A Carla Lalli zene nem hangsúlyozza a hiányzó fűszert

Avatar admin | 2021.09.27. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Amikor Carla Lalli zene főállású élelmezési igazgatói posztját ott hagyta Jó étvágyat kívánunk hogy 2019 decemberében szabadon szerkesztő lehessen, a könyvek határidejét bámulta a középső jövőben, és készen állt arra, hogy rugalmasabb ütemtervet élvezhessen, hogy legyen ideje és helye írni. (Ez ellentétben azzal, hogy mindkét végén meggyújtja a gyertyát, hogy befejezze a 2019 -es James Beard -díjat Ahol a főzés elkezdődik miközben a tesztkonyhát üzemelteti BA.) „Otthon dolgoztam – néhány nap bementem podcastot rögzíteni vagy videót készíteni, de a többi idő az enyém volt, hogy felépítsem, ahogy akarom. A gyerekeim az iskolában voltak, a férjem az irodájában. ” Ez hat hétig tartott. “A házastársam otthon volt, a gyerekeim itthon voltak, én napi három ételt főztem nekik, és még mindig próbáltam megírni a könyvet.”

A könyv, amely a Lalli Music karanténos főzési életéből született, Ez olyan jól hangzik, a szerző eddigi legerősebbje. Az oldalak természetesen tele vannak jó főzési tanácsokkal, pragmatikus részletekkel, és kreatívan átveszik azokat a recepteket, amelyeket hétköznap vagy hétvégén szeretne elkészíteni. A klasszikus kanári sárga lap torta csokoládé tojássárgáját és… polentát tartalmaz. Szép. A Maitake gombát cayenne -nel és MSG -vel megsütjük és beporozzuk, koreai sült csirke stílusában. Dupla szép. És amint azt a közelmúltbeli interjúban megtudtam, amelyet a szerző brooklyni otthonából készítettem, hacsak nem szerepel a recept címében, a legtöbb száraz fűszer opcionális.

Izgatottnak kellett lennie a saláta -fejezet megírása miatt?
Nem.

Nem érezte úgy, hogy ezt kell tennie, mert manapság ez a trend?
Nem. Egy nagy saláta volt az álmom, amióta Elaine arról beszélt, hogy nagy salátát kell fogyasztania a korai időszakban Seinfeld évszakok. Csak egy nagy salátát szeretnék. És vacsora saláta egyszerűen remek! Nem kell főznie, nagyon egyszerű, terjedelmes, sok zöldség van, megkapja a fehérjét-ami egy egytálételt illeti, ez egy tál étkezés. Ez egy saláta. Szóval, nem, nagyon élveztem ennek a fejezetnek az írását, és meglepődtem, amikor elkezdtem statisztikákat készíteni a könyvről, és rájöttem, hogy a könyv fele vegetáriánus. Nem erre szántam magam, de ez az a mód, hogy élvezem az otthoni főzést.

Amikor legutóbb beszélgettünk, az volt az ÍZ Podcast, és nagyon artikuláltan beszélt arról, hogy a házi szakácsok számára vannak mezőgazdasági vásárlói napok, és vannak nagy dobozos élelmiszerbolti napok-ez azt jelenti, hogy nincs mindig ideje megtalálni az ideális húsdarabot vagy örökölt paradicsomot, és ez így van rendjén. Mi történt a járvány óta, mi változott?
Az emberek sokkal kényelmesebben vásároltak élelmiszereket online! Emberek, akik agnosztikusak voltak ezzel kapcsolatban, vagy csak nem biztosak benne – hirtelen tényleg teljesen felkarolták, egészen addig a pontig, amikor nem lehetett beszerezni a szállítási helyeket, és ez nagyon kemény volt. Az én szemszögemből azt mondtam: „Nagyszerű! Ez jó.” Mert úgy gondolom, hogy hosszú távon, az életemben, ha a dobozban, dobozban, üvegedényben és tasakban lévő dolgokat kézbesítem, az megváltoztatja a játékot. Másrészt a járvány is olyan időszak volt, amikor bizonyos összetevők nem voltak elérhetők. Például voltak olyan szakaszok, ahol nem lehetett kézbe venni egy csirkét. Mindenki csirkét sütött. Liszthiány volt. Volt néhány dolog, amit bármennyire is igyekeztél, nem rendelhetted el, hogy megmentse az életedet.

Abszolút, és azt gondolom, hogy az a tény, hogy mi, mint társadalom, sokkal inkább magunkévá tettük a főzést ebben a lezárásban, nagyszerű a hozzánk hasonló emberek számára, akik recepttartalmat készítenek, de a kérdés az, hogy ezek a szokások itt maradnak?
Sokat gondoltam azokra az emberekre, akik soha nem főztek a járvány előtt. Azokra az emberekre gondoltam, akik talán könyveket tároltak a sütőjükben. [Laughs.] Hirtelen azt mondták: „El vagyok cseszve.” Remélem, így több házi szakács lesz. A járványnak kevés fényes oldala van, de ez minden bizonnyal az egyik volt – képes megtenni ezt. Akkor kiléptünk a járványból, most visszamegyünk a járványba, és megint ősz lesz. Remélem, az emberek úgy érzik, hogy megtanultak egy olyan készséget, amely hasznos a továbbiakban.

Írsz a „pszichés és érzelmi akadályokról, amelyek akadályozzák az otthoni főzést”. Mik ezek, és hogyan lehet legyőzni őket?
Azt hiszem, legtöbbször itt az ideje. Idő, és úgy érzi, nincs meg az, amire szüksége van ahhoz, hogy valamit elkészítsen. És mindkettővel foglalkoztam a könyvben.

Az idő nagyon fontos fogalom volt számomra, amikor a könyvön dolgoztam. Nagyon szerettem volna megtanítani az embereket az inaktív és aktív időkre, valamint arra, hogyan kell rangsorolni a recept lépéseit, hogy úgy érezze, egy hétvégén közvetlenül főzhet valamit, megértve a helyes sorrendet, hogy valamit a serpenyőbe tegyen. Az emberek azt hiszik, hogy ez örökké tart. És nem biztosak abban, hogy mindent el kell készíteniük, mielőtt elkezdenek főzni, mert a legtöbb recept így van írva. Négy sárgarépát apróra vágva, gombát megtisztítva és negyedekre vágva.

És a TASTE olvasóival és az életem más embereivel beszélve úgy tűnik, hogy az összetevő hiánya hatalmas akadályt jelenthet. Ez olvadási módba kapcsol.
Nem feltétlenül gondolok rá úgy, hogy annyira kihagyok egy összetevőt, mint egy összetevő lecserélésére egy nagyon egyszerű kérdéssor segítségével, amelyet feltehet magának. Ha nincs meg az a gabona, amit egy recept megkövetelt, de van más szeme, akkor jó. Lehet, hogy nem rizs, és határozottan sokszor tálaltam árpát rizs formájában, vagy barna rizst farro formájában. Azt hiszem, ez egy másik nagyszerű dolog volt a járványban – az emberek nem akartak kimenni, és valami olyat szerezni, ami kissé más volt, mint ami volt. Az emberek elkezdték kitalálni, hogyan tudják felhasználni azt, ami már megvan.

Ha belegondolunk a textúrájába, amit valami hoz, és az ízhez, amit valami hoz, és mennyi ideig kell főzni, rá fog jönni, hogy a kemény, ropogós zöldség kemény, ropogós zöldség; mindegy, hogy édeskömény vagy sárgarépa, vagy akár hagyma. Elkezdhet játszani. És ha teljesen kihagyjuk a dolgokat, hacsak nem curry vagy a receptben szerepel a „fűszer” szó, a legtöbb szárított fűszer opcionális.

Azt írod: „A cukkinit szeretni olyan, mint kényszeríteni magad egy nagyon hosszú, unalmas könyv befejezésére, amelyet mindenki más szeret. Tehát továbbra is távolodsz, bár nem vagy benne. ” Mi az a könyv, ami eszedbe jut? Kérlek mondd el.
[Laughs.] Ez annyira ellentmondásos lesz, mert senkinek nem volt ilyen tapasztalata, csak a szicíliai Elena Ferrante sorozatnak-anyukám és a húgom egymás után olvasták el, és cserélték őket, én pedig azt mondtam: „Olvasnom kell ezek a könyvek.” És akkor azt mondtam: “Talán nem értem.” Nem tudom. És ha engedélyt adok magamnak, hogy ne fejezzek be egy könyvet, egyszerűen nem az a dolgom. Ha elkezdek egy könyvet, úgy érzem, be kell fejeznem, bármi is legyen.

“Hacsak nem curry vagy a receptben szerepel a” fűszer “szó, a legtöbb szárított fűszer opcionális.”

Rendben, főleg, ha mások a kezedbe kényszerítik. Csak úgy érzed, hogy túl kell lépned rajta.
Át kell lépned.

Az enyém Egy kis élet. Nem tudtam megtenni. Ez baj?
[Gasps] Ezt a könyvet három nyáron Szicíliában olvastam. Olyan furcsa könyv, amit nyaralni kell vinni, mert baromi sötét van. És elolvastam, és így szóltam: „Annyira idegesítő, olyan nehéz olvasni”, majd hónapokkal később hallottam vagy olvastam egy leírást egy kultúrkritikusról, azt hiszem, aki pornográfiaként írta le. a fájdalomtól. És pontosan úgy voltam vele. Ennyire szörnyűnek kellett lennie?

A toll az oldalon elképesztő, de az íve – nem tudtam.
De maradok az Isabel Allende -nél, teszek még egy próbát. Ugyanúgy, ahogy folyamatosan próbálom szeretni a cukkinit, végül el fogom olvasni a folytatásokat.

Burgonya őrület

Három izgalmas recept EZ NAGYON JÓL hangzik

Flash-in-the-Pan Chicken
Ha a csontos, bőr nélküli csirkemell jó, akkor jó, és erőt ad a paillardnak. Ha az egyik oldalon majdnem teljesen megfőzzük őket, rágós kéreg és kiváló barnulás lesz, miközben megakadályozzuk a csirke túlsülését.

Bocs, szeretem a zellert
A Caesar saláta minden íze itt található: fokhagyma, szardella, parmezán és olívaolaj. A különbség e és a tankönyvebb Caesar között nemcsak az, hogy a Lalli Music fantasztikusan ropogós zellerre cserélte ki a romát, hanem az is, hogy ez az öntet inkább egy szabadon folyó vinaigrette, amely minden szeletet bevon.

Burgonya őrület
„Imádom a párolt burgonyát, különösen akkor, ha melegen fogyasztják, feltörik, és meglágyítják vajjal és sóval. És ez az elsődleges oka annak, hogy egy nap hideg maradék párolt burgonyával találtam magam; Félbevágtam, majd olívaolajban addig melegítettem, amíg a lapos oldalon robusztusan meg nem barnultak. A kétlépcsős főzési folyamat kicsit érintett, de az eredmények őrülten jók és abszolút bolondbiztosak. ”

Moby kis fenyő

TOVÁBBI KÖNYVEK VÁSÁRLÁS, OLVASÁS ÉS FŐZÉS:

Múlt hét utolértük Mobyt és megtudta, hogy a zenésznek még mindig van lágy pontja a 90 -es évek fagyasztott babburritóinak, de új szakácskönyve az éttermi vegánság dekadensebb oldalát tárja fel.

Változtassa lakását vörös mártásos étteremsé idén ősszel Olasz amerikai, írta: Angie Rito, Scott Tacinelli és Jamie Feldmar.

A kultikus vígjátékpár, Tim és Eric egyik feléből érkezik Foodheim, Eric Wareheim kulináris bibliája a modern élelmiszer -őrülteknek, megmutatja, hogyan kell epikus partikat rendezni, kiszívni a velőt az életből, és jobban főzni, mint a nagymamája.

Akár részt vesz a húsmentes hétfőn, a hétköznapi vegetarianizmusban, vagy egyszerűen csak finomabbakat szeretne főzni hús nélkül, Jenny Rosenstrach A hétköznapi vegetáriánusok fedezte -e.

Előrendelted már? Sütik: Az új klasszikusok, Jesse Szewczyk új könyve, amely 100 merész sütireceptet mutatott be, amelyek túlmutatnak az aranycsillagos színvonalon, amit valaha is ismert?


Forrás


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok