A ‘Black Widow’ július 9-én debütál a mozikban és a Disney + -ban – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.24. 89 Views 0 Likes 0 Ratings

89 Views 0 Ratings Rate it

Vértes Scarlett Johansent, mint „Fekete Özvegy”
Disney

A színházbemutatók a pandémia kezdete óta sziklás események voltak. Filmek, mint Lélek, Mulan, és Artemis Fowl egyenesen a streaming szolgáltatások felé ugrottak, némelyik külön díjakkal jár. Fekete Özvegy most július 9-én követi a példáját, de nem hagyja ki a színházakat.

Július 9-én kiválaszthatja, hogy hol szeretne látni Fekete Özvegy, a nagy képernyőn vagy a kezdőképernyőn. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei, a legtöbb színház nagyobb képernyővel és jobb térhatású hangzással rendelkezik, mint a legtöbb otthon. De otthona közelebb van, kevesebb emberrel van tele, és a pattogatott kukorica olcsóbb.

De ne gondold, hogy a Disney + előfizetés azonnali hozzáférést biztosít. Tetszik Mulan és Raya és az utolsó sárkány, Fekete Özvegy premier hozzáférési szolgáltatás lesz, és a szokásos előfizetésen felüli költségekkel jár. A Marvel annyit jelentett be tweetben, de nem közölte, hogy mi lesz a Premiere Access költsége.

Amikor Mulan sláger Premiere Access-re 30 dollárt kellett fizetnie a Disney + előfizetésed tetején, hogy korán megnézhesd. Raya és az utolsó sárkány (amely egyszerre kerül a mozikba is) ugyanazt a 30 dolláros díjat kéri. Végül is Mulan elejtette a díjat, és a Raya és az utolsó sárkány július 4-én követi példáját. Ennek oka van Fekete Özvegy azonnali feloldása valószínűleg 30 dollárba kerül, és végül ingyenes lesz minden Disney + előfizető számára.

30 dollár soknak tűnhet, ha filmet nézel egy olyan szolgáltatáson, amelyért már fizetsz, de a családi jegyekhez képest, a túlárazott pattogatott kukoricával és a szódával együtt pénzt takaríthatsz meg. De mint mindig, minden választása kompromisszumot jelent. Vagy kényelmesebbé válik egy kisebb képernyő, vagy hosszabb ideig vár jobb áron. Ennek ellenére a választás jó dolog. És kezd látszani, hogy nagyobb választási lehetőség az új normális.

Nézheted Fekete Özvegy a Disney + -on és a mozikban július 9-én.
Source link


89 Views 0 Ratings Rate it