáltatások közé tartozik a csuklótámasz, az egérpad, a telefon tartó, a texturált felület, így a laptop nem csúszik, és az alsó párnázás is. Így kényelmesen az ölében ülheti ezt az íróasztalt, és órákig dolgozhat. Akár 15,6 hüvelykes laptopok is elférnek benne, és a beépített fogantyú jó bónusz, ha szobáról szobára is viszi.

A legjobb Lap Desk

Szintén nagyszerű: TaoTronics Lap Desk

Taotronics fém lapos íróasztal
amazon

A TaoTronics lapos asztal egy általunk jól ismert márkától származik, és történetesen rengeteg nagyszerű véleményt tartalmaz az Amazon-on. Szép szálcsiszolt fém bevonattal rendelkezik, visszahúzható lábakkal, így könnyen szállítható. Használatakor állítható magasságú, öt magassággal az igényeinek megfelelően, ez nagyszerű választás egy egyszerű álló asztali átalakítóhoz. Ezután a tetején egy szép fa burkolat található, laptop „rögzítő kapcsokkal”, amelyek biztonságosan tartják a készüléket hely.

Nagyszerű alternatíva

A legtöbb állítható lapos asztal: NnewVante és HUANUO

Fa öltözőasztal
amazon

A NnewVante Bamboo öltözőasztal rendkívül állítható, így mindenki és mindenki számára remek lehetőség. A lábakat különböző magasságokba állíthatja, vagy laposan lefektetheti, valamint egy felső tálcát, amely több különböző szögben állítható. Nagyon szeretjük az oldalsó fiókot a tároláshoz és a szervezéshez is.

A leginkább állítható

Állítható laptop állvány laptop asztal
amazon

Egy másik jó választás azok számára, akiknek állítható lábú lapos íróasztalra van szükségük HUANUO. És bár ez nem olyan tartós, mint a fenti Bamboo modell, nagy állíthatósággal pótolja. A lábak előre vagy hátra fordulhatnak, hogy bármilyen szöget kapjanak, és a mozgatható egérpad a jobb oldalon vagy a baloldalon működik. És végül, ennek a laptop asztalnak USB-alapú ventilátorai vannak, amelyek intenzív játék közben hűthetik a laptopot.

Állítható Lap Desk

Legjobb a költségvetésben: Mind Reader Lap Desk

Gondolatolvasó LapDesk
Gondolatolvasó

Költségvetésünk kiválasztása a Mind Reader öltözőasztal, ami bizonyítja, hogy az ár nem minden. Ennek az íróasztalnak minden megtalálható – az alsó részen található párnák kényelmesek, nyolc különböző lábpozícióval a tökéletes magasság vagy szög érdekében, és megfizethető. Ennek ellenére csak 15 hüvelyk széles, ezért ne számítson egér használatára, és győződjön meg róla, hogy a laptop elfér-e.

A legjobb költségvetésű pult

A legjobb gyerekeknek: Hordozható szörf

műanyag öltözőasztal gyerekeknek
Amazon, ECR4Kids

A távoktatással és az otthoni iskolával valószínűleg gyermekének nagyszerű helyre van szüksége házi feladatok elvégzéséhez. A Kids Surf hordozható lapos íróasztal remek hely a szülők számára a kezdéshez. Ez az egy darabból álló műanyag szék és íróasztal 2 az 1-ben tökéletesen alkalmas a padlón, az ágyban vagy a kanapén ülésre, miközben erős munkafelületet biztosít a rajzoláshoz, az íráshoz vagy az olvasáshoz. A Surf lapasztal elég nagy ahhoz, hogy a tizenévesek is használhassák, és 12 szín közül választhat, mindenki számára van valami.

A legjobb gyerekeknek

A legjobb tabletta: Sofia + Sam

öltözőasztal éjjeli lámpával
Szófia + Sam

Ezután egy remek lehetőséget akartunk ajánlani, amely jól működik a telefonokkal és a táblagépekkel. Ha stílusra és kényelemre vágyik, próbálja ki Sofia + Sam íróasztal. Imádni fogja a memóriahab párnázását a tetején és az alján, nem beszélve a stílusos fa kivitelről. Nagyon szeretjük a kicsúsztatható oldalsó asztalt egy egér számára, amely telefonállványként is funkcionál. És végül, ez egy opcionális USB-lámpával rendelkezik a késő esti tanulmányokhoz foglalkozások .

Egy másik lehetőség
Source link


55 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok