Szuper könnyű, szuper nedves csokoládé cupcakes recept

Avatar admin | 2021.02.07. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it


Muffin:

1 Melegítse elő a sütőt és készítse elő a muffin ónt: Melegítse elő a sütőt 350 ° F-ra, középen állvánnyal. Készítsen elő egy muffinsütőt cupcake béléssel.

2 habverővel száraz összetevőket: Egy nagy tálban erőteljesen keverje össze a lisztet, a kakaóport, a cukrot, a szódabikarbónát és a sót, amíg nem lesznek látható csomók (a kakaó hajlamos feldarabolódni).

3 Keverje össze a nedves hozzávalókat: Egy külön tálban keverje össze a kávét (vagy vizet és kávészemcséket), az ecetet, a vanília kivonatot és az olívaolajat.

4 Öntse a nedves hozzávalókat a száraz összetevőkbe és csak addig keverjük, amíg össze nem jönnek. Ne verje túl! A keveréknek vékonynak és meglehetősen csomósnak kell lennie.

5 Merítse a tésztát a cupcake bélésekbe, a teljes út kétharmadát kitöltve.

6 Sütés: Helyezze a sütőbe, és süsse 350 ° F-on 18-20 percig, amíg a közepére helyezett bambusznyárs tiszta nem válik ki.

7 Vegye ki a sütőből, és hagyja kihűlni a serpenyőben 5 percig, majd vegye ki a serpenyőből, és hagyja rácson hűlni. Ha kihűlt, ehet sima, megszórhatjuk porcukorral, vagy csöpögtethetünk, vagy megkenhetjük a cukormázzal.

Glazúr:

Amíg a cupcakes főz, készítse el a cukormázat. A vajat megolvasztjuk egy kis lábosban, és levesszük a tűzről. Addig keverjük simára a kakaót. Beleszórjuk a porcukor körülbelül egyharmadát, megkeverjük, majd beleszórjuk a tej körülbelül felét. Folyamatosan keverjük a porcukorral és a tejjel vagy a vaníliával, minden adagolás után kevergetve, amíg a cukormáz a kívánt állagúvá nem válik, és sima lesz. Ha túl folyós, adjunk hozzá még porcukrot. Ha túl merev, adjon hozzá még egy kis tejet vagy vanília kivonatot.

Dekoratív mintázatú csövekbe kanalazza a cukormázat a ziplock fagyasztótáska sarkába. Vágjon ollóval kb. 1/4 hüvelykes távolságot a sarok hegyétől. Ezután csak nyomja ki a cukormázat a táskából a cupcakes-re bármilyen tetszés szerint.


Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok