A csevegések, csoportok és csatornák némítása a táviratban

Avatar admin | 2021.02.09. 102 Views 0 Likes 0 Ratings

102 Views 0 Ratings Rate it

Távirat Felhasználók némítása Csevegés, csoportok és csatornák
Khamosh Pathak

Néha a Telegram egy kicsit sokat kaphat. Rossz idõben bombázhatja csoportok vagy csatornák üzeneteit. De van kiút ebből. A csevegések, csoportok és csatornák némításának módja a Telegramban.

Csevegések, csoportok és csatornák némítása az Android táviratában

Távirat Android app ugyanazzal a némítási módszerrel rendelkezik egy-egy beszélgetés, csoportok és csatornák. Némíthatja az értesítéseket egy órára, nyolc órára vagy két napra, vagy örökre letilthatja az értesítéseket.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet eltűnt üzeneteket küldeni a táviratban

A kezdéshez először nyissa meg a Telegram alkalmazást androidos okostelefonján, és válassza ki a némítani kívánt beszélgetést.

Most koppintson a hárompontos menü ikonra a jobb felső sarokban.

Itt válassza az „Értesítések némítása” lehetőséget.

Az alább megjelenő üzenet közül válassza ki az értesítések elnémításának időkeretét. Ha örökre el akarja némítani a beszélgetést, válassza a „Letiltás” lehetőséget.

A beszélgetés némítva lesz, és a beszélgetés neve mellett megjelenik egy Némítás ikon.

Az értesítések némításának feloldásához térjen vissza a beszélgetéshez, érintse meg a hárompontos menü gombot, és válassza az „Értesítések némításának feloldása” lehetőséget.

Csevegések, csoportok és csatornák elnémítása a táviratban iPhone-on

A csevegések, csoportok és csatornák némításának folyamata nagyon hasonló az iPhone Telegram alkalmazásában. De a némítás időtartama más. Itt elnémíthat egy beszélgetést egy órára, egy napra, két napra vagy örökre.

A kezdéshez nyissa meg a Telegram alkalmazást iPhone és menj a némítani kívánt beszélgetésre.

Ezután koppintson a partner vagy a csoport nevére a beszélgetés tetején.

Itt válassza a „Némítás” lehetőséget.

Az előugró ablakból válassza ki a némítás időtartamát. Ha korlátlan ideig el akarja némítani ezt a beszélgetést, válassza a „Mindörök némítás” lehetőséget.

A beszélgetés el lesz némítva, és a beszélgetés neve mellett megjelenik egy kis némítás ikon.

Ha fel akarja kapcsolni a beszélgetés némítását, térjen vissza a beszélgetéshez, érintse meg a partner vagy a csoport nevét, és válassza a „Némítás feloldása” lehetőséget.


Új a táviratban? Így használhatja a Titkos csevegés funkció hogy végpontok közötti titkosított csevegéseket küldjön.

ÖSSZEFÜGGŐ: Titkosított titkos csevegés indítása a táviratban




Source link


102 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok