A Canoo Bubbly elektromos hangszedője egy munkapad-előfizetéses jármű – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.13. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Elektromos hangszedő buborék alakú fülkével.
Kenu

A Tesla már bejelentette a Cybertruck, de bár megfelel az elektromos pickup minden kritériumának, nagy és megosztó. Most a Canoo, az előfizetéses járműveken dolgozó startup megmutatja, hogy milyen szerepet játszik elektromos hangszedő. És bár pezsgő könyve miatt megosztó lesz, nehéz nem értékelni, hogy mennyire funkcionális.

És igen, az elülső buborék nagyon furcsának tűnik. De hallgass meg minket; valójában hasznos. A vezetőfülkében a vezető hátrébb ül a teherautó elejétől. Elméletileg ez védettebbé teszi Önt, ha összeomlik. De emellett extra tárhelyet is ad hozzá. Ragaszthat egy szerszámmal teli ládát oda, ahol általában a „kötőjel” lenne.

A Canoo Pickup eleje, kihajtható munkapaddal.
Kenu

Lépjen ki a teherautón, és az első buborék ugyanolyan működőképessé válik. A „grill” terület kinyílik, hogy felfedje a „frunk” tárolóhelyet. De még ennél is jobb, hogy munkapaddá varázsolódik, kiegészítve az összes eszköz kimenetével. Ez valóban egy munka buborék.

Nem ez az egyetlen terület, ahol Canoo újított. Az ágy meghosszabbodik, így több cuccot lehet cipelni. Az ajtók kinyílnak, és a padló kicsúszik, hogy hat lábas ágyról nyolc lábra váltson. A Canoo úgy tervezte a rendszert, hogy kiterjesztett ágy mellett is látható legyen a hátsó lámpa és a tetű füstlemez. Az ágy oldalai is szárnyakra nyílnak, így könnyű hozzáférést biztosítanak, és sokkal több helyet kínálnak a dolgok egymásra rakásához. Az ágy peremén LED-ek találhatók az extra világítás érdekében is.

Hosszabbított ágyú pickup hátulja
Kenu

Az oldalsó szárnyak alatt egy kicsúsztatható lépést talál, amely megkétszerezi az újabb tárolóhelyet. Komolyan, kis mérete ellenére (mindössze 184 hüvelyk hosszú) rengeteg rakományt tárol és tárol. Canoo szerint egyetlen méréssel 200 mérföldet kapsz, és mindössze 28 perc alatt 80% -ot kaphatsz.

Kihajtható szárnyak a felszedő ágy oldalán.
Kenu

A pickupnak jó néhány moduláris lehetősége is van. Választhat olyan ritka rendszerrel, amely a telefonra támaszkodik az összes szórakoztatási feladat elvégzéséhez, vagy választhat egy teljes infotainment rendszert. Hozzáadhatja vagy tetőcsomagtartót vagy egy teljes lakóautó-házat az ágyhoz. És más lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Pickup egy mellékelt lakóautóval.
Kenu

Amit még nem tudunk, az a pontos ár és a megjelenés dátuma. A vállalat valamikor 2023-ban tervezi a szállítást, az előrendelések 2021 első negyedévében nyílnak meg. A Canoo nem tervezi hagyományos módon eladni járműveit. Ehelyett azt hirdeti a előfizetéses szolgáltatás. Ha ez lízingnek tűnik számodra, akkor ez nem teljesen ugyanaz. Egyrészt Canoo előfizetéséhez karbantartás és töltés tartozik. És egy másik esetben leállíthatja az előfizetését, és később visszakaphatja, bár feltehetően visszaadja a teherautót, amíg szünetel. A haszonbérlet minden vagy semmi, karbantartás nélkül, a végéig.

Amíg nem ismerjük az árakat és az előfizetés feltételeit, nehéz megmondani, hogy a Canoo Pickup jó üzletnek számít-e. De álmodhatunk egy beépített munkapaddal rendelkező hangszedőről. Álmodhatunk.

Forrás: Kenu
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it