Hogyan beszéljünk a szülőkkel a COVID-19 elleni védőoltásról

Avatar Gadam | 2021.09.10. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Két szülő kamasz előtti fiukkal találkozott a gyermekorvossal

Most minden eddiginél fontosabb, hogy több időt szánjunk rá vakcinázási beszélgetéseket folytatni a szülőkkel és gyakorlataival támogassa az oltás támogatását.

A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központok (CDC) rendelkezik olyan forrásokkal, amelyek segítenek megválaszolni a betegek, szüleik/gyámjaik és a rendelő személyzete által a COVID-19 elleni vakcinákkal kapcsolatos kérdéseket.

  • Serdülő vakcinák – Ez az oldal információkat tartalmaz a szülők/gyámok számára a gyermekük oltására való felkészülésről, arról, hogy mire számíthatnak gyermekük látogatása során, a mellékhatásokról stb.
  • A COVID-19 elleni oltás előnyei – Ossza meg az oltás előnyeit a szülőkkel és a gyámokkal, és hogy ez biztonságos módja a védelem kialakításának. Ha minden 12 éves és idősebb családtagot oltanak, megvédheti a többi családtagot körülötted.

    Megjegyzés: Jelentkezés a Vakcinák gyermekeknek (VFC) program nem jelenti a COVID-19 vakcina beadására való beiratkozást; a szolgáltatóknak külön kell beiratkozniuk a vakcina beadására.

  • A vakcinák együttes alkalmazása -A COVID-19 vakcinákat és más oltásokat az időzítésre való tekintet nélkül lehet beadni. Ez magában foglalja a COVID-19 vakcinák és más vakcinák egyidejű beadását ugyanazon a napon, valamint az együttes alkalmazást 14 napon belül.
  • Mítoszok és tények a COVID-19 vakcinákról – A pontos információk elengedhetetlenek, és segíthetnek megállítani a vakcinákkal kapcsolatos általános mítoszokat és pletykákat. Ez az oldal információkat tartalmaz a szülőkkel/gondviselőkkel való közös megbeszélésekről a vakcinákkal kapcsolatos általános mítoszokról. Nyugtassa meg a szülőket, hogy van nincs bizonyíték hogy minden vakcina, beleértve a COVID-19 oltásokat is, nők vagy férfiak termékenységi problémáit okozhatja.
  • V-biztonságos oltás utánV-biztonságos egy okostelefon-alapú eszköz, amely szöveges üzeneteket és internetes felméréseket használ, hogy személyre szabott egészségügyi ellenőrzéseket végezzen a COVID-19 elleni oltás után.

Forrás link


0 Ratings Rate it