A Dashlane újraindítja egy kattintásos szolgáltatását az összes jelszó egyszerre történő megváltoztatásához – a Geek áttekintése

Avatar admin | 2021.03.11. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Dashlane jelszókezelő, azzal az értesítéssel, hogy 6 jelszó változott.
Dashlane

Manapság úgy tűnik, csak idő kérdése, amíg a következő szolgáltatás, amelyre támaszkodik, megsérül, és ellopják a jelszó adatait. Ha újból felhasználja a jelszavakat, az rossz dolog. Hagyd abba. De ha Dashlane-re támaszkodik jelszókezelő alkalmazás, a jelszavak megváltoztatása hamarosan megkönnyíti a folyamatot. Mint a, egy kattintás, és kész.

Dashlane volt már egy kattintásos szolgáltatása a jelszavak megváltoztatására, de megbízhatatlanná vált, és gyakran nem működött az évek során. Ennek oka, hogy korábban a Dashlane minden munkát elvégzett a szerverein. Kattintson a gombra, és ez végigjárja a fióklistákat, és az Ön nevében megkeresi a jelszavakat – nem kell felkeresnie egy weboldalt, hogy saját maga végezze el a munkát.

Ez nemcsak adatvédelmi aggályokkal jár (a Dashlane generálja a jelszót a szerverén), de egyre több weboldal utasította el a kísérletet, amikor elkezdték ellenőrizni a jelszó megváltoztatását. A weboldal látná, hogy a Dashlane szervere valahol egészen más, mint általában, és feltételezi a legrosszabbat. Ami összességében jó dolog.

Dashlane felújításával, csak a bétába lépéssel, mindez megváltozik. Ahelyett, hogy a kiszolgálóiról végezné a munkát, a jelszó megváltoztatásának minden kísérlete az Ön eszközéről származik. Ez egyszerre oldja meg mind az adatvédelmi kérdést, mind a helyet. Kattintson a gombra, és az alkalmazás átmegy a fiókokon, és minden jelszót egyedivé változtat. Ha szeretné, csak egy adott jelszót módosíthat automatikusan.

Vagy legalábbis megpróbálja, különben is. Minden webhely más és saját biztonsági beállításokat igényel. A Dashlane webhelyekkel dolgozik minden probléma megoldása érdekében, de valószínűleg nem fogja megváltoztatni minden jelszavát. Ahol nem tud, értesít. És ha egy webhely kéttényezős hitelesítést igényel, akkor egy kis munkát kell végeznie az egyszeri kód megadásáért.

A Dashlane egy kattintásos jelszóváltója most bétaverzióban van, és a Dashlane előfizetői a cég webhelye.

Forrás: Dashlane
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok