A COVID-19 oltásbizalom gyors közösségi értékelése: első lépés

Avatar admin | 2021.03.13. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Betegségre és oltásra vonatkozó adatok:

Demográfiai adat: használják a fókuszközösség méretének, helyének, társadalmi-gazdasági helyzetének és összetételének megértéséhez. Ilyenek például:

A faji és etnikai hovatartozás, valamint a COVID-19 betegség adatai faj és etnikum szerint

CDC-források:

Egyéb források:

Meglévő állapotfelmérési adatok: A közösségi igények, az egészségügyi magatartás, az egészségügyi felhasználási gyakorlatok vagy az egészségügyi mutatók felmérésére helyi szinten végzett felmérések hasznosak lehetnek a figyelem középpontjában álló közösség (ek) néhány lehetséges igényének előrejelzéséhez.

Szakértői irodalom: Az irodalmi áttekintések hasznos információkat nyújthatnak a népesség jellemzőiről, a hatékony értékelésről és a beavatkozási stratégiákról. A szakirodalom áttekintésének a PubMed® használatával kapcsolatos oktatói a USA Nemzeti Orvostudományi Könyvtárkülső ikonra.

Társas hallgatás: Tekintse át a COVID-19 által a figyelem középpontjában lévő közösségre gyakorolt ​​hatásokról szóló közzétett jelentéseket, online közösségi média-beszélgetéseket vagy helyi híreket, hogy jobban megértsék a jelenlegi légkört és a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos véleményeket.


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok