A „Celeste” folytatás itt van, és ingyenesen játszható a böngészőben – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.26. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Celeste 2: Lani's Trek elérhető a böngészőben
Maddy Thorson és Noel Barry

Az eredeti rajongói Celeste videojáték van valami különlegeset hogy ma megünnepeljük: új folytatás címmel Celeste 2: Lani túrája ez készen áll a játékra. Maddy Thorson és Noel Barry fejlesztőknek – Lena Raine zeneszerzővel együtt – mindössze három napra volt szükségük, és most már ingyenesen játszhatók a böngészőben vagy letöltésként.

Celeste, a népszerű 2D platformer, 2018-ban több „Az év játék” díjra is jelölték. Ez az eredeti játék kibővített változata, amelyet négy napos játék lekvárban hoztak létre. Most, Celeste 2: Lani túrája ünnepség részeként jött létre és jelent meg Celesteharmadik évfordulója.

Az eredeti Celeste kifejezetten a Pico-8 felület. Azok számára, akik nem ismerik, a Pico-8 egy virtuális fantasy konzol, amelyet sok fejlesztő használ keretrendszerként játékok felépítésére és megosztására. A játékokat 16 színpalettára és 128 x 128 felbontásra korlátozza annak érdekében, hogy a játékok különálló és szórakoztató megjelenést kapjanak.

Játszhatsz Celeste 2: Lani túrája online keresztül Itch.io vagy onnan is töltsön le Windows, Linus, Mac vagy Raspberry Pi verziókat. Boldog túrázást!

keresztül A perem
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it